Şimdi Ara

Sekiro Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar selamlar, steam indrimlerinin sonuna yaklaştık ve Sekiro almak istiyorum. Zor olması sorun değil ancak her öldüğümüzde yarım saat aynı yolu katetmek beni rahatsız eden bir durum. Sekiroda böyle bir durum var mı? Elden ring bu konuda çok iyi her bosstan önce grace noktası mevcut oyun geneli için sizden yorum bekliyorum, teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Dark Souls oyunlarına göre o konuda daha insaflı. O yüzden onu dert etme. İyi bir oyun ama gerçekten zor. Ustalaşman gerekiyor. Ayrıca ayrı konu açmak yerine oyunun konusuna yazabilirsin.

  • küçük heykel tarzı şeyler göreceksiniz tıpkı elden ringteki gibi onlar aslında mini bir checkpoint tarzındaki yerler. zaten oyunda her 2 adımda bir mini-boss,boss göreceksiniz ve hemen hemen hepsinin yakınında bu bahsettiğim heykelciklerden göreceksiniz canınızı sıkmayın ölseniz bile tekrar aynı yere gelmek çok kısa sürecek. parry yapmayı öğrendiğinizde oyundan maksimum zevki alacaksınız ve ayrıca bir boss'a çok ölürseniz görünmez yardım tarzında bir şeyler verecek nispeten ilk sefer zorluğunda olmasa da yenebilecek seviyeye oyun sizi ittirecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.