Şimdi Ara

Seç Konuş Mobil Hat Avantajı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone, Seç Konuş Tarife sistemi dahilinde bir avantaj daha çıkarmış

    Kaynak:http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.mobilhat_sss.php

    Benim yorumum: Dakika bazlı bir tarife sistemi olan Seç Konuş sistemi ve bu son avantaj ilk başta avantajlı gibi görülse de mevcut tarifeniz eğer 6 saniyede bir ücretlendirme yapılan bir faturalı tarifeyse hesabınızı iyi bilin. Öte yandan ben hep uzun uzun konuşurum diyorsanız avantajlı bir seçenek olabilir diğer Vodafone tarifelerine göre. Tabii ki sadece bu avantajı seçseniz bile 2YTL+8YTL +ÖİV yani yaklaşık 12 YTL sabit ücret ödemeniz gerektiğini unutmayın. Söz sizde...

    Mobil hat Avantajı Sıkça Sorulan Soruları

    - "BUNU HERKES DUYMALI!"

    "Yaşadıkları güzel anları duyduk duymadık demeden herkesle doya doya paylaşmak isteyenler Vodafone'dan SeçKonuş tarifesine geçiyor.Mobil hat Avantajını seçip, diğer mobil operatörler ile sanki aynı şebekedeymiş gibi dakikası 20 Ykr'a arıyor.

    Mobil Hat avantajı nedir?
    SeçKonuş tarifesinde bu avantajı seçen aboneler 8 YTL aylık avantaj ücreti karşılığında tüm Turkcell ve Avea abonelerine doğru yapacakları aramalar 300 dk ya kadar 20Ykr/dk.dır.Fiyatlara KDV dahil ÖİV hariçtir.

    300dk limitini aştığımda ücretlendirmem nasıl olacak?
    300 dk limitini aşan aboneler Seckonuş ana tarifesinin Turkcell ve Avea yönüne doğru ücreti 30Ykr /dk üzerinden ücretlenecektir.

    300dk limit ücretlendirmesi nasıl olacak?
    Turkcell ve Avea numaralarına doğru yapılan tüm aramalar 300 dk.ya kadar Kdv dahil 20 Ykr den ücretlendirilecektir.Avantaj ücretlendirmesi dakika bazlıdır.

    Yaptığım Vodafone aramaları tanımlanan limite dahil midir?
    Hayır dahil değildir.

    Yurtdışından yaptığım Turkcell ve Avea aramalarında bu fiyattan faydalanabilecek miyim?
    Hayır.Hattın yurtdışında kullanımı durumunda yapılan çağrıları kapsamamaktadır.

    Sabit hatlar ile görüşme ücretim nasıl olacak?
    Sabithatlar ile yapılacak görüşmeler sabit hat avantajı seçilmemesi durumunda SeçKonuş ana tarifesi üzerinden dakika bazlı olarak ücretlendirilir.

    300dk limitini kullanamazsam kalan bakiye bir sonraki döneme devreder mi?
    Diğer mobil hatları arama limiti sadece ilgili fatura dönemi için geçerlidir.

    Mevcutta zaten SeçKonuş abonelik paketini kullanıyorum ve 5 avantajı da seçtim. Bu avantajıda seçebilir miyim?
    SeçKonuş�ta tüm avantajlar bir arada kullanılabilir.

    Ne kadar süre ile bu avantajı seçmeye hakkım var? Kampanya süresi ne kadar?
    30.Eylül.2007 tarihine kadar aboneler kampanyaya katılıp diğer avantajlar gibi Mobil Hat avantajını da satın alabileceklerdir.

    MobilHat avantajını nerelerden satın alabilirim ve ücreti ne kadardır.?
    8 YTL(KDV dahil) ilave ücret karşılığında Vodafone Shopları;Vodafone Store'ları ve 4440542 üzerinden avantaj satın alınabilir. Avantaj satın alınması için abonenin öncelikle SeçKonuş paketine abone olması gerekmektedir.

    Bunun için bir taahhütname imzalamam gerekiyor mu?
    Cihaz kampanyalarından faydalanmak isteyen abonelerin bağlılık taahhutnamesi imzalamaları gerekmektedir.Bunun dışındaki durumlarda SecKonuş aboneleri için herhangi bir şart aranmamaktadır.

    SeçKonuş paketi ile sadece bu avantajı seçebilir miyim?
    Evet.sadece SeçKonuş paketi ve MobilHat avantajını seçebilir, dilerseniz cihaz kampanyasına katılarak 24 aylık bağlılık taahhütnamesi karşılığında Motorola w 220, Samsung c 300;Sony Ericsson J100; Raks 330,Nokia 2310 modellerinden birini indirimli alabilirsiniz.

    Ne zaman bu avantajlarından faydalanmaya başlayabilir miyim?
    Yeni aboneler hemen, mevcut aboneler ilk fatura döneminden itibaren avantajlardan faydalabilir.

    Kampanyadan ayrılmam durumunda ceza-i şart var mı?
    Cihaz kampanyasına katılan aboneler 24 ay boyunca en az 1 avantaj kullanarak Seçkonuş paketinde kalmayı taahhüt ederler.

    Hangi durumlarda ceza-i şart öderim?
    Kampanya şartlarına uyulmaması durumunda cezai şart ödenir.







  • Dakika bazlı tarifelere karşı olduğumu başından beri belirtmiştim. Bu konuda da söyleyecek fazla bir şey olduğunu sanmıyorum. Vodafone tarifeler konusunda başarısız
  • Aslında madem Seç Konuş tarifesinde ısrar ediyor Vodafone, kısa konuşanlar ve uzun konuşanlar için de şöyle avantaj seçenekleri koysa:

    -Kısa Konuşan Avantaj: Ayda ... YTL karşılığında yurtiçi ve yurtdışı görüşmelerinizin ilk bir dakikası saniye bazlı ücretlendirilir.
    -Uzun Konuşan Avantaj: Ayda ... YTL karşılığında şebeke içi ve sabit telefon (belki de ayrıca diğer mobil) görüşmelerinizin ilk üç dakikasından sonra %xx (bu xx biraz büyükçe olabilir) indirimli tarifeyle ücretlendirilirsiniz.

    Bir de bunların üstüne akşam ve haftasonu indirimi seçenekleri gelse ve avantaj fiyatları da çok uçuk olmasa ben bu tarifeye balıklama atlarım o zaman.

    Tabii dediklerim tamamen hâyâl, ama belki okuyan yetkili birileri çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 16 Mayıs 2007; 15:38:11 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nebuzaradan

    Dakika bazlı tarifelere karşı olduğumu başından beri belirtmiştim. Bu konuda da söyleyecek fazla bir şey olduğunu sanmıyorum. Vodafone tarifeler konusunda başarısız


    Aynen katılıyorum. Kontörlü hat gibi, 1 dk da konuşsan 10 saniyede konuşsan kontör atış periyodu 1 dk olduğu için 1 dk üzerinden ücretlendirilecek. Değişik bir kazıklama yöntemi.. Hepimizin bildiği gibi..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nebuzaradan

    Dakika bazlı tarifelere karşı olduğumu başından beri belirtmiştim. Bu konuda da söyleyecek fazla bir şey olduğunu sanmıyorum. Vodafone tarifeler konusunda başarısız


    dakika bazlıyı alsın. ..

    cebine soksun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.