Şimdi Ara

Seçmen tam olarak bunu yapacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Videoda anket yapılıyor. 40. saniyedeki elemanın başlangıçta kim gelse ekonomi düzelmeyecek diyerek kimseye vermemesi sonrasında ise 1.09 da geri dönüşü tam olarak seçmenin bize yapacağı bu olacak önümüzdeki seçimde.



    Canlı kesintisiz olması iyi fakat SADECE 2 aday ismi belirterek yönlendirme yapması bizi 2 aday arasına hapsetmesi kötü.



    Kendine Muhabiryoutube
    KESİNTİSİZ SAYAÇLI DEV SEÇİM ANKETİ! (250 KİŞİLİK) | Sokak Röportajları Yaptığımız sokak röportajları ile Kendine Muhabir ekibi olarak benimsediğimiz yurttaş gazetecilik görevimizi icra etmeye çalışıyor, ekonomi, İşsizlik, dolar, euro, erken seçim anketi, chp, akp, mhp, iyi parti, hdp, gelecek partisi, deva partisi, meclis konuşmaları, erdoğanın açıklamaları, akp icraatleri gibi siyasi röportajlarla gündemdeki konu ve haberler hakkında halkın nabzını tutarak, siz izleyicilere Türkiye'nin gerçek gündemini ve halkın sesini duyurmaya çalışıyoruz. Hem gündemi takip etmek, hem de önemli gelişmelerden anında haberdar olmak için ücretsiz abone olup bildirim zilini açmayı unutmayın. içeriklerimizin devamlılığı için bize katılın: https://www.youtube.com/channel/UCapDJ1RRsp5cNB-PMdPzVyw/join Doğrudan destek olmak için patreon hesabımız: https://bit.ly/3gIvI1N ● Abone ol: https://bit.ly/3qSjlVC Bizi diğer sosyal mecralardan da takip edebilirsiniz ● instagram: https://bit.ly/3mcK7Es ● twitter: https://bit.ly/3gEI8Yz ● facebook: https://bit.ly/2K1Qayy ● tiktok https://bit.ly/2Ko0wIT #sokakröportajı #sokakröportajları #kendinemuhabir
    https://www.youtube.com/watch?v=Fp9UnZoXIb0



  • muharrem inceye saldırmanın bir anlamı yok adam akp den de oy alıyor 2.tur da büyük bir çoğunluğu erdoğan karsısında kim varsa ona bascak bu belli.

  • Herkes Kılıçdaroğlu dayatılan seçmenin ona oy vereceğini zannediyor ama bence Tayyip yine ilk turdan işi bitirecek. Kılıçdaroğlu %35 alırsa öpsün başına koysun, büyük başarıdır. Bu başarıya dayanarak 2028'de şansını tekrar denesin.

  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

    Senin yaşın kaç sen onu bi de bakalım merak ettim? Senin ne haddine beni paralı trollükle itham etmek?

  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Tayyip yine ilk turdan işi bitirecek. Kılıçdaroğlu %35 alırsa öpsün başına koysun


    hocam seninki tahmin mi temenni mi 

  • he_man kullanıcısına yanıt

    bence temenni

  • he_man kullanıcısına yanıt

     

  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

    Bu mesajı da sen mi attın kardeş  



    DarkWeb Habertwitter
    “Donald Trump: "Salı günü tutuklanacağım, protesto edin, ulusumuzu geri alın."”
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1637100860986499075
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.