Şimdi Ara

Sedef Hastaları Buraya ! Çözüm ve Sorunlarımızı Paylaşalım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
13
Favori
137.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 45gen

    Öncelikle saçma yorumlara ithafen ;

    * Sedef bitmez, tüm tedavi yöntemleri bastırmak içindir.


    * Krem tedavi değildir, tedaviye destektir. Umut tacirlerine inanmayın, kremle bitmez bu iş.Hastalığın derecesine göre iğne, ışın gibi tedavi görürsünüz.


    *Yediğinize ve içtiğinize dikkat ettiğiniz zaman hastalığı yaklaşık %40/50 engellersiniz.


    *Bardağın dolu tarafını görmeyi kendinize adet edinin. Kolumda sedef var diye üzüleceğinize kolum var diye şükredin.Önce moral,yoksa her şey çöp oluyor.


    quote:

    Gelelim asıl konuya ;


    Yaklaşık bir sene önce sadece bir defa iğne tedavisi oldum.

    Son zamanlarda hayatımda yaptığım bir değişiklik ile sedefin gözle görülür şekilde azalmasından dolayı bu tecrübemi paylaşmak isterim : SU İÇMEK

    Telefona yüklediğim basit bir su hatırlatıcı program sayesinde yaklaşık 45 gündür içmem gereken min. su miktarını almaya çalışıyorum ve programdan sonra anladım ki ben su içmiyormuşum.

    45 günün öncesi için rutin hayatımda başka yaptığım bir değişiklik yok. 25.günde farkı gördüm.

    Dirsek ,el üzeri ,diz kapağı gibi bölgelerden hiç gitmeyen beyaz kabuklu görüntü gitti ,sadece ufak kırmızılıklar kaldı.

    Tabi bünyeler aynı değil, aynı sonuç olmayabilir fakat denemeyen arkadaşım varsa mutlaka denemeli.
    Hangi iğneyi kullandınız? Birde iğne vurma periyodu nasıldı?

    Drosporin isimli hapı 9 ay kullandım, ağır Sedef hastasıyım ve vücudumun tamamından 6 ayda tamamen attım fakat drosporini bırakınca Sedef çok şiddetli şekilde geri geldi. Metrotexat idi galiba ismi, tam hatırlayamadım, kullandım faydasını görmedim. Sanırım iğne tedavisine baslicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizide hastamız var , diz ve bacak kısımlarında kuru olarak . Saraçoğlu bi kaç kür den bahsediyor kullanan oldumu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • system_25 kullanıcısına yanıt
    METOART CON5 MG/625 ML

    Haftada 1, 4 defa kullandım.Beni 8 ay idare etti.

    İlacın çalışma prensibi vs. zaten detaylara hakimsiniz.

    Yan etkisiyle ilgili tecrübemi yazmak istemem çünkü sizi yanlış yönlendirmiş olurum.Tepkiler bünyeye göre farklı olacaktır.Sadece düşündüğümden daha iyi geçti diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45gen -- 17 Temmuz 2020; 4:3:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egzadur diye eczanede satılan krem işe yarıyor. Coresatin işe yaramadı bu krem 1 haftada etkili oldu.
  • Oğlumun sedef hastalığı yaklaşık 2sene başladı önce şimdi durdurduk cok şükür.

    *Piyasa Şarlatan dolu onu bunu iç, onu sür mümkün olduğunca uzak durun. En büyüğü trt de bile çıkan profesör ..çoglu var, kürünü denedik her tarafını sardı çocuğumuzun.
    *Forumlardan direkt hastalardan aldığım tavsiye ile "üniversite hastanesine" gittim ve bağışıklık baskılayıcı ilaç deneyerek kontrol altına aldılar. Ankara gazi hastanesi
    *"Eczanecimiz ne mi dedi "aaa bu ilaçları neden kullanıyorsun" ben size şu kremleri kakalayayim tamamen doğal yağ icerir(doğal yağlı krem hatta direkt yağ ile nemlendirme taraftarıyım 50gr i 1.25tl lik sızma zeytinyağı mesela ama konu başka). İnternetten arastirdim tavsiye edilen krem hakkında şikayet kaynıyor, para iadesi yok "vur kaç taktiği" minicik kutu 500küsür tl" O eczaneyi terkedip doktorun verdiği krem ve sampuanlarla devam ettik iyi de etmişiz.
    *Fonksiyonel(alternatif değil tip fakültesi mezunlaridir) tıpla, Karatayin beslenme tuzaklarından kurtuluş rehberini %85benimsedik diyebilirim. Şöyle özetleyeyim,
    --Paketli gıda yok, rafine hiç bir ürün yok. Ev yoğurdu, turşusu, bol salata, etli sebze yemekleri, et, ayçiçeği rafine yağı yerine zeytinyağı ve tereyağı kullandik, başta bu yağların pahalı olduğunu düşünsekte kızartma yapamadığımız genel olarak fırında 200derecede yemek yaptığımız için daha az yağ sarfiyatı daha yüksek lezzete ulaştık.
    *Doktor kontrolü ile probiyotik kullandık bir ay kadar. Her soğuk algınlığında kullanıyoruz.
    *Kemik aldım kemik suyu kullandık her yemeğe ekliyoruz.
    *Kola, alkol, meyve suları, yüksek katkılı olan beyaz ekmeği hepsini kestik en çok tetikleyenler bunlar. Gluteni minimize ettik, tasdegirmen unu eksi maya ekmek, yada lavaş çok az tukettik, börek çörek 2ayda bir belki... Ankara simidi ayda bir onu terkedemiyoruz. İlk zamanlar pide filan yemedik şimdi uzun aralıklarla lahmacun pide yediğimiz oluyor.
    *Hastalık çok gerilemisti ama bir türlü minimum inen sandimum neorali bırakıyorduk, 1ay boyunca probiyotik ve d vitamini takviyesi ile durdurduk. Simdi probiyotigi sadece ishalde veya soğuk algınlığında, d vitamini kışın ara ara kullanıyoruz.
    Hastalığın başlaması sedef teşhisi arası hastane süreci 6-7ay sürdü. İlaç başlanması doğru ilacın bulunması 2ay sürdü en sancılı süreç burasiydi. Tedavi sonucu yanıtın tam alınması 6-7 sürdü. 2yila kalmadan doğru beslenme ile durdurduk darısı hastalığı devam edenlere...

    8aydir çok şükür lezyonumuz yok, ilaç yok, hiçbir şey yok. sadece kışa girerken zeytinyağlı el kremi. El sabunumuz, banyo sabunumuz genelde doğal ya da gleserinli...

    Evde olan hastalıklar da iltihaplı romatizma, insülin direnci, tiroid hepsi geriledi...

    Doğada olmayanı yiyerek içerek hasta oluyoruz bunu öğrendim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 1 Kasım 2020; 13:51:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 06onur 0 kullanıcısına yanıt

    Sedefte perhiz çok önemli. Sıkı bir perhiz ile hastalık kontrol altına alınabiliyor. Çok geçmiş olsun. Benim merak ettiğim hastada Sedef lezyonlari ne sıklıklaydı? Vücudunun ne kadarı kaplıydı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümü buldum.arkadaslar heyacanla sevinçle bu foruma şimdi üye olum.amacim buradan okuyan arkadaşlara faydam dokunmak.sedef bir mide mantarı hastalığı, kesinlikle midenizde mantar var.ben 18 senedir sedef hastasıyım.sigara kullanan birisiyim.oncelikle eğer sedef hastalığı olan birisi sigara kullaniyorsa yapması gereken ilk adım tabiki bırakmak,ben bırakamadım.sigarayi bırakmayan kişiler öncelikle daha hafif bir sigara içmek.duman dumandır fark etmez demeyin çok farkeder.ben West white kullandım ilk 2 hafta sigaradan bişey anlamadım fakat sonra sigara ağır gelmeye başladı.yani bünyem hafif sigaraya alıştı.ikinci adım ise A 101 de satılan kırmızı pancar turşusu almak fiyatı 5 TL.sabah kahvaltı yerine bir kaç parça kırmızı pancar turşusu yemek.kesinlikle başka bişey yemeyin.kahvaltiyi her gün bir kaç parça kırmızı pancar turşusu yemek yani öğle yemeği kadar bişey yememek.su içebilirsiniz.ogle yemeğinden itibaren normal hayata devam edin.aksam yatmadan önce yine bir kaç parça kırmızı pancar turşusu yiyin.hergun böyle devam edin.git gide yaraların kaybolduğunu göreceksiniz.ben böyle yaptım.akliniza ne geliyorsa yaptım daha önce fakat geçmemişti.simdi iyileştim.deneyin.mide mantarını kırmızı pancar turşusu yok edecek.hepinizi seviyorum saygılar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aliko47

    Çözümü buldum.arkadaslar heyacanla sevinçle bu foruma şimdi üye olum.amacim buradan okuyan arkadaşlara faydam dokunmak.sedef bir mide mantarı hastalığı, kesinlikle midenizde mantar var.ben 18 senedir sedef hastasıyım.sigara kullanan birisiyim.oncelikle eğer sedef hastalığı olan birisi sigara kullaniyorsa yapması gereken ilk adım tabiki bırakmak,ben bırakamadım.sigarayi bırakmayan kişiler öncelikle daha hafif bir sigara içmek.duman dumandır fark etmez demeyin çok farkeder.ben West white kullandım ilk 2 hafta sigaradan bişey anlamadım fakat sonra sigara ağır gelmeye başladı.yani bünyem hafif sigaraya alıştı.ikinci adım ise A 101 de satılan kırmızı pancar turşusu almak fiyatı 5 TL.sabah kahvaltı yerine bir kaç parça kırmızı pancar turşusu yemek.kesinlikle başka bişey yemeyin.kahvaltiyi her gün bir kaç parça kırmızı pancar turşusu yemek yani öğle yemeği kadar bişey yememek.su içebilirsiniz.ogle yemeğinden itibaren normal hayata devam edin.aksam yatmadan önce yine bir kaç parça kırmızı pancar turşusu yiyin.hergun böyle devam edin.git gide yaraların kaybolduğunu göreceksiniz.ben böyle yaptım.akliniza ne geliyorsa yaptım daha önce fakat geçmemişti.simdi iyileştim.deneyin.mide mantarını kırmızı pancar turşusu yok edecek.hepinizi seviyorum saygılar

    Kırmızı pancar turşusunun sedefe iyi geldiğini ilk defa duydum. Denemek lazım.




  • Arkadaşlar piyasada ulusal markaların geçici olmayan çözümler sunduğu kremleri var ancak ben size bugün Hasasin İlaç'ın ürettiği kortizonsuz sedef egzama kremini öneriyorum. Krem Avşa Adası'nda bir eczacının eczane ortamında yaptığı denemeler sonrası laboratuvar üretimine geçmiş bugün doktorların yazdığı "ilaç" haline gelmiştir. Deneyip kullanmanızda fayda var. https://www.hasasinilac.com/ adresinden online sipariş verebiliyorsunuz. Deneyip kullananlar burada deneyimlerini yazabilirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: avsaadasi

    Arkadaşlar piyasada ulusal markaların geçici olmayan çözümler sunduğu kremleri var ancak ben size bugün Hasasin İlaç'ın ürettiği kortizonsuz sedef egzama kremini öneriyorum. Krem Avşa Adası'nda bir eczacının eczane ortamında yaptığı denemeler sonrası laboratuvar üretimine geçmiş bugün doktorların yazdığı "ilaç" haline gelmiştir. Deneyip kullanmanızda fayda var. https://www.hasasinilac.com/ adresinden online sipariş verebiliyorsunuz. Deneyip kullananlar burada deneyimlerini yazabilirler.

    Bu bahsedilen kremde kortizon olduğu söylendi bi arkadaşım yanımda aradı eser miktarda

    çok değil gibi sözler söylenmiş,ayrıca kullanan arkadaş adeta abone oldu bıraktığında tekrar

    nüksediyor.Umut bağlayan arkadaşların bilgisi olsun.Artık bıktık her kremi dene dene

    giden zaman harcanan para yazık.denemek isteyen yine dener bilemem.

    Çözüm bulunsa sedef olan o kadar meşhur zengin insanlar holwyood yıldızları var.

    yani halen kalıcı bir çözümü yok ,kocakarı ilaçları boşverin boşa para harcamayın

    şimdilerde gaps diyeti candida diyeti vs. deneyenlerin bazıları başarılı olduğu söyleniyor

    yıllardır çekiyoruz bir de onu denemek gerekli.Bazıları iyileştiğini söylüyor bazıları

    faydası olmadığını ama sanırım kimine egzama yada sedefe sebep olan etkenler

    farklı belki ondan kimine faydası oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massarati -- 6 Şubat 2021; 23:39:36 >




  • Bende sedef hastasiydim sedefin tamamen geçti bir daha gelmemek üzere çok mutluyum bana ulaşmak isteyen beni arayabilir adım Türkan böke bioenerji uzmani Mansura rahimi beni tedavi etti binlerce sukur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedef hastalığı çocukken geçirdiğimiz bizi çok üzen kalbimizi yaralayan bir olaydan ötürü oluşuyor bunun gitmesi için kalpte bulunan o lekenin yakılması gerekir bunu bioenerji uzmanı mansura rahimi yapıyor keşke önceden yapmış olsaydım çok memnunum sedefim tamamen temizlendi bir daha hiç çıkmadı isteyen beni arayabilir numaram 505 2283209 tecrübemi paylasirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkan böke T kullanıcısına yanıt

    bunları yazmak için üye oldunuz galiba. ama buradan size müşteri çıkmaz. reklamınızı başka yerlerde yapın daha verimli olur. sizin x kişi tedavi etti , geçti gitti dediğiniz hastalık dünya çapında henüz bilimsel olarak net bir tedaviye kavuşamadı. varsa bir tedavi yöntemi sizi insanların aramalarını isteyeceğinize öncesi -sonrası hasta durumunu ve kullandığı method vb yazın. boş vaktinizmi çok ki buradan kendi telefonunuzu yazıp insanlarla konuşmak istiyorsunuz ?

  • Ben egitimciyim hocam hayatta herşey bilimden ibaret değil yaşadığım gerçeğe inanıp inanmamız hiç önemli değil ama başkalarına engel olmayın ben iylesmeseydim numaramı atarmiydim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç iylesmeseydim deseydim inanırdiniz herşeyin en kotusune inanıyoruz aklımız bukadarina yetiyor Sedef Hastaları Buraya ! Çözüm ve Sorunlarımızı Paylaşalım 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Sedef hastalığı konusunda birçok kişiden tecrübeli olduğumu söyleyebilirim, TR piyasada, yurt dışında kullanmadığım ilaç kalmamıştır nerdeyse. Çin'de doğal yöntemleri bile denedim, en sonunda ışın tedavisi de denedim işe yarar gibi oldu ama yan etkileri hep oldu, sedef yine geri geldi hep.


    Vücudumun neredeyse her yerinde var diyebilirim. Ama hepsinden kurtulmakta yine kendi elimde. İddiaya girsem vücudumdaki tüm hastalığı 1 ay içinde yok ederim ve en az 6 ay çıkmaz da. Mesele biraz inanmakta, güzel tedavi, yediklerine dikkat etmek ve bulunduğun çevre etmenleri sedefin oluşunda/yok oluşunda etmenler.


    Dermovate kremi kullanmamaya özen gösterin. Sağlık bakanlığının Coresatin gibi ilaçları SGK güvencesi altına almayıp, kortizon içeren kremleri kasti verdiğini düşünüyorum. Deriyi inceltici etkisi var. Dermovate krem kullanırsınız 1 haftada hastalığını yok eder, fakat 20 gün sonra daha alevli ve daha fazlası ile kullanmaya zorlar seni. Sedefin geçtiğini sanarsın fakat deride inceltme etkisi oluştuğu için vücudun zamanla en ufak bir darbede dayanıksız hale gelir. Coresatin diyorum. Coresatin de öyle gelişigüzel alır almaz sürün demiyorum. Size madde madde yazıyorum, denemesi/denememesi size kalmış.


    1. Sabah 07:00 de kalktığımızı ve sağ ayak bölgesi, diz altında sedef olduğunu farz edersek, sedef olan bölgeyi önce temizliyoruz %40 sıcak su ile. Çok sıcak olmasın kaşıntı yapar. Soğuk da olmasın ten kuru kalır. Temizlerken doğal sabunlar kullanabilirsiniz. Normal banyo yapar gibi.
    2. Kurulandıktan 10-15 dk sonra sedefli bölgeye yağ içinde su emilasyonu içeren Excipial Lipo marka sulu kremi sürüyorsunuz. Üstünü streç ile kapatıyoruz ve derimizin nefes almadan terlemesini ve kremi tamamen içine almasını sağlıyoruz.
    3. Yaklaşık 1 saat sonra, yani saat 08:00 gibi streçleri kaldırıyoruz ve tekrardan bahsettiğim sıcaklıktaki sıcak su ile benzer şekilde yıkıyoruz. Hava alacak şekilde 15 dk kadar açık kalsın yıkanmış sedefli bölge. Saat 08:30 gibi bu kez Coresatin kremi sürüyoruz. Ayağımızı tekrardan hava almayacak şekilde iyice streçliyoruz ve bu sefer saat 17:00'e kadar öyle kalsın. Ben yaptığım zaman çalışıyordum, ayağımın altında hastalık olmamasına rağmen her yerini sarıp üstüne çorap giyiyordum ve çalışıyordum şirkette. Resmi giyinenler için biraz sıkıntılı olacaktır belki yürürlerken streç sesleri gelecek, ama UMURSAMAMAYI alışkanlık haline getirmelisiniz özellikle insanların ne demesi hakkında. Mesele sizin sağlığınız.
    4. 17:00 sonrası tekrardan streçleri çıkarıyoruz, 1-2 saat kadar ayaklarımız açık hava alır şekilde kalacak. 19:00 gibi bu sefer yıkamadan lipo marka kremi sürüp evin içinde zaman geçirin. 22:00 de yatağa geçtiğimizi farz ederek, yarım saat kala ayaklarımızı tekrardan aynı sıcaklıkta iyice yıkayıp 10-15 dk dinlenmeden sonra Coresatin marka kremi sürüp, streçleyip öyle uyumak. Sabah kalkınca aynı benzer senaryoları tekrarlıyoruz. 3-4 gün sonra gün gün ciddi azalmalar olduğunu göreceksiniz.
    5. Tüm bahsettiğim sürecin etkili olması için YEDİKLERİMİZE DİKKAT EDİYORUZ. Marketlerde satılan her türlü cips, tuzlu çekirdek, tuzlu fıstık, badem, baharatlı ürünlerden, asitli içecekler özellikle kolalardan uzak duruyoruz. Yemeklerimizi baharatlı, acılı tüketmemeliyiz. Bol yoğurt tüketin, meyve tüketin fakat meyvelerden de portakaldan ve ekşimsi ürünlerden uzak kalın asitten ötürü. Bol limonlu salata vs uzak duruyoruz. Domatesin dokunduğu haberleri okudum forumda, bana hiç zararı olmadı açıkcası. Vücuttan vücuda değişiyor galiba. Ne tüketebiliriz: Tavuk çorbası, şehriye çorbası, mercimek çorbası. Sebze yemekleri, et, tavuk, bakliyatlardan bulgur pilavı, nohut, buralarda karnı ağrı denen çürük fasulye tarzı bir sebze var bunlar iyi. Patates kızartmasını 10 günde 1 yemeye çalışın. Pizza, hamburger vs alışkanlığınız varsa 15 günde 1 yapın, daha lezzetli olduğunu da anlayacaksınız :) Fındık, kuru üzüm, incir, pekmez tüketmek faydalı. Tabi hepsinin de bir ayarı var. Fındık deyince bir oturuşta 1 büyük poşeti tüketmek değil. Günde 1-2 avuç kadar.
    6. Stresten uzak durunuz. Hayatınızda strese sebep olacak her şey. İddia oynamak bile stres sebebi. Umursayacağınız şeyleri özellikle paranızı elinizden çıkacak halde harcamayın. Birikiminiz olsun, paranın varlığı bile kafada insanı yarına mutlu uyanmasını sağlıyor. TV den uzak durunuz. Özellikle sabahları çıkan gereksiz, insanı strese sokan koca karı programlarından. Duygusal, ağlamaklı dizilerden uzak kalın. İzledikçe sizi geçmişe götürür ve düşünmeye, tasalanmaya zorlar. Bu da strese davetiye.


    Bu hastalık kışın daha çok çıkar vücut kuruduğu için. Yazların sıcaklığı ve vücudun terlemesi bizim açımızdan iyi, sedef azalır sıcak havada. Elinizde imkan olsan gidin Brezilya'da yaşayın derim o derece :D


    Aklıma başka bir şey gelmiyor bunlar dışında henüz, geldikçe yazarım yine. Bahsettiğim bu 6 maddeyi hayatınıza düzgün monte edebilirseniz emin olun sedef hastalığı hayatınızdan %90 ölçüde yok olacak, aynı zamanda kaliteli bir hayat tarzınız olacak. Ha ilerleyen zamanlarda çıkar mı, insanlık hali illaki mutsuz anılarımız, dertli zamanlarımız olacak. Çıkabilir. Ama tedavi yöntemini biliyorsunuz en azından. Geçmiş olsun şimdiden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcek -- 1 Mart 2022; 2:27:33 >




  • İlk defa bu tedavinin ismini duymuştum oğlumun dermansız hastalığı nedeniyle arkadaşımın tavsiyesi üzerinde nasıl olsa çare yok diye giriş yaptım.bilmezdimki bu kadar mucizevi olduğunu bu yolda sedef hastaligindan tütün MS hastalığına kadar ,kanserden tutun parkinsona migrene,her çeşit kas hastalığına ,çaresiz tüm hastaliklara kadar her türlü tedavinin kesin sonuçlarla yapıldığını .ne anlatsam az yaşamanız gerek.0505 2283209


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.