Şimdi Ara

Seat İbiza 1,4 - BRC Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,
    3-4 gün önce aracıma (2011 Model 1,4 motor seat ibiza) araştırmalarım ve olumlu yorumlar doğrultusunda BRC marka LPG taktırdım, ama eğer böyle devam edecekse hiç memnun değilim.
    öncelikle, çok değişik bir gürültü var arabada sanki bir parça gevşek kalmış gibi bir ses geliyor soför mahalline, bunu taktırdığım yere sordum normal birşey enjektör sesi dedi, neyse sanırım benim kulağıma çok takıldı dedim döndüm geldim, ama normal bir ses olduğunu düşünmüyorum hala, eğer enjektör sesiyse bile çok abartılı bir enjektör sesi.
    bugün ise arabayla biryere gidip geldim ,arabanın motor ışığı yandı ve arabadaki ses iyice arttı motor yerinden çıkmışta sallanıyor gibi bir ses var şimdide hemde benzine alsam bile düzelmeyen bir ses.
    bu konuda tavsiye ve çözüm önerilerinizi bekliyorum..



  • hocam motor arıza ışığı yandıysa yolunda gitmeyen biseyler olduğu açık.
    bence acilen taktırdığın yere gidip sert bir dille adam gibi sorunu çözmelerini iste.
    baktın savsaklıyorlar konuyu 2a merkeze intikal ettirmen faydalı olur.
  • Merhaba ;
    Oncelıkle gecmıs olsun.Aracınızın 2011 model olmasından dolayı sorunun atesleme sıstemı olma ıhtımalı cok dusuk , lpg enjektorlerınden bırının arızalı olma ıhtımalı ve buna baglı olarak sılındır tekleme arızası yasanma ıhtımalı yuksek.En kısa zamanda yetkılı servısınıze basvurun,sorununuz gıderılecektır,sonuc almazasınız durumu bıze bıldırın gerekenı yapalım.
    Enjektor sesını arac ıcerısınden duymamanız gerekıyor ,sayet ses arac ıcerısıne gelıyorsa Lpg ekıpmanlarından bırı motor govdesı ıle dırekt temas halınde olabılır,yetkılı servıs gerekenı yapacaktır.Selamlar...
  • souza1907 ve ozenclerotogaz öncelikle ilginiz için teşekkürler.

    montajı yapan servise gittim, enjektörlerin birinde yolunda gitmeyen birşeyler vardı sanırım değiştirdiler, birde sibop uçlarını değiştirdiler.(nedenini bilmiyorum ama daha incesini taktılar sanırım)
    sorun halloldu, şu an tıkır tıkır ve gayet performanslı birşekilde kullanmaktayım.

    ayrıca BRC servisinin yaklaşımı da çok olumluydu, çok ilgilendiler sağolsunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.