Şimdi Ara

seboreik dermatit denen beladan kurtulamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
8.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremyılmaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: ofsevim

    aynı sorundan bende muzdaribim ..vichy nin yeşil kapaklı bi şampuani var onu çok övdüler bu hastalıkla ilgili bi dene istersen ..ben o kadar şey denedim ki korkuyorum başka bişeye başlamaya..umarım işine yarar şuan gardef kullanıyorum diğer şampuanlara göre iyi ama geçirmiyo bu da işte

    vichy yi çok diyorlar gerçekten işe yarıyor mu? işe yarıyorsa parası hiç mühim değil ama almaya korkuyorum banyoda bir umutla aldığım şampuanlar kutu kutu duruyor :( 30 küsur az para değil

    evet ya parası önemli değil yeterki yarasın bıktım bu hastalıktan. lakin bence doğadan doğaldan şaşmamak lazım. eğer doğru ürünü ve doğalını faydalasını bulursan çok işe yarıyor.


    aynen bende T/Gel diye bi şampaun aldım hala duruyor. yazık günah ya bu insanlara. parada kolay kazanılmıyor..




  • aynı sorundan bendede var 2 yıldır çekiyorum .Resim çekersem koyucam siteye bakalım .Perşembe günü kontrole gidicem .Yüzüm kepekle doldu diyebilirim.

    Doktor 2 ay sonra gel dedi ama ben erken gidicem aşırı derece azdı .Rocatune yazacam dedi ama bilmiyorum .Bu hastalıktan kurtuluş yok sanırım .
  • head & shoulders intensive treatment

    bu şampuanın çok etkili oldugundan bahsediliyor ama 7-8 aydır ithal edilemiyor muş ..40-45 tl civari idi yanlış hatırlamıyorsam .

    ayrıca şu başlığı incelemeniz faydanıza olabilir

    http://forum.donanimhaber.com/m_21377564/mpage_14/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Ağustos 2013; 20:37:57 >
  • Arkadaşlar bende 1.5 senedir Seboreit Dermatit Hastasıyım Çok önemli birşey keşfettim. bunu tüm benim gibi hasta olanlara açıklıyım dedim.


    Bende herkes gibi saç dökülmesi vardı 17 yaşında tabiki devlet hastanesinde minoxil saç spreyi verdiler ozamana kadar Seboreit dermatit yoktu onu kullandıktan 1 ay sonra heryerde Yağlı kabuklu deri oluştu sonra 1.5 senedir geçmiyor 19 yaşıma giricem.

    SAKIN SAKIN SAÇINIZI DAHİ KAYBETSENİZDE Minoxil ile ilgili ürün kullanmayın...

    Hayatımı karartı.

    yakalananlara önemli PROZİNC YEŞİL VE Kahverengi , Ketoral, Mantar Hapı , Momecon losyon Düzenli kullanın.
  • Bende 5 aydır bu dertten muzdaripim, benim şöyle bir önerim olacak, bu insanda stres ve endişe yapan birşey bu nedenlede sorun geçmek bilmiyor. Düşündükçe kafanızdaki dert artıyor. Benim tavsiyem herşeyden önce bi pisikiyatriye gidip derdinizi anlatmanız ve bi ilaç tedavisine başlamanız, bu sizi sakinleştirecek ve daha az stres yapmanızı sağlıyacak bunun etkisiyle biraz daha rahatlıyacağınızı düşünüyorum. (sadece Öneridir).
    Sağlıklı günler...
  • Merhaba arkadaşlar, bende 20 yıldır vardı kullanmadığım şey kalmadı. sarmısaktan lacivert head and shouldersa, kortizonlu kremlerden vichy dercosa kadar. En son blue caps iyi geliyordu. Sonra saçlarım beyazladığı için bitkisel boya araştırmaya başladım. essence markalı tamamen bitkisel boya alıp saçımı boyadım ve 2. boyamamda seboreikten eser kalmadı. içeriğinde amla, cassia gibi hint bitkilerinin tozu var. renksiz olanları da var bakım için. reklam zannetmeyin diye ne yapmam lazım bilmiyorum ama, instagramda essencenaturalhayat hesabı girin egzama yorumlarını okuyun. ben bu illetten çok çektiğim için buraya yazmak istedim. şimdi sadece kulak arkalarımda var eşim oralara sürmemiş. ilk defa parmaklarımı saç derimde rahatça gezdirebiliyorum

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.