Şimdi Ara

selam 72 ekran tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam ben yeni vestel zeta 72 ekran 100 hz tv aldım. Ancak tv nin arkasından devamlı vınlama şeklinde çalışma sesi geliyor. Servise söyledik, değiştirdiler. Yeni tv den de aynı ses geliyor. Sizce bu ses normal mi. Tv nin çalışma sesi , tv nin sesini kıstığınızda 3 metre önünde oturan bir kişi tarafından duyulması normal mi. Veya aynı seriden tv si olan arkadaşlarda da bu şekil de ses var mı? Veya bu ses nasıl giderilebilir, azaltılabilir?



  • Bikere televizyondan ses gelmesi hiç bir şekilde normal değil . bu ses 2 yerden gelme ihtimali var
    1-besleme
    2-yüksek gerilim trafosu
    sana önerim tv nin sesini tamamen kısıp herhangi bir kanalı izlerken ekrana siyah bir görüntü geldiğinde resmi dondur.(tabi böyle bir özellik varsa) tam bu anda seste azalma varsa veya beyaz bir görüntü yakaladığında seste artma varsa ses beslemeden geliyordur bu durum üretim hatasıda olabiliiiiir,
    malzeme toleransından kaynaklanan bir arızada....
  • ses de bir farklılık olmadı, yalnız ses trafo sesi gibi (hani yüksek gerilim hatlarından gelir ya) ... Acaba bu problem mi yoksa tüm tv ler de var mı, veya bu tv nin trafosumu kalitesiz.(düşük toleranslı) Trafo değiştirlebilir mi
  • bu ses seni rahatsız ediyorsa tabiiki bir sorun. bence tv nin garantisi varsa hiç elleme aç telefonu içini bi güzel boşalt . ki garantisi yoksa piyasada biçok trafonun eşdeğeri var eğer trafodan şüpheleniyorsuan alıp tak ama aldığın trafonun kesinlikle eşdeğer trafo olduğundan emin ol
  • Hazır konu açılmışken. Ben de fiyatlar düşmüşken bir adet 72cm 100hz TV almayı düşünüyorum. Geçenlerde Metro'ya gittim Thomson 72cm 100Hz Flat TV gördüm. Sehpasıyla birlikte 870 YTL. Görüntüsü gerçekten etkileyici. Samsung ve Philips'le karşılaştırdım hakikaten farklı bir biçimde kaliteli görüntüsü var. Ne diyorsunuz? Alan kullanan var mı? Alsam mı? Ya da başka tavsiyesi olan var mı?
  • ben sharp- thomson merkez servisinde çalıştım . adamlar telvizyonlarında kendi teknolojilerini kullanıyorlar.
    o kadar parayı gözden çıkarmayı karar verdiysen thomson al derim. sharp marka tv lerin içinde phılıps marka tüpler var . elktronik devreleri ise sharp marka . şimdiye kadar tüp arızsı görmedim philpsin tüpleri kaliteli elektronik devresi naslıdır bilmiyorum. ama tavsiyem thomson.
  • Bombacı piyasada satılan Thomsonlar orijinal mi yoksa Çin malı mı bilgin var mı? Tavsiyen için tşk.
  • tv nin içinden gelen ses yayın sesini tamamen kısıncada geliryorsa (vestellerde buşekilde bir arıza var) bu sesin sebebi genlik bobininden ve doğu batı trafosundan gelmektedir sorunu bobinlerin atrafına silikon dökerek servisin çözmesi gerek...
  • arkadaşlar profilo kalitelimi televizyonda ben bi tane 55 ekran almatı düşünüyomda pip li modelden tabi epg de var tavsiye edermisiniz
  • Hocam servisi çağırdım, ancak bana sesin normal olduğunu 100 Hz tvlerde bu şekilde ses olduğunu, bunun saptırıcılardan geldiğini, benim için fabrika ile temas edeceğini varsa daha az ses çıkaran bir tüp ile değiştirebileceğini söyledi. Yani tüm 100 Hz tv'lerin çalışma sesi yüksek mi merak ediyorum doğrusu. Bakalım ne olacak? Sizce bu normal mi... ONYX serisi 72 ekran tv thomson tüp kullanıyor? Zeta serisi ne kullanıyor, bilen var mı? Bana yeni teknoloji olduğu söyleniyor. Ben de diyorum ki bu nasıl yeni teknoloji?
    Ve bay_x usta, sizin söylediğiniz trafolardan bahsettim ama bana saptırıcıların sesi olduğunu söyledi. 50 Hz olunca bu ses gelmiyomuş? 100 Hz ler için normalmiş?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zayit -- 3 Ağustos 2005, 20:12:27 >
  • Serviste amma sallamış bende 12 senelik SONY 100 Hz var KV29X2D hiç ses duymuyorum ...
  • 50 veya 100Hz olması önemli değil. eğerki sesin saptırma bobininden geldiğini söylüyorlar vede müdehalede bulunmuyorlarsa bu servisten kaynaklanır, fakat sesin neticesinde ilerde çalışan devrelerde bitakım problemler olabilir ve gerekirse tüketici derneklerine başvurmanı tavsiye ederim... istersen birde tvyi almış olduğun bayiye git ve oradaki tvlerin içersinin sesini dinle kıyaslamayı kendin yap ve kararını ver...
  • arceliktede vardı benım bu problem deiştirdim zor bela..70 ve usrunde var galıb abu problem.2 kez trafo deiştiler yine aynıydı.yenı sı cuma gunu geldı..oda sanırım bozuk çıktı..:)
  • Bizde de vestel 72 ekran 100hz var.Geçen sene almıştık. Aynı ses televizyonu bir süre kullanmayıp açtığımızda geliyor.Bir süre bu ses geliyo sonra ses kesiliyor.Eğer sorun aynıysa televizyonu hiç kapatmadan kullanmayı dene.Hiç kapatmamaktan kastım televizyonun önündeki power tuşunu kapatmamak.Yani uyur vaziyette durabilir.
  • Bende 1 hafta önce 72 ekran 100 Hz. Beko aldım, aynı problem bende de var Bugun servis çağırdım bakalım ne olacak??? Sen git bir ton para ver; sonra aldığın mal, servis vs. uğraştırsın... Sony, Bosch alınca da niye Türk malı almıyosun derler.... Neyse hayırlısı bakalım!!!
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: yusuf117

    arkadaşlar profilo kalitelimi televizyonda ben bi tane 55 ekran almatı düşünüyomda pip li modelden tabi epg de var tavsiye edermisiniz



    profilo telefunken ve siemens aynı ürünler diğer ikisine güveniyorsan profiloda alabilirsin. bence kaliteli ama en üst düzey de bekleme. gerçi 55 alcaksan ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: RONIN

    Bende 1 hafta önce 72 ekran 100 Hz. Beko aldım, aynı problem bende de var Bugun servis çağırdım bakalım ne olacak??? Sen git bir ton para ver; sonra aldığın mal, servis vs. uğraştırsın... Sony, Bosch alınca da niye Türk malı almıyosun derler.... Neyse hayırlısı bakalım!!!

    problem çözülürse nasıl çözüldüğünü yazar mısın?
  • Hocam servis ancak dun geldi ve sesin saptırmadan cıktıgını, istersem vernikle kaplayarak sesi biraz azaltabileceklerini ama cokta birsey beklemememi soylediler, ben de bıraktım artık ugrasmayı... Napalım alışacaz artık
  • Hocam... Bugün de bizim servis geldi. Eleman dinledi biraz, bu ses normal dedi, yani hepsin de varmış, bende nasıl yani hepsi mi bozuk dedim . Ben bu durumu anlamıyorum, gittim panasonic,sony 100 hz e kulağımı dayadım çıt yok. Bunu nasıl normal buluyolar anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: drhardware

    Hazır konu açılmışken. Ben de fiyatlar düşmüşken bir adet 72cm 100hz TV almayı düşünüyorum. Geçenlerde Metro'ya gittim Thomson 72cm 100Hz Flat TV gördüm. Sehpasıyla birlikte 870 YTL. Görüntüsü gerçekten etkileyici. Samsung ve Philips'le karşılaştırdım hakikaten farklı bir biçimde kaliteli görüntüsü var. Ne diyorsunuz? Alan kullanan var mı? Alsam mı? Ya da başka tavsiyesi olan var mı?

    Fiayat biraz fazla değilmi. Geçenlerde carrefour dan 70 ekran schaub-lorenz(kendisi bir alman markasıdır) marka televizyon aldık fiyatıda 400 YTL idi. Ama diğer markalarında(çok kaliteli markalar değil tabiki) 400 civarı ve 400 den biraz daha aşağıyada fiyatları var. Bunlara bakmanıda öneririm.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.