Şimdi Ara

Seiko saat A101'de indirimli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nasıl oluyor bilmiyorum ama A101'de satılan saatlerin fiyatı diğer yerlere göre hep en ucuzu oluyor en azından benim baktıklarımda öyleydi. Fiyat farkı da öyle az değil. Bundan birkaç ay önce şu an taktığım Fossil marka saat aldım. Sorunsuz elime ulaştı. Ürün orijinal. Garanti belgesinde Teksaat yazıyor.

  • evet piyasadan ucuzmuş ama a101 sitesi hemen gönderirmi. mağazalarda bulunsa daha iyi olurdu

  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Link verir misiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akıllı saat 1 senede çöp olur oyuncaktir ,pili biter ,modası biter ,teknolojisi biter ,güncellemesi biter ,biter de biter ..aman size satıp bir sene sonra daha iyisini çıkarıp onu satmaktir 🤭siz akıllı saate yetiseyim derken cebiniz boş kolunuzda 3 günde bir şarja takılmayı bekleyen ıvır zıvır bir sürü ozelligi olan ,ama sizin sadece saate bakmakta kullandığınız görsellik 0 bir plastik vardır..akıllı saat siz baktiginiz zaman parlar diğer zamanlar söner ,ama sizden başka kimsenin ilgisini çekmez çünkü sıradandır ..

    Birde otomatik saat vardır , o anlatılmaz yasanır ..?⁠(⁠‾⁠.⁠‾⁠“⁠)⁠┐


    İmza
    5 tane akıllı saati ,1 tane otomatik saati olan biri....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatlere karşı ne kadar çok ilgim olsa da bir türlü kullanmak nasip olmadı. Evde 6 tane saat var hepsi de boşta bekliyor. Saati takınca sanki kolumda kuru bir yük var gibi hissediyorum ve aşırı rahatsız ediyor beni. Arada bir Citizen BI5072-01A model saatim var genelde de onu takarım.

  • jrbacktoback kullanıcısına yanıt

    demek ki senin tüy gibi hafif bir saate ihtiyacın var...

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    öyle de o bile rahatsız ediyor beni. A101 de ki misal saat 200 tl desene dönüp bakmam bile. hevesim var fakat hiç saat takmak ilgimi çekmiyor

  • jrbacktoback kullanıcısına yanıt

    o zaman hepsini sat kurtul diyecem emme onu da yapmazsın sen. heves, buna mâni olur....

  • Bu saat quartz ancak meca-quartz denilen Seiko'nun icadı olan kronometresi mekanik bir saat; kronometre mekanik dişli mekanizma ile akarak hareket eder çalıştırıldığında, bilen bilir zaten. Quartz olması bazı gerçek saat severler için eksi olabilir ama kadran, indis, gövde vb. işçiliği sınıfına göre baya üst düzey ve üreticisi işi saat yapmak olan Seiko olunca uzun yıllar kullanılabilecek gerçek bir saat almış oluyorsunuz. Akıllı saatin yeri ayrı, işlevi ayrı, beklentisi ayrı, kıyaslamamak gerek bence. Malum her tarafımız dijital aksesuarlarla çevrili, saat işlevi günümüzde zaten ikinci planda, bu durumda takı olarak alınıyor öncelikle ama ülkemizde maalesef artık tamamen lükse giriyor gerçek saatler ekonomik çarpıklıktan.

  • Saçma sapan yorum yapmayın; o zaman güneş gözlüğü de takma, tesbih de çekme, bileklik te takma, aracına iç dekorasyon aksesuarı da alma. Hem "karı işi" olsa ne olacak? Karı işi ne demek? Hem jargon hem kafa hangi çağda kalmış...

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    "Karı işi" nasıl bir uslup kardeşim, sen hangi dağda bayırda yaşıyorsun?

  • Ben de ilk kronograf saat almıştım kendime ama bu fiyata çok güzel seiko 5'ler var. Otomatik saate giriş için çok idealler. Almamış olsaydınız modellerine bir göz atın derdim.

  • kizilsultan kullanıcısına yanıt

    Hocam ben otomatikten ziyade siyah bir saat almak istedim, bir metal kordonlu bir de deri kordonlu saatim var zaten. Niyeyse otomatik Seikolar bana dede saati gibi geliyor, alışamadım tiplerine. Bu rakam da çıkabileceğim son rakamdı, daha üstüne keserdi hanım beni :).

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Ülkemizde internet magaralara bile girdi helal olsun ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim saat mevzusunu yanlış değerlendiriyor kimisi. Saat aksesuar niyetine takılıyor artık. Yoksa herkeste telefon var. Kadınlar nasıl taki yakıyorsa erkek de saat takıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strider_xxx kullanıcısına yanıt

    Anlamadın, anlamadığın için de kendi kafana göre yorum yapıyorsun. Mesajını beğenen 3 kişi de buna dahildir. Takı demek, aksesuardır, süslenip püslenmeye yarar. Güneş gözlüğü takarım amma bunu takı diye takmam; gölgeye geçince hemen çıkarırım.. Aracım yok amma aksesuar ve görüntü vermekten başka bir işe yaramayan heç bişiyi arabama sokmazdım. Tesbihim yok. Bileklik ise eğer taştan ise ve vücuda faidesi tecrübe edilmiş ise o zaman ve yatarken takabilirim.


    Gördüğün gibi bunları bana verdikleri faide için kullandığım için ne takı oluyor, ne de aksesuar. Güneş gözlüğünü sırf alnımın üzerinde siperlik gibi takıp gezdirsem, milletin dikkatini çekmek için aracıma acayip şeyler soksam ve dikkat çekici metal bileklikler taksam, işte onlar takı, aksesuar olurdu.. Özetle; Faidesi için alırsan mal, eşya, görüntüsü için alırsan takı, aksesuar olur...Şincik anladın mı benim gözel kardeşim? Ve karılarında takıları ne için taktıklarını da anlatmaya gerek yok, sen de bunu biliyorsun...Öyne kendi kafana göre hüküm verip de yorum, mesaj yazmamayı öğrenin artık!...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 23 Mart 2023; 13:41:35 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.