Şimdi Ara

SEIDON 120V SES SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle SEIDON 120M kullanlar ve 120v kullanan arkadaş sizde her han gibir ses sorunu var mı ?https://www.youtube.com/watch?v=HOUoldim0GY video gösterildiği üzere cpu bloğundan pompa sesi harici yada bilmiyorum pompa sesimi ne ise belli değil tırrttt diye abidik gubidik sesler geliyor benim makinadan gelenlerde bu şekilde birazdan videosu yüklenince atarım ya kasayı aldım vatan götürdüm orda sessiz çalıştı az biraz ses vardı oda fan sesi dediler sonra iyi dedim eve getirdim 1-2 gün sonra tekrar başladı deli oldum bazen kasayı yan koyuyorum düzeliyor bazen çapraz filan ya ne bu eziyet kardeşim yarın götürüp garantiye verecem. Ama sorum şu sizin soğutucularınız da böyle ses varmı ? Yada garantiye versem ne kadar sürede gelir cihaz daha 2 aylık forumda ilk aldığım gün bi konu açmıştım tam tarihini hatırlamıyorum o günden bu güne ses sorunu var araştırdım çok az kişide olduğu için kimse sesini çıkarmadı.

    Yani merak ettiğim soru sizin soğutuclarınızda da böyle ses var mı ? Normal mi ? Eğer öyle ise kaldırıp atarım kafa bırakmadı bırak 30 desibeli rahat 50 desibel ses yapıyor bide tırrrrrrtttt diye böyle arkadaş arabam bile daha sessiz çalışıyor ne iş ya .

    2. olarak da benim tüm pc vatandan alınma ama windows değil sorarsanız orjinal mi diye windowsun kendi sitesi bile orjinal diyor :) Yani sağlam bi win7 ultimate var. Ama merak ettiğim nokta işletim sistemi garanti dışı filan bişey yazıyordu kasayı alırken onu merak ettim birde ben kasayı komple mi versem yoksa sadece soğutucuyu mu versem ? Çünkü stock fanı attım fansız 8320 üfleyerek soğutacak değilim :) Bana hemen başka bi soğutucu verirler mi ? Vermediler diyeyim kasa işime yaramayacağı için kasayı verdim varsayalım bütün hepsinin faturasını verecek miyim tek tek ? Bazı parçaları ayrı ayrı almıştım da ? Son olarak bi bakım yatırmak filan istesem yapalar mı ?

    Ayrıca garantiden kaç gün sonra gelir tahminen ? Yani gönderenler ne kadar sürede aldılar ürünü. ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 2 Mayıs 2014; 0:37:59 >







  • Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=QV_qhz1uMQg&feature=youtu.be bu da benim makina
  • Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    Bugün aldim bebde 120v hic oyle ses yok sadece fanı uçak gibi 1300rpm de sabitlemek gerekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BadCatShero kullanıcısına yanıt
    fan sesi hariç bi ses var mı ?
  • Arkadaşlar videoların yorumlarında soğutucunun pompasının 12V ile çalışması gerektiği yazıyor, BIOS dan voltajı 12 Volt yapın deniliyor ayrıca soğutucunun üzerindeki Cooler Master yazısı yatay olması gerekiyor sanırım.

    Bence deneyin cihaz güzel bence almayı düşünüyorum.
  • Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir ses yok. Konunun üstünden iki ay geçmiş; ama son durumu merak ettim doğrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.