Şimdi Ara

Seat Leon, Skoda fabia ya da başka ne olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 aydır araç almak için araştırma yapıyorum. Bu gün 2. el acentelerini gezerken gözüme Seat Leon takıldı. 2000 model benzinli. Benim için gerkli olan ABS ve hava yastıkları mevcut. Daha önceden hiç bir seat tecrübem olmadı. Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz.

    Araç otomatik. Ancak daha önce hiç görmediğim bir yapısı var. S+ ve S- diye bir şey dikkatimi çekti. Normal otomatiklerden farkı nedir?

    Benim düşüncem 2000-2002 arası skoda fabiaydı. Ancak bu aracı gördükten sonra gözüme ufak gelmeye başladı.

    Skoda fabia 2001 dizel 21000

    Seat leon 2000 benzinli otomatik 17500

    Sizce hangisi daha uygun olur? Bunların dışında önerebileceğiniz, güvenli ve iç dizaynı modern görünümlü( örnek olarak chery alia gibi) araçlar neler olabilir?



  • fabia b sınıfı leon ise c sınıfı araçtır haliyle segment farkı var. fabia da polo şasisi leonda ise golf IV şasisi vardır. leonun kokpiti önceki kasa A3 ile aynıdır. üzerinden motor muhtemelen 1.6 lt. 8V 102 bg. VW motorudur vites gerçek ve özelliksiz bir 4 ileri otomatik vitestir. gördüğünüz S+ S- tuşları performanslı sürüş için yüksek devirde vites değiştirmeyi sağlayan tuşlar olsa gerek.bence tanıdığınız bir araç değilse ikinci el dizel almayın çok km. yapmış bakımları yapılmamış bir dizel çok problem yaşatır.kasa olarak ise leon daha iyi.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: reisG

    fabia b sınıfı leon ise c sınıfı araçtır haliyle segment farkı var. fabia da polo şasisi leonda ise golf IV şasisi vardır. leonun kokpiti önceki kasa A3 ile aynıdır. üzerinden motor muhtemelen 1.6 lt. 8V 102 bg. VW motorudur vites gerçek ve özelliksiz bir 4 ileri otomatik vitestir. gördüğünüz S+ S- tuşları performanslı sürüş için yüksek devirde vites değiştirmeyi sağlayan tuşlar olsa gerek.bence tanıdığınız bir araç değilse ikinci el dizel almayın çok km. yapmış bakımları yapılmamış bir dizel çok problem yaşatır.kasa olarak ise leon daha iyi.....



    Yazacak başka bişey bırakmadınız




  • Leonun 8V olması sanırım yakıtının yüksek olması anlamına geliyor. Hayallerim yıkıldı Fabia benzinli sanırım daha uygun bir seçim olur. Fiyatları da dizele göre daha düşük.
  • Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. Ben en iyisi bi 30-40bin daha kazanayım da öyle sorayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.