Şimdi Ara

Seattle'da ve Portland'da beklenen takas gerçekleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • takaslar hakkında kendi yorumlarımı yapim ;

    - boston yakın zaman icin iyi , gelecek icin kotu bir adım attı.Takasa gidicekleri cok belliydi shawn marion ı cok istiyolardı ama onu iiki almadılar bence cunku marion nashsiz kanımca cok kotu bir oyuncu (şutuna uyuzum zaten ) boston napar ? playoff u zorlar belki ilk tur {seattle portland hakkaten gelecegin takımları olacaklar ]

    - J-rich takası icin ise ; gs mantıklı davrandı bence ama baron & jR alleyup larını izleyemicez o acıdan kotu oldu. Sonuc olarak bobcats yine playoff a giremiycek

    - portland francis i nie aldı bilmem. franchise ın kariyeri orlando ya geldiginde bitmisti zaten umarım kontratını odeyip serbest bırakırlar. C-frye ı almaları iyi olmus ama lee olsa daha şık olurmuş. yakın gecmis de portland kabus gibi bir yerdi kimse oraya gitmek istemiyordu ama cogu oyuncular oden icin portland da oynamak isticekdir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MC GRADY

    Bostondan ümitliyim, Pierce-Allen-Lewis üçlüsüyle bu sene etkili olacağını düşünüyorum. Yanlız Allen sf veya sg de oynarsa Lewis dışarıda kalacak, Allen pg olsa, ve iyi bir uzun alınsa Boston tutulmaz diyorum

    +1
  • arkadaşlar sizce new jersey,shawn marion'ı alır mı takasla?
  • kimi vercek ki
    quote:

    Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

    arkadaşlar sizce new jersey,shawn marion'ı alır mı takasla?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MC GRADY

    Bostondan ümitliyim, Pierce-Allen-Lewis üçlüsüyle bu sene etkili olacağını düşünüyorum. Yanlız Allen sf veya sg de oynarsa Lewis dışarıda kalacak, Allen pg olsa, ve iyi bir uzun alınsa Boston tutulmaz diyorum



    Lewis boston'a takas olmadı...Lewis'e boston'da gerekde yok zaten PP varken...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

    kimi vercek ki
    quote:

    Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

    arkadaşlar sizce new jersey,shawn marion'ı alır mı takasla?




    para+2 normal oyuncu verebilirler
  • new jersey'nin öyle bir pf'ye,uzuna ihtiyacı var.gerçe shawn marion uzun bir oyuncu değil ama yinede o pozisyonda iyi oynuyo.hem nash'in yokluğunu da hissetmez.yine jason kidd ona güzel pozisyonlar hazırlar diye düşünüyorum ben...
    quote:

    Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos


    quote:

    Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

    kimi vercek ki
    quote:

    Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

    arkadaşlar sizce new jersey,shawn marion'ı alır mı takasla?




    para+2 normal oyuncu verebilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0micide -- 1 Temmuz 2007; 18:59:52 >
  • Jermaine O'neal'ın adı Nets ile geçmeye başlamış gene.Bence tam Nets'in aradığı oyuncu.

    Ama Larry Bird yalanlıyor dedikoduları hep,sadece dedikodu diyor.Bu yaz büyük bir takas bekliyorum ama bakalım....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

    arkadaşlar sizce new jersey,shawn marion'ı alır mı takasla?



    zaten marionun oynayabileceği tek takım new jersey tabiki sunstan sonra.Çünkü bu adaam kendisini besleyen bir oyun kurucu olmadıktan sonra koca bir hiç.Ama kidd olduğu müddetçe marion gene matrix havalarında dolaşacaktır piyasada
  • Hido'nun işi zor, Lewis varken



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC GRADY -- 3 Temmuz 2007; 20:07:22 >
  • valla bir Portland taraftarı olarak Greg Oden ı almalarına cok sevindim..ama takasa olayında kanımca Z.Randolf ı yollamalarının nedeni pota altında G.Oden a ve Lamarcus a yer açmak istemeleri zaten takım menajeride aynısını soyluyor genç oyunculara daha fazla şanş vermek zorundayız diyor..Z.Randolf biraz sorunlu ve bencil bir oyuncu bence gitmesi iyi oldu tam aksine G.Oden ise tam bir takım oyuncusu ve karakteride düzgün bir oyuncu...ama S.Francis i niye aldılar-keşke almasalardı- bilmiyorum...ama bu sene portland ve seattle baya iş yapacak gibi..
  • bu arada rashard lewis orlando magic'le 5 yıllık sözleşme imzaladı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0micide -- 3 Temmuz 2007; 17:56:57 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22

    sanırım portland yönetimi rashard lewis-randolph merkezli bir takas gerçekleştirmeyi düşünüyorlardı fakat ray allen'ın boston'a takas edilmesiyle lewis'in seattle'da kalacağının kesinleşeceğini anladılar ve b planını devreye soktular.. randolph'ın gitmesini baştan beri istiyordum, ama biraz erken ve ucuza kaçtı gibi.. stece francis'i takas ederiz yada buy-out ederiz gibime geliyor.. channing frye ilk senesinde çok göz doldurmuştu ama geçen sene tam bir hayal kırıklığıydı.. tam bir soru işareti gibi görünüyor.. frye yerine david lee'yi alsak çok şık olurdu.. gönderdiğimiz diğer eleman dickau takasın kuru fasulyesi, ona değinmeye gerenk yok..

    randolph'un bir kısa forvet karşılığı gönderileceğini umuyordum aslında.. sanırım bundan sonra takas hamlelerimiz devam edecektir.. kabarık pota altından birilerini kesip kısa forvete oyuncu kazandıracak hamleler bekliyorum

    francis in buyout edielcegini sanmıyorum..p.alen para musluklarını kıstı mı ne 2tane 2. tur oyuncuyu para karşılıgı diger takımlara verdi..2tur haklarını ilerki yıl pickleri alarak kullanabilirdi..kaldıki portlandın takviye isterse gerekli yer uzun degil fyre iyidir ama 2uzun iyi gelecek vaadeden uzun var zaten..

    sanrımı takıma tecrübeli abi arıyor(Steve Francisten bu söyledigime ben bile inanmadım)..birşeyler bekliyorlar francisten eskiye döner felan mı bekliyorlar anlamadım..

    aslında netsle r.jeff takası iki takım içinde çok iyi olurdu..netste göründü uzunsuz tutunamazsın diye..portlanda iyi bir SF alırdı..iki takım için hayırlı olurdu ama neden bu takasa girdi portland anlamadım..



    quote:

    Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

    bu arada rashard lewis orlando magic'le 5 yıllık sözleşme imzaladı...

    Al işte...Lewis mi orlandonun ihtiyacı..o guardla cacık olmaz magicten haberleri yok..ama herhalde anlaşamadılar Billupsla..bari boş gececegimize lewis gelsin dediler..bu da hido için kötü haber..

    neyse almasınlar Billupsı..Belki biz alırız..triangle offance için biçilmiş kaftan..Hem uzun hem 3lük bombardımanı yapar..ligin en iyi 3. guardı..ama onun isteyecegi uzun vadeli bir kontratı kabul etmkete zor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 3 Temmuz 2007; 18:20:53 >




  • hill bırakır artık.hidayet de utah a takasını istemişti programda bellki lewis in gelişiyle gerçekleşebilirjameer ile yürümez bu takımın öncelikli hedefi kaliteli pg almak ama gm de iş yok.
  • bu değişimden sonra seattle iki asını gönderip takımı kevin durant'ın üzerine kuracağını belli etti.
    Seattle 5'i nasıl olacak acaba...

    Robert Swift
    Chris Wilcox
    Kevin Durant
    Wally Szczerbiak
    Delonte West (Luke Ridnour)

    orlando'dan hidayet bence de gitmeli.özellikle utah'a giderse 2 numara pozisyonunda çok iyi olabilir.hem mehmet-kirilenko ikilisine yeni arkadaşta gelir...

    Mehmet Okur
    Carlos Boozer
    Andrei Kirilenko
    Hidayet Türkoğlu
    Deron Williams
  • hidayet utah'a giderse kariyerinin hatasını yapmış olur
    orlandoda kalıp 2-3 numarada ilk 5 oynayabilir
    lewis'in 2 numara oynayacak hali yok herhalde
  • Biraz sorunlu takas olmuş Portland ve Seattle için . Neden mi ?
    -Verdikleri Zach Frye ve Francis ' in toplamından daha değerli . Francis bu sene aldığ paraya oynadı 10 sayılı bir ortalamayla battı . Frye da 10 ribaunt alır ama sayı açığı ne olcak Portland ' ta ? Steve gene yatar bence .
    -Seattle ' da skorer oyuncu sorunu olacak gibi Lewis ' i de kaptırdılar FA ' dan . Sadece Durant ' la yürümez . PG olmadan gitmez yani Durant.
    -Boston şanslı . Ray var Paul var . Paul yorulursa Ray SF gibi oynar aynı şey Ray yorulursa Paul ' un SG oynayabilme olanağı içinde geçerli . Bence 1 skorerini C için takasa koymalı . Yani bir C alabilirler çok iyi oldu .
    -New York da bir kontrat sömürücüsünden kurtulup adam akıllı bir 5 kurma yolunda adım attıkları için çok akıllılar bana bu 5 güzel geldi :
    C :Eddy Cury
    PF:Zach Randolph
    SF:Quentin Richardson
    SG:Jamal Crawford
    PG:Stephon Marbury
    heleki yedeklerde David Lee,Fred Jones,Nate Robinson,Malik Rose'da var . Bence HERKES istediğini aldı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSt3am -- 3 Temmuz 2007; 21:55:32 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.