Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben ankara ankamall alısveris merkezinden aldım 5m migrosta satılıyor.
    gercekten seg grubu kuralım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: faho

    Evet ürüne az önce oyun konsolu,digitürk ve dvd player bağladım. Digitürk zaten doğalından crt de bile iyi görüntü verir,bunda da çok iyi sonuç verdi,dvd player de müzik dvd taktım ve iyi performanslı bir sonuç aldım.
    Sega Dreamcast ile rgb den bağladım..
    halo edition Xbox 360' ı da beraberinde bağladım..

    sadece pc takmadım,belki denemelik takarımama gerek yok.

    konsollarda sonuç olarak,görüntü performansı ve hareketli sahneler gayet tatminkar diyebilirim,gölgeleme vb... sorunlar yok,hoparlörü tatminkar,gerçekten imkanı olan bu ürünü kaçırmasın.Seg diye almamazlık felan etmeyin yani.

    seg dıye almamazlık etmeyın ozellıkle bu plazma lcd tvlerı arastıran segın performansı karsısında asla hayır dıyemez. aslında benım dunku tv alma maceram bakırkoyde yenı acılan alaktro worlddekı kaldıysa pana 42pv7f modelını ındırımlı almaktı. ancak bakırkoy yoluna gırdım trafıkte kaldım ınatla trafıkte ılerlemeye calıstım yoldan gecen bırı abı trafık cok kotu mumkun degıl oraya gıdemezsın dedı. bende gerı dondum her ıste bır hayır vardırya tuttum mıgorsun yolunu okadar yol geldık barı su segı gorelım dıye. orda pana 42pv7f ıle yanyana bır ustundede samsungun 50'' ınc plazma tvsı vardı. hepsını yanyan yayınlarını gorme sansım oldu ve pana 42pv7f modelınden cok daha ıyıydı daha oncekı gordugum phılıps 5332 modelınden cok cok daha ıyıydı samsung plazmadanda ıyıydı. vestelın dandık uretımlerınden degıl tvyı ıkı kısı yerınden guc bela kaldırdık baya agır kasa saglam. benım en cok hosuma gıden sd yayında asla camurlasma yapmadı bu sorun bır cok ıyı marka plazmada buyuk sorun. ıstersenız bır meterden ızleyın goz zevkınızı bozmuyor. ben emınım burdakı ustadlarda bu tvyı gormus olsalar bıryerıne bır kabahat bulamayacaklar. plazma ıcın burdan takıp ettıgım sorunların hıcbırını hayalet golgelenme dısında bunyesınde tasımıyor. umarım ılerleyen zamanlarda bızı bu yazdıklarımızla mahcup etmez. 3d combo fılıter olması sub çıkışı gercekten harıka. cozunurluk konusuna gelınce sd ve dvd yayınlarındakı performansını gorunce ben cozunurlugu hıc dusunmedım bıle. kısaca arkadasında dedıgı gıbı sadece pc takmadım,belki denemelik takarımama gerek yok




  • Ayrıca plazma almak istemeynelere, Seg marka 82 ekran LCD tv 890 ytl ve 12 taksit haberiniz olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: faho

    Ayrıca plazma almak istemeynelere, Seg marka 82 ekran LCD tv 890 ytl ve 12 taksit haberiniz olsun.

    ya ben bundan almak istiyorum ama kadikoy,usküdar civarı 5m migros bulamıyorum acaba normal microslarda var mıdır?
  • arkadaşlar tv 1024x768 merak edenlere 1366x768 degıl. hd ready 50hz 106cm. hdmı, vga, s-vhs, anten, 2 tane skart, kompenent ypbpr gırıslerı ve kulaklık, sub, sag sol ses cıkısları bu tvde mevcut. ayrıca pıp ve pap mevcut sanırım patda var kullanmadım en kısa surede deneyecegım. vestel ıcın cok yazdık cızdık kazıkcı falan dedık ama ben sozlerımı gerı alıyorum. aslında hakkı olmayan tvlerı 2000ytlye 3000ytlye satan dıger markaların ıthalatcıları kazıkcı. bunu yazarkende 3 aydır tv araştırmalarımda cektıgım ezıyet sonucunda yazıyorum. kısaca kendı adıma tesekkur ederım.
  • arkadaşlar akşam ataşehir migrosta gördüm açıkçası almayacağım için açın test edelim diyemedim ancak kasa şık entegre hoparlörü var eski modele göre masaüstü standı da var eski panel eski bir panel olmasına rağmen LG idi bunu bilmiyorum model olarak hdw2 olarak görünüyor

    gerçi junesunun 3d combo filter var demesi bana biraz ilginç geldi yahu yoksa panel panasonic olmasın panasonic panellerde var 3d combo filter

    kampanya 15 gün sürecek dedi kasadaki görevli kız bence bu fiyata şahane bir ürün en ucuz plazma samsungun e92'si o bile 12 taksit 2150 ytl bence bu plazma fiyatına göre çok çok iyi bütçe sorunu olanlar illa tüplü tv diyenler v.s. mükemmel bir alternatif

    bu arada 42" plazmalarda 1366X768 çözünürlük bulunmaz baskı hatası sanırım panel 1024X768 dir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Aralık 2007; 23:15:17 >
  • selamlar

    dün ben de bir tane alabildim, SD yayın kalitesi bu fiyata inanılmaz. Philips 5332 yada 7332 modellerini takip ediyor indirim bekliyordum, iyi ki erken davranmamışım.

    TElevizyon ayaklı çıkıyor kutudan. Fakat duvara askı aparatı da var kutuda. Duvara montaj çok kolay.

    Alırken, "beğenmezsem 30 gün içinde iade ederim" diye aldım ve kutusunu falan da atmadım. Ama kesinlikle iade edilecek bir ürün değil bence. Bu fiyata bu televizyon bedava. 2200-2500 YTL verecekken en az aynı kalitede SEG'i 1400'e alıp aradaki farkı da rahat rahat PS3'e harcayacağım.

    Televizyonu henüz pc'ye bağlayamadım. VGA bağlantısı var bilgisayar için. VGA'dan bağladığımda sesi de nasıl aktarırım bilmiyorum. Bu televizyonu alıp ps'den ses+görüntü aktarabilen arkadaş(lar) bana da yardımcı olursa çok sevinirim

    Ayrıca televizyonun HD kalitesini test edebilen arkadaşlar var ise yorumlarını rica ederiz. PS3 yada xBOX bağlayan, PS3'ten HD-DVD izleyen var mı bu televizyonda?

    Teşekkürler,




  • digitürk de görüntü alan arkadaşlar yorumlarını yazabilirmi?
  • bir de, bu televizyonda PIP/PAP kullanabilmek için ne yapmak gerekiyor?
    Normal uydu yayınları izlerken, bu özellikler kullanılabilmekte mi?
  • Normal uydu yayınında receiver sadece 1 kanal çıkış verdiği için PıP kullanılamıyor.Normal karasal anten yayınınız varsa iki kanalı izleyebilirsiniz.
  • 50 Hz mi??

    quote:

    Orjinalden alıntı: JuneSUN

    arkadaşlar tv 1024x768 merak edenlere 1366x768 degıl. hd ready 50hz 106cm. hdmı, vga, s-vhs, anten, 2 tane skart, kompenent ypbpr gırıslerı ve kulaklık, sub, sag sol ses cıkısları bu tvde mevcut. ayrıca pıp ve pap mevcut sanırım patda var kullanmadım en kısa surede deneyecegım. vestel ıcın cok yazdık cızdık kazıkcı falan dedık ama ben sozlerımı gerı alıyorum. aslında hakkı olmayan tvlerı 2000ytlye 3000ytlye satan dıger markaların ıthalatcıları kazıkcı. bunu yazarkende 3 aydır tv araştırmalarımda cektıgım ezıyet sonucunda yazıyorum. kısaca kendı adıma tesekkur ederım.
  • bikaç tane fotoğraf alsak sizlerden çok şık olur
  • ben bu tv yi almak istiyorum. bu gün büyük bir migrosa gitsem kampanyası devam ediyormudur?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilidian

    ben bu tv yi almak istiyorum. bu gün büyük bir migrosa gitsem kampanyası devam ediyormudur?

    ben sordum 1 hafta devam edecek demislerdi

    arkadaslar ben ogleden sonra fotograf eklerim

    ayrıca kullanım kılavuzundan baktım pc de desteklediği en yuksek cozunurluk 1024*768 yazıyor, 1366x768 yanlıs bilgilendirme olmus heralde.
  • çok teşekkkür ediyorum resimleri merakla bekleyeceğim. birde axess karta taksit yapılıyormu? hangi kartlara 12 taksit yapıyorlar. axess sabancının :D belkide yapmazlar. kangurumda taksit seçeneklerini bulamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JuneSUN

    arkadaşlar tv 1024x768 merak edenlere 1366x768 degıl. hd ready 50hz 106cm. hdmı, vga, s-vhs, anten, 2 tane skart, kompenent ypbpr gırıslerı ve kulaklık, sub, sag sol ses cıkısları bu tvde mevcut. ayrıca pıp ve pap mevcut sanırım patda var kullanmadım en kısa surede deneyecegım. vestel ıcın cok yazdık cızdık kazıkcı falan dedık ama ben sozlerımı gerı alıyorum. aslında hakkı olmayan tvlerı 2000ytlye 3000ytlye satan dıger markaların ıthalatcıları kazıkcı. bunu yazarkende 3 aydır tv araştırmalarımda cektıgım ezıyet sonucunda yazıyorum. kısaca kendı adıma tesekkur ederım.


    kutunun üzerine yanlışmı basılmış yani, ozaman milleti kandırıyorla mantıklı değil.




  • Plazmalarda 1366 x 768 çözünürlük oluyor ama galiba sadece 50'' olanlarda.Vestelin resmi sitesinde var.


    Millenium 5005 50'' 127A Plazma TV-HD Ready

    Ekran çözünürlük : 1366x768
  • Ben az önce Ankamall 5m migrostaydım. Cihaz'ın görünüşü, kumandası ve en önemlisi görüntüsü iyi.
    Panel Samsung sanırım. Çünkü arkada Sam kodu var.
    Şimdi görebildiğim artılar, eksiler ve sorular;
    Artılar;
    +Burn-in için ekran kaydırma koymuşlar.
    +Askı aparatı hediye ediyorlar.
    Eksiler;
    -Eve teslimat yok.
    -Koşulsuz değişim beyaz eşya için söz konusu değil.

    Cevapsız sorular
    - Her nekadar reyon görevlisi 1366*768 desede inanmak zor, alışılmadık bir çözünürlük
    - Güç tüketimi ne kadar?
    - Panel kime ait?

    Tüm bunlara rağmen bu cihaz alınabilir mi bence evet...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dedekaan


    Plazmalarda 1366 x 768 çözünürlük oluyor ama galiba sadece 50'' olanlarda.Vestelin resmi sitesinde var.


    Millenium 5005 50'' 127A Plazma TV-HD Ready

    Ekran çözünürlük : 1366x768



    edit: yanlış bilgi

    42" plazmalarda o çözünürlük mümkün.

    panel ya samsung yada lg vestel teknik servislerinden öğrenebilirsiniz bunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 11 Aralık 2007; 14:56:30 >
  • Evet haklısınız. Samsung panel olma ihtimali yükseldi. Güç tüketim değerleri elinde olan varmı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.