Şimdi Ara

Seat Türkiye'den yeni model atağı: Seat Tarraco ve Cupra Formentor yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seat Türkiye'den yeni model atağı: Seat Tarraco ve Cupra Formentor yakında geliyor



    2020 yılında Türkiye'deki satışlarını artırarak başarılı bir grafik çizen Seat, dördüncü nesil Leon ile yeni model atağını başlatmıştı. İspanyol marka bu atağı 2021 yılında da sürdürecek.



    Seat Türkiye Satış Müdürü Seda Erdem, yaptığı açıklamada ilk çeyrekte markanın en büyük SUV modeli Tarraco'yu satışa sunmayı hedeflediklerini bildirdi. Erdem, "7 koltuklu seçeneği de olan Tarraco ile SUV ailemiz tamamlanmış olacak. Yeni modellerimizin katkısıyla bu yılı satış adetleri anlamında daha yukarıda tamamlamayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu. Avrupa'da e-HYBRID isimli şarj edilebilir hibrit seçeneğine bulunan Tarraco'nun fiyatı 31.390 euro'dan başlıyor.



    Cupra Formentor Nisan'da Türkiye'de



    Aynı zamanda kendi başına bir marka haline gelen Cupra'nın da bu yıl içerisinde Türkiye'ye geleceğini biliyoruz. Bununla ilgili bilgi de paylaşan Erdem, Cupra'nın ilk etapta Formentor modelini Türk tüketicisi ile buluşturacaklarını belirtti. Cupra markasına ilk etapta beş satış noktasından ulaşılabilecek. Cupra markası Nisan ayında Türkiye'ye gelecek ve ilk olarak Doğuş Oto Maslak'ta satışlara başlanacak.



    Ayrıca Bkz.Renault Arkana'nın Avrupa macerası başlıyor: İşte fiyatı ve özellikleri



    Formentor'un 1.5 Eco TSI 150 beygir DSG motor seçeneği ile lanse edileceğini söyleyen Erdem, Cupra Ateca ve Cupra Leon modelleri ile Cupra'nın PHEV motor seçeneklerini ise özel sipariş ile satışa sunacaklarını aktardı.



    Leon'da hedef yüzde 50'lik ÖTV diliminde kalmak



    Leon modelinin fiyatını düşük ÖTV diliminde tutmak için yoğun mesai harcadıklarını da vurgulayan Erdem, döviz kurlarında artış olmazsa aracın ÖTV diliminin yükselmeyeceğini söyledi.



    Seda Erdem, "Burada amacımız Leon modelini en uygun koşullarda bu aracı sevenlerle buluşturmak ve satışa hızlı başlamaktı. Leon’a şu an çok yoğun bir talep alıyoruz. Euro kuru bu seviyelerde kaldığı sürece Leon’un mevcut motor ve donanım seçeneklerini yüzde 50’lik ÖTV diliminde tutmayı planlıyoruz. Fakat mevcut fiyatlarımız yüzde 50’lik dilimin üst seviyelerinde, bu nedenle 1.5 eTSI 150 bygir DSG gibi seçenekler geldiğinde üst vergi diliminde olacaktır" bilgisini paylaştı. 




    Kaynak:https://www.haberturk.com/seat-turkiye-den-yeni-model-atagi-haberler-2995340-ekonomi







  • Cupranın satis fiyati 31 bin euro.

    Gelisi buraya kafadan 280 K zaten.

    %50 otv ekle 280 e 140 oradan vergi geldi.

    %50 KDV ekle 140 ta oradan geldi 560 bin oldu bile.

    Hadi %30 KDV olsun 84 bin TL KDV geldi üstüne.

    Anahtar teslim vs ler eklemedik daha.

    504 milyar yapti %30 KDV olursa.

    %50 KDV olursa 560 M.



    Kdv yi ötv yi yazarken parmaklarım yazmak istemedi.



    Alırken 1 tane daha aldın sayılır zaten.



    Keşke bunları indirseler de millet gönül rahatlığıyla alabilse amaa nerdeee.



    Alan alır ama çoğu kişi alamaz bunu galericiler basta olmak üzere alan kişiler bu turde insanlar olur 500 K yoksa kasmaya gerek yok o yüzden .
  • Ne ilginçtir ki VW grubu tüm silahlarını oynuyor ve bir şekilde satıyor. Örneğin Renault uzun bir süre SUV modeli getirmedi, Nissan ile ters düşmemek için getirmedi..

  • Almanya'da insanların VW golf yerine üzeirne 5-6 bim birim para ekleyerek aldıkları araçlar acaba memlekette ne kadar?

  • Tarraco guzel arac alabilene vesselam. Gerci her evin onunde 2 arac vardi memlekette. Ben ne diyorum yaa herkes cok rahat alir.

    Bir keyif cayi yapayim.

  • Cupranın satis fiyati 31 bin euro.

    Gelisi buraya kafadan 280 K zaten.

    %50 otv ekle 280 e 140 oradan vergi geldi.

    %50 KDV ekle 140 ta oradan geldi 560 bin oldu bile.

    Hadi %30 KDV olsun 84 bin TL KDV geldi üstüne.

    Anahtar teslim vs ler eklemedik daha.

    504 milyar yapti %30 KDV olursa.

    %50 KDV olursa 560 M.



    Kdv yi ötv yi yazarken parmaklarım yazmak istemedi.



    Alırken 1 tane daha aldın sayılır zaten.



    Keşke bunları indirseler de millet gönül rahatlığıyla alabilse amaa nerdeee.



    Alan alır ama çoğu kişi alamaz bunu galericiler basta olmak üzere alan kişiler bu turde insanlar olur 500 K yoksa kasmaya gerek yok o yüzden .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 8 Mart 2021; 19:22:32 >
  • Cupra nin jantları bizden arkadaşlar.
  • Paran varsa Tarraco

    Paran yoksa ..rraco




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Mart 2021; 21:11:58 >
  • Arkadaş araba isimlerini bulanlar Türkçe bilen şahıslar mı diye düşünmeye başladım.

    Seat Tarraco
    Renault Arkana
    Cupra Formentor

    Ne demek istiyorlar diye düşünüp duruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “DSG”

  • Tasarım çok güzel
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Eee?
  • Bir çok suv var ama 4*4 seçeneği çok az. Koca vag grupta, psa grupta 4*4 seçenek neredeyse yok. 4*4 tarraco 400bin civarına tipsiz de olsa alınırdı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkprlk35

    Ne ilginçtir ki VW grubu tüm silahlarını oynuyor ve bir şekilde satıyor. Örneğin Renault uzun bir süre SUV modeli getirmedi, Nissan ile ters düşmemek için getirmedi..

    Vag grubu tek çatı altında.


    Renault ile nissanın ki işbirligi. motor platform vs. Mesela renault lada'ya hem teknoloji transferi yaptı hemde bir miktar hissesini almıştı yanlış bilmiyorsam. hatta lada largus bildiginiz dacia logan.


    Belki de ülkemizde Lada'nın gelmeyişi kagıt üzerinde olup modellerinin olmaması Renault'tur.


    Lada gelirse ister istemez dacia/renaulttan müşteri çalacaktı.


    Aslında otomobil sektörü ciddi tekelleşmeye gidiyor büyük balıklar küçükleri yutuyor. Bu kullanıcılar için hiç iyi degil.





  • İlk önce doğru düzgün Leon getirsinler. ..

  • Tarraco tasarım olarak çok güzel gerçekten. Ama ben bu arabayı almam... İsminden dolayı almam... 'Tarrak gibi araba almış' dedirtmem.
  • Hocam getiremiyorlar çünkü dünyanın en saçma vergilendirme sistemine sahibiz. Adamlar nasıl düşük ÖTV diliminde tutsak diye bir sürü özellik kısmak zorunda kalıyorlar.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Hocam bu vw grubu nazik araçlar, 4x4 ünü alınca millet bozuk yollara vuracak aracı ve hemen başlayacak dağılmalara. Ayrıca touareg haricindeki bütün 4x4 lerinde haldex difransiyel kullanıyolar, Yani arkaya giden gücü 1mm kalınlığında conta gibi bir baskı balata sisteminden veriliyor ki bu difransiyelde ön ve arka tekerde yük değişimi olunca hemen sıyırıp arkaya güç iletememeye başlıyor. Şu anda Asfalttan çıkmadıkları halde bütün vag grubunun direksiyon sistemleri ses yapıyor. Trim seslerinden hiç bahsetmeyeyim bile. Dişe gelir bi Touareg vardı (torsen difrenasiyelli; Ana güç arka tekerlere gidiyor ön tarafa çoklu diş sistemine sahip mekanik dişlilerle iletiliyor) o aracıda yenileyerek mefta ettiler.

  • Baştan ofsayt. Arabayı alsam ilk işim gidip ismini söktürmek olur Seat Türkiye'den yeni model atağı: Seat Tarraco ve Cupra Formentor yakında geliyor 

    Çiçek Abbas gibi "Ne diyem, Mahmut mu " Seat Türkiye'den yeni model atağı: Seat Tarraco ve Cupra Formentor yakında geliyor 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.