Şimdi Ara

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat içi Tavsiye(İzmirden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmirde bu işi hakkıyla ve profesyonelce yapan firma arıyorum arkadaslar.(Lütfen reklam için firma sahipleri yazmasın.)
    Daha önce izmirden başka bir şehre taşınmış ve taşıma firmasından memnun kalmış arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun kalırım.
    İstediklerim:
    1-Kesinlikle Sözleşme ve Sigorta yapılacak.
    2-Demontaj ve Montaj hizmeti için ayrı personeli olan.(Mobilyaları mahvetmeyen bi çalışan istediğim.)
    3-Büyük boyutlu eşyalar dışında genel olarak kendim kutulama yapacağım. Bunlar dışında kalan eşyaları baloncuklu naylon ve kartonlarla güzelce paketleyip taşıyan,
    4-Yükleyen ve indiren personel aynı olan(gittiğimiz yerden 2 adam buluruz diyip sadece şöförü gönderen firmalardan gına geldi.)



  • yorum bekliyorum arkadaşlar.
  • Merhaba,

    Sanırım bu konuda yardım edecek yok. Dilerseniz taşıma işleminizi gerçekleştirmedi iseniz sizlere yardımcı olabiliriz.

    Bilgi için özelden yazabilirsiniz...


    Saygılarımızla,
  • egetur kullanıcısına yanıt
    15 Temmuz olaylarından sonra tayinler durduğu için tayin meselemiz ötelendi.. Bende güvenilir bi taşıma firması arama çabalarımı gevşetmiştim. Ancak bu haftadan itibaren tekrar bu konu üzerine yoğunlaşacağım. Armut.com üzerinden 6 teklif geldi, haftaya eşyalara bakmaya gelecek firmalar. Sizinde teklifinizi öğrenmek isterim..

    Bu arada şartlarımı kısaca yazayım..

    quote:

    Mobilya ve Beyaz eşyalar Demonte edilip zarar görmeyecek şekilde paketlenip, aynı şekilde montajı gerçekleştirilecek.(Diğer eşyaları kendim paketlemeyi düşünüyorum ama onların paketlemeside dahil şekilde fiyatları öğrenmek istiyorum.)
    Fazla eşyam yok(Yatak odası takımı, köşe takımı, Tv ünitesi, 1 adet 3 lü kanepe, 5 parça beyaz eşya, 6 halı, 12-17 arası orta boy koli)
    Not: Burada yükleyen kişilerle orada indiren kişiler aynı olacak. Oraya gidince kahveden 2 eleman bulur hallederim kafasında olanlar hiç irtibata dahi geçmesin. Ayrıca aramızda yazılı sözleşme olacak.Aksi sözkonusu değil.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.