Şimdi Ara

Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
26.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:28:4 >
  • Bir de şu tapınaklı bölümde uçurtmayı uçuruyorum ama geri geliyor havada kalması için ne yapmak lazım? O tapınaklı bölümde bölümün sonunda masadan çanı alıp çalıyor sinematik giriyor orada bir adam oturuyor ben de o gitmiyor masada çan yok etkileşime giremiyorum. Adama merhaba diyorsun cevapta vermiyor orada ne yapmamız lazım?
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:28:8 >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Dark Souls serisini de bak Sekirodan sonra
  • Bu oyunu yapan adamlar değişik insanlar normal olmadığı kesin. Çok farklı bir kafa ürünü bu adamlar aşmış olayı. Her yönüyle bir sanat eseri ortaya çıkarmışlar. Oyunu yapanlar oyunu oynarken 50 kere öldüklerinde acaba bu kadar zor yapmasaydık demiş midir? Japonca dublaj ile oynamak acayip keyifliydi özellikle bossların replikleri güzeldi. Lady butterfly'in ses tonuna bittim öldürdükten sonra sen çok güçlendin kurt demesi. Bossu kestikten sonra shinobi infazı yazısı çıkması tam orgazm noktası. Şimdi işin yoksa samuraylı film ara hatta anime izlemeye bile başlayabilirim adamlar üstüme japon kültürü aşıladı resmen. Bu oyunu 2 kere de daha bitirsem kendimi japonca öğrenmeye çalışırken bulabilirim. Dark Souls serisi de yıllardır aklımda olan bir seri elbet bir gün ona da sıra gelecek ama ne zaman kim bilir..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

    Bu oyunu yapan adamlar değişik insanlar normal olmadığı kesin. Çok farklı bir kafa ürünü bu adamlar aşmış olayı. Her yönüyle bir sanat eseri ortaya çıkarmışlar. Oyunu yapanlar oyunu oynarken 50 kere öldüklerinde acaba bu kadar zor yapmasaydık demiş midir? Japonca dublaj ile oynamak acayip keyifliydi özellikle bossların replikleri güzeldi. Lady butterfly'in ses tonuna bittim öldürdükten sonra sen çok güçlendin kurt demesi. Bossu kestikten sonra shinobi infazı yazısı çıkması tam orgazm noktası. Şimdi işin yoksa samuraylı film ara hatta anime izlemeye bile başlayabilirim adamlar üstüme japon kültürü aşıladı resmen. Bu oyunu 2 kere de daha bitirsem kendimi japonca öğrenmeye çalışırken bulabilirim. Dark Souls serisi de yıllardır aklımda olan bir seri elbet bir gün ona da sıra gelecek ama ne zaman kim bilir..
    İzledinmi bilmiyorumda 47 Ronin var tam istediğin tarzda bir film olabilir. Onun dışında direk anime başla. Samuray shinobi vs tarzda bir çok güzel anime var




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    İlk eleman çok sinirlenmiş.Kedi korkup kaçıyor en sonunda.Ama bu Dark Souls ve türevi oyunlar insanı sinir ediyor gerçekten.Sekiroyu bende aldım bakalım neler yaşayacağım.Elimde ki oyun bitince başlayacağım
  • Ya çok keyif alıyorum oynarken ama feci kasıyor. Fps 40lara düşüyor ve asla sabit 60 fps yakalayamadım. 720pye kadar düşürdüm çözünürlüğü bana mısın demiyor. O kadar da keyif almamış olsam hadi lan der silerim de oyun gerçekten çok iyi çıktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

    .

    Kesinlikle katılıyorum. Genichiro' ya kadar oynayışı tam olarak kavrayamadığımı fark ettim. Dark souls mantığı ile oynamanın da etkisi var tabi ki. Hala daha dark souls un verdiği mağlubiyet hissinden kurtulup oyunu akışına bırakamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı sorun vardı. Grafik ayarlarından motion ile başlayan bir ayar vardı. Onu off yapınca düzeldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bu oyunu yükledim ve oynamaya başladım ama sadece başlayabildim Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] 


    Bu oyun gereğinden fazla mı zor yoksa bana mı öyle geldi. Resmen daha ilk başlarda kaldım :)

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Aslında şunu söylemek gerekiyor, bu tarz oyunları oynadım cümleniz biraz hatalı. Çünkü sekiro tarzında bir oyun yok.

    Demons souls dark souls bloodborne farklı bir oyun türü . Sekiro daha farklı.

    Dark souls ve demons souls oynanışı yavaş ve grinding var. O yüzden biraz kendinizi geliştirerek boss kesebilirsiniz. Bloodborne nispeten biraz hızlı ama grinding yine var.

    Ama bu oyunda grinding de yok, bosslar da ışuk hızıyla hareket ettikleri için inanılmaz zor bir oyun. Oyun resmen yüzde 50 ezber yüzde 50 refleks oyunu. Önce bossun vuruşlarını ezberleyeceksiniz. Sonra sırasıyla doğru zamanda doğru tuşa basacaksınız. Umarım elden ring sekiro gibi olmaz ve daha çok dark soulsa Benzer de fazla sinir olmadan zevk ile oynarız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme ile boss savaşları daha karışık olacaktı güya, fragmanlarda yeni hareketleri de vardı ama oyunun sonuna geldim neredeyse hiç bir değişim yok. Birşeyi aktif mi etmek gerekiyo bunun için bilgisi olan_?

  • Oyunu aldım daha önce malum yerlerden indirip btirmiştim ama yine de orj aldım fakat dark souls 1i hiç oynamadığım için dark souls remastered ile sekiro arsında hala gidip geliyorum acaba dark souls 1mi alsaydım 2 ve 3ü oynamıştım Bi tek 1 kalmıştı kararsızım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    İlk oyunu da kesinlikle oyna. Bence serinin en iyisi. Ama remaster versiyonuna bir türlü indirim gelmedi.

  • Genichiro'yla karşılaşana kadar (başlardaki değil, çatı katı) zor dayandım. Bana göre değil malesef. Ghost of Tsushima'dan sonra sarmadı.

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    119da çok ya kaç senelik oyuna veremem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Asıl oynaman gereken oyunu oynamamışsın. 2. Oyun çöp zaten dark souls u demons soulsu yapan ekip yapmadı 2. Oyunu. Yan ekip gibi bişey oluşturdular onlar yaptı. En önemlisi 1. Oyun sonra 3. Oyun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Öyle demeyin ben 2.oyunu da severek bitirmiştim üstelik 2 kez ayrıca 3den daha zordu 2.oyun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.