Şimdi Ara

Şeffaf Kaplama Hakkında Yorumlarınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
17.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Hocam bu zihniyete ben de sahip değildim . Keşke olmasaydım mı yoksa olmam iyi mi oldu gerçekten bilemiyorum .

    Fakat yaşaya yaşaya oluştu bir şekilde . Bir şekilde bir şeyler yaşandı yapacak bir şey yok moduna gire gire bu mod oluştu .

    Park ettim aynamı kırıp çıkmış biri . Gene bir gün arabaya binmek için çıktım kuş pisliği gördüm sileyim dedim bir baktım tampon yerde , plakalık kırılmış , bir yerler göçmüş .

    Bir de ilginç bir şekilde arabamda alem yapmayı çok seviyorlar . Rutin haline geldi artık . Aracım sedan . Haliyle bagaj kısmında bir şeylerin koyulabileceği düz bir alan var . Kola cipsler , üstünde sigara söndürmeler , bira meze vs bırakmalar kaç kere karşılaştım sayamam artık . 1-2 değil bunlar . Geçen gene limonlu soda bırakıp gitmiş biri . Artık gülmeye başladım . Her birine sinirimi bozsam tadım kaçardı .
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt

    Neler yaşadığınızı çok iyi tahmin edebiliyorum hocam. Kapının önünde duran aracıma emniyet amiri çarptı, arkasından zor yakalayıp tutanak tutturdum. ertesi sene başka bir evde otururken getir kuryesi motoru aracımın üstüne düşürdü kaporta göçtü yine peşinden yakaladım tutanak tutturdum. o arabam 2002 modeldi onu sattım yerine 2020 model aldım şimdi daha çok evhamlanıyorum. kesinlikle bazı insanlar düşüncesiz ve servet düşmanı. kendim vursam üzülmeyeceğim ama başkası gelip özenle baktığım aracıma vurunca küplere biniyorum.

  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Ülkede herkes birbirine sövüyor . Yok bu şöyle yok şu şöyle ama kimse de kendine dönüp bakmıyor .

    Kyk yı durumu harika olmasına rağmen burs şeklinde almalar , üstünde hiçbir şey göstermeyip bir ton yerden burs almalar , engelli muafiyetinden yararlanmalar herkes kaçak göçek iş yapıyor . Sonra da herkes yapıyor diye gece rahat uyuyor . Söylersen de sen kabahatli oluyorsun .

    Geçen arkadaşımın biri park halindeki araca vurmuş anlatıyordu niye numara bıraktın tepkisi aldı . Gerçekten şoka girdim .

    Umarım kimsenin başına böyle şey gelmez demek istiyorum ama illaki bir şeyler oluyor . Olduğu zaman ahlaklı düzgün bir insan olmasını diliyorum herkes için .
  • Ben sıfır aracıma yaptırdım. Autoclub a yaptırdım. Seramik kaplatacaktim, kampanya vardı baktım avantajlı komple ppf kaplattım. 10 yılmı ne garanti veriyor.
    Yaptırmayın diyenlere, gereksiz diyenlere aldırmayın bence. Bi arkadaşım parası yoktu seramik yaptı, sonrasında sürttü bi araç boya yapmak zorunda kaldı. Keşke kaplasaydım dedi
    Heran başınıza ne geleceği belli olmamakla birlikte, içiniz rahat etmesi, huzurlu olmanız en önemlisi. Bazıları koltuk kılıfı kullananlara takıyor kafayı saçma buluyor mesala. Ama çocukları çamurlu ayakları ile koltuğa çıkınca kızıyor. Aynı mesele, kendinin veya çoluk çocuğun huzurunu bozmaya değmez, para varsa kaplama iyidir.
    Çıkarınca da ısıtılarak çıkarılınca sıkıntı olmuyormuş diyorlar, onu da yıllar sonra görürüz artık
  • Yer uygun diyorsanız portatif garajlar var. Onlardan da düşünebilirsiniz.

  • crssover C kullanıcısına yanıt

    Bende var başa bela

  • kaputa kendim çektim. geçen sene mayıs gibi 100 tl civarında idi fiyatı.mevsimden dolayı kavak polenleri kalmış altta. bu sene haziran- temmuz tekrar deneyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 21 Ocak 2022; 8:7:47 >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    çizilmeye karşı kaplama çok bişe yaramaz. 10 yıl sonra sökmeye kalkarsanız boyayı da alır. en geç 5 yılda sökülmeli.
  • çizilme derken anahtar çizilmesinden değil kapıya veya başka bir yere sürtme çiziğinden bahsediyorum
  • Sizin sorununuz kendi otoparkinizda. Ihtiyaciniz olan cozum asagida


    Şeffaf Kaplama Hakkında Yorumlarınız
  • Burası Türkiye. Uzun yolda denk gelirsiniz çakılı bir yolda yanınızdan geçen bir araç kaputu çamurlugu haritaya çevirir. Boyatsaniz büyük dert. Boyatmasaniz 2.elde 300 binlik araçtan en az 5-6 bin dusmelisiniz. Siz taş izi dolu bir araç almak ister misiniz?

    Biri aracınıza gelir sürter. Kaplamali araçta kaporta ezilir Boya zarar görmez göçük düzeltmeyle boyasız halledersiniz. Çocuğun birinin canı sıkılır aracın etrafında elindekiyle bir tur atar araç mahvolur.

    Ppf malzemeyi çivi bile delemiyor. Yırtılması imkansız. Denemesi ücretsiz buyurun gelin bir parça örnek verelim deneyin. Boya kaldırma muhabbeti orijinal boyada kesinlikle olmaz. Macun basılmış bir kaportada boya düzgün değilse kalkma durumu olur. Orijinal boyayı bozan kaplama görmedim şimdiye kadar.

    Evet ppf pahalı ama en azından kaput ve çamurluk kapatın araçlar servet değerinde.




  • madmax50 kullanıcısına yanıt

    Emr Garage da kaput çamurluk tampon kaplatmıştım. Güzel is yapıyorlar öneririm.

  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt

    Yok hocam kendi gözlerimle gördüm, duvara süren aracın kaplamasını çıkarıp, altını boyasız duzelttiler. Ustelik garanti veriyor, kaza olunca bir parça çıkarsa ucretsiz o parçaya tekrar yapıyorlar.

  • selamlar...


    siyah araç için en iyisi ppf sanırım. bu folyo dedikleri şey bu mu acaba? yoksa ppf farklı bi malzeme mi.


    hangisini tavsiye edersiniz. bi de istanbul avr yakası tararfında neresi iyidir.

  • hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt

    sökerken boyayı da kaldırıyor . daha büyük bela . illa yaptıracağım derseniz önce wax attırıp yaptırmak sökerken kolaylık sağlıyor . evin yanında boşluk-arsa bişey varsa portatif garaj alın.

  • İnsanların boya takıntısını para çeviren zümrelerin icaadı olarak gördüğüm bir uygulama, en iyisi bile 2 yıl sonra sökülüp yenide takılmalı. Sökmeye kalkıncada şanslıysanız vernik, şansızsanızda boyaya elveda.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.