Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.496
Cevap
199
Favori
1.212.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim mesela ben pirdolin kullanıyorum onda 3 4 dakika köpürtün bekleyin diye yazıyordu o yüzden sordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese geçmiş olsun uzun zamandır saçımda ve kaş diplerimde bu rahatsızlık var birçok şampuanı araştırdım, sabunu kremi falan kiminde işe yaramış kiminde yaramamış. Ben şimdi size bı şampuan onericem ben tesadüfen gördüm iyiki almışım diyorum Otacı ivy şampuan mutlaka ama mutlaka deneyin şuan o kadar rahatladım sacimdan 3-4 günde bitirdi resmen kepeği. Yaklaşık 1 aydır da kullanıyorum fiyatida çok uygun ve icinde kimyasal yok belkide şampuan olarak piyasadaki en doğal sampuandir. Yanlız şunu da soyliyim saçı biraz kurutuyor. İçinde çinko var şampuanın mutlaka deneyin bu kardeşinizede dua etmeyi unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayatliarif3 -- 31 Temmuz 2019; 1:46:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayatliarif3 B kullanıcısına yanıt
    Dostum işe yaradığına çok sevindim. Geçmiş olsun. Umarım böyle devam eder. Ama genelde olan şudur; Birkaç ay iyi gider sonra eskiye döner.

    Ayrıca sıradan şampuanlar sen de ben de işe yarar diğer arkadaşlarda işe yaramaz. 3 kişi de işe yarar 10 kişide yaramaz. 45 yaşındayım ve bildim bileli kepek yani Seboreik Dermatit ile boğuşuyorum.


    Sen çok iyi bir şey yapmışsın ve sana iyi gelen şampuanı paylaşmışsın. Sağol varol. Zaten konunun amacı bu, birbirimize yardım etmek. Ama münferit olarak işe yarayan şampuanlar genel olarak çoğunlukta çok iyi sonuçlar çıkmıyor.


    head & shoulders clinical strength dünya üzerinde bu iş, bu hastalık için özellikle üretilmiş en iyi şampuandır. Ben son yıllarda eş, dost, arkadaş 50-100 kişiye tavsiye ettim aldırdım. % 100 teşekkür ettiler. İnanamadılar. Bu çok çok yüksek yüzde ile kabul görmüş en iyi şampuandır. Yurt dışında da aynı şekilde kullanıcılar çok memnun.


    Henüz işe yaramadı, kepek kesmedi diyen biri görmedim duymadım. Niye bu kadar ısrarla yazıyorum. 15 yaşında falan fark ettim dert ettim kepeği. Yani 30 sene çektim bunu sonuçta hala da çekiyorum. Böyle bir şampuan rastlamadım. Efsanedir.


    Herkes yararlansın. Yüzünüze, kaşınıza, omuzlarına dökülen kepekler ne kadar rahatsız edicidir bilirim. Saçınızı düzelttiğiniz de kar yağışı gibi dökülen kepekleri bilirim. Çok para harcadım zamanında. Eczane de ne varsa alırdım param oldukça. Çoğu hikaye çıkardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 31 Temmuz 2019; 9:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • selenyum sülfür içeren şampuanlar niye bu kadar pahalı ya ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1905sss

    1-2 dakika beklemene gerek yok. Yıka güzelce ve çık. Kullanımı normal şampuan gibi. Normal şampuan ne kadar döküyorsan, köpürtüyorsan aynısını yap.
    Saç sağlığınız nasıl, saçınızda dökülme var mı? Selenyum sülfitin saç dökme ihtimali üzerinde duruyorum.Teşeekür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygultekin82

    Saç sağlığınız nasıl, saçınızda dökülme var mı? Selenyum sülfitin saç dökme ihtimali üzerinde duruyorum.Teşeekür ederim.

    Alıntıları Göster
    3-4 sene kullandım. Bir gün bir tel saçım dökülmedi Saçlarım her zaman gürdü. Şimdi daha da gür. Bu şampuan dünya da çok popüler. Saç dökse duyulur, bilinir. Forumda bir arkadaşımz yazmış. Döküldü saçım diye. Ama başka duymadım görmedim. Belki döküleceği vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 3 Ağustos 2019; 11:49:17 >




  • Bende head & shoulders clinical strength siparişi vermiştim. Elime ulaştı şimdi, umarım faydasını görürüm.
  • Arkadaşlar bu hastalığın çözümü kesinlikle Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan . Kesinlikle tavsiye ederim. 2 yıldır başka şampuan kullanmıyorum. Sadece saçımda azalma oldu ama nedeni şampuan mı genetik mi bilemiyorum. Bu şampuanı saçınız düzene girdikten sonra alternatif bir şampuanla değişmeli olarak kullanabilirsiniz .Hatta alternatif saç bakımına yönelik saç yoğunluğunu artırıcı şampuan tavsiyeniz varsa onu deneyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihan0001

    Arkadaşlar bu hastalığın çözümü kesinlikle Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan . Kesinlikle tavsiye ederim. 2 yıldır başka şampuan kullanmıyorum. Sadece saçımda azalma oldu ama nedeni şampuan mı genetik mi bilemiyorum. Bu şampuanı saçınız düzene girdikten sonra alternatif bir şampuanla değişmeli olarak kullanabilirsiniz .Hatta alternatif saç bakımına yönelik saç yoğunluğunu artırıcı şampuan tavsiyeniz varsa onu deneyebilirim.
    Nedeni bence şampuan. Ben de kullandım bir süre ve o dönemde saç tellerim çok inceldi ve cansızlaştı. Bir kısmı ise döküldü. Bırakınca toparlamaya başladı.
  • Kafa ve omuzları 5. kullanışım bugün. Normalde sabah kalktığımda yastık komple bembeyaz kar gibi oluyordu.. Şimdi saçımda hiç yara kepek parçası kalmadı. Yan etkisi var mı bilmiyorum ama bu kadar güzel bir şeyin yan etkisiz olması ihtimali çok düşük. Bakalım altından ne çıkacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 8 Ağustos 2019; 17:23:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim. Kurtuldun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Ben Ankara'da yaşıyorum.Bu hastalık bende yaklaşık 10-15 yıldır devam etmekte.Tavsiye üzerine Demetevler'de lokman hekimine gittim.Ordaki amcaya rahatsızlığımı anlattım bana ordaki otlardan oluşan kür tarifi verdiler.Yaklaşık 1,5 ay oldu hastalığım yarı yarıya geçti diyebilir.İnanarak gitmedim ama gerçekten faydasını gördüm.Bir sene boyuncu hastalığı takip edicez dedi.Bence imkanı olanlar bu amcayı bir ziyaret etsin.Gitmek isteyen bana pm den ulaşabilir.
  • mrb arkadaşlar sabah kalktıgımda yüzüm beyaz sekilde oluyor böyle beyaz beyaz kepek oluyor burnumun yan tarafları elle kazıyınca soyuluyor kalkıyor aynısı 2 kaş arası ve kaş içide beyaz oluyor arasında öyle oluyor temizleyince kızarıp öylece kalıyor yaralanmış gibi pişik olmuş gün boyu 2/3 gün öyle duruyor bazende olmuyor .. sabun vs kullanmıyorum sadece yüzümü yıkıyorum ve birde banyoda şampuan...daha önce böyle sorun yaşayan varmı yada nasıl anlattı? sadece bu dediğim yerlerde var vucudumun başka yerinde yok sadece saçımda sol tarafımda kepeklenme var oda aşırı değil, birde yılalrdır saç dökülmesi var onun etkisi olurmu bilmiyorum bir çok konu okudum yüzümde saçımda kaşınma vs olmuyor

    yüzüm için nerisona crem demişler bugun onu aldım günde kaç defa kullanmalıyım ? bu kremi kullanan oldumu yada cildiye doktorunamı gitsem bayramdan sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 9 Ağustos 2019; 16:54:58 >
  • cihan0001 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu 2 sene önce kullandım. Diğer şampuanlara göre oldukça yararlı. Fakat saç dökme yaptığını bir yerde okudum ve benim de başıma geldi. Saçlarım hem aşırı inçe hem de seyrek sebebi bu şampuan olabilir. O yüzden kullanmayı bıraktım artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Peki kombin yapabileceğimiz saçı yoğunlaştırmak için denediğiniz şampuan var mı? Sürekli kullanmazsak yan etkilerini azaltabiliriz diye düşünüyorum.
  • cihan0001 kullanıcısına yanıt
    1 sene kullandım bıraktım. Yanında bir şampuan kullanmadım. Minoxil bioxin önerdi doktor onlar da kullanmayı bırakınca tekrar saç döküyor diye okudum o yüzden kullanmadım. Ara ara zeytinyağı sürüyorum o kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 2. bir şampuan kullanmıyorum. Dönüşümlü kullanmıyorum. Her zaman her daim sadece bu şampuanı kullanıyorum.

    Senelerce aralıksız kullandım ve bugün hala devam ediyorum. Bir gün bir tel saçım dökülmedi. Tavsiye ettiğim yakın arkadaş çevremden böyle bir dönüş olmadı ve onlarda devam ettiler.

    Burada ne sonuç çıkartıyoruz. Bu şampuan saç döküyor diye bir yargı yok. Kiminin saçı seyrek veya zayıftır onun dökülür bilemiyorum. Benim saçlarım da zamkla yapışık değil normal saç.


    Egzema gibi lanet bir hastalığın çözümünü söylüyorum size. Bence bu bir mucize. Alın deneyin. Bir tel dökülürse bırakın.
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı dertten muzdaribiz dostum. Bunun bir net tedavisi yoktur diyor doktorlar. Stresten uzak acı , baharat vs tarzı şeylerden uzak durucaksın.. birde nüks ettiği zamanlarda elacon pomad yada momecon pomad sür 1 hafta 10 güm götürüyor seni.. kortizonlu ilaçtır ama dikkat et.. (yüzün için diyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksezginer

    Birebir aynı dertten muzdaribiz dostum. Bunun bir net tedavisi yoktur diyor doktorlar. Stresten uzak acı , baharat vs tarzı şeylerden uzak durucaksın.. birde nüks ettiği zamanlarda elacon pomad yada momecon pomad sür 1 hafta 10 güm götürüyor seni.. kortizonlu ilaçtır ama dikkat et.. (yüzün için diyorum)
    Nerisona aldım dün hocam günde 1 defa sürüyorum hocam buda kortizonlu ne zararı var hocam hiç bilgim yokta çok sürme sorun olurmu yada 1 hafta sürüp bırakayımmı günde 2 defa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 11 Ağustos 2019; 19:11:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beslenmenizi değiştirirseniz açıkcası büyük ölçüden değişim oluyor.
    Örneğin süt ürünleri veya et ürünmlerini 3 aylık olarak bırakın deneyin. Aynı besin değerlerini bakliyattan alabilirsiniz.
    Günmüzde herşey yapay ve hormonlu bu sebeple olmayan rahatsızlık ve alerjiler her geçen gün artıyor.

    Belli zamanlarda bende oluyordu sonra geçiyordu 2-3 yıldır yoğun şekilde saçta/kaşta vardı, kortizon katkılı damlalar ile saç derisine 10 günde bir yapıyordum azaltıyordu.
    Beslenmede değişikliğe gittim yok oldu gibi birşey omuzlarımda pullar yok saçlar temiz. Ara ara diyeti esnettim son 1 ayda ipin ucu kaçtı direk alerjim başladı kaşıntı olarak (ürtiker).
    Ürtikerde yoğun olarak azalmıştı son 6 ayda...

    Sebzelerin yıkanması, fast food kültürü, stres fazla içtiğiniz kahve bile vucutta farklı etkilere yol açıyor.
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.