Şimdi Ara

Şehir içi az yakan otomatik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Suzuki Swift 1.2 GL Bak . Otomatik Sorunsuz bir Şanziman Boyutlari ufak Şehiriçi arabasıdır. Şahsen benim çok hoşuma gidiyor
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    1.6 tdi dsg start stoplu bluemotion golf ile istanbul ortalaması 5.7 litreler civarında. 1.2 tsi leon denedim ama çok devir çevirince sadece vızıltı duyuyorsun pek verimli gelmedi. alışmak lazım heralde.
  • Az yakmasının yanında otomatik vitese lanet etmemek istiyorsanız 2 seçeneğiniz var ZF veya DSG. Diğer önerilen EDC'yi hiç kullanmadığım için fikir belirtmem yanlış olur. Yine tavsiye edilen Peugeot 208 1.4 otomatiğe sakın bulaşmayın, berbat bir şanzımanı var.

    Benim kullandığım seçenekler arasında; ZF tam otomatik, sorunsuz bir şanzıman. Ancak dizel olarak en düşük BMW 3.20d'de var bildiğim. Bütçenizi aştığı için DSG kalıyor geliyor. +2 veya +3 yıl garanti uzatma ile dizel + DSG'li tam dolu bir araç F/P olarak en uygun Octavia veya Leon olabilir. Golf veya Jetta isterseniz fiyat gereksiz artıyor. Zaten özellikle Jetta'ya bulaşmayın, Octavia daha iyi bir araç. Sedan istemezseniz Leon kalıyor geriye. Ama onda da sunroof ve led paket eklettiğinizde 80 bine geliyor sanırım fiyat. Ben 80 bin verir miydim, vermezdim. Tekrar söyleyim, EDC'li araç kullanmadım. Bu yüzden yorumlarıma dahil edemiyorum. Belki de dizel otomatik Megane tam aradığınız araçtır.




  • Mitsubishi spacestar 43.450 tl otomatik 0 km

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.