Şimdi Ara

selam beyler lol den geliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu oyuna yeni başladım.
    arkadaşım sayesinde haritaların mantığını biliyorum ve lol de de dia 2 yim.
    bu oyunda 8 maça girdim 8 i de win ve biraz easy oluyor maçlar şuana kadar öyle en azından.
    bana bu oyunun build sitelerini söyleyebilirmisiniz beyler.çünkü mantıken yürüyorum ve nova yı sevdim onu asasin olarak oynuyorum.
    ama eminim diğer tank görünen herolarda off tanklık ve ya ne bileyim AP yazıcam :) olanlarda AD :) build tarzı şeyler oluyordur.
    bir de hemen ranked girsemmi leveli fullediğimde yoksa beklesemmi.lol de olsa bekle derim birine ama burda işler farklı olabilir
    ha birde rank sistemini söylerseniz nasıl olduğunu taıdndan yenmez

    edit : ha birde çok önemli birşeyi unutmuşum oyunun metası nasıl yani ben novayı jungle gibi oynuyorum lane e gidip burstlüyorum sonra başka lane e ama
    lol deki gibi koridor a göre hero alımı varmı ? burda dolaşırken gördüm spesialist falan diyorsunuz onlar ne oluyor sanırsam ap carry ama :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Shaco TR -- 20 Haziran 2015; 14:11:44 >







  • Best Shaco TR kullanıcısına yanıt
    Lol ve DotA'dan sonra bu oyuna geçmiş biri olarak sırayla cevaplayım hocam ;

    -Lol tecrüben olduğu için başlangıç olarak kolay gelmiş olması normal.Ama yüksek ranklarda iş değişiyor emin olabilirsin :)

    -hotslogs.com diye bir ste var baya yardımcı olur.Oynanan en çok talentlar falan var.Heroes fire diye bir site daha vardı ama bende açılmıyor artık.Bazı herolar dediğin gibi daha damage veya daha tank vs gidebiliyorsuun.

    -Rank sistemini açıklayım.Rank 50'den başlıyor herkes.Yendikçe rankın artıyor 1 en üst rank şuanlık.50-40 arası yenilince rank puanı gitmiyor.Fakat 40 dan sonra yenilince de puan gitmeye başlıyor.

    -İstersen bir alışma süreci olarak bekleyebilirsin ranked'a girmeden.Çünkü rankeda girince ilk oyunlar kazandığın ve kaybettiğin mmr fazla oluyor.O yüzden güzel bir mmra geçmek için biraz daha iyi bir oyuncu olup başlamak daha iyi olacaktır.


    -Tabi oynanış olarak farklı herolar çok.Nova deddiğin gibi jungle'a benzetilebilir.Roam gezmen gerekir.Yani bir lanede minionları ellemeden gang atman gerekiyor farklı koridorlara.Specialistler ise genelde bir lanede tek oynayıp minionları hızlı kesip lane'i ilerletmek ve puslamak oluyor görevleri.Yer yer böyle oynayıp tfye hiç gelmeyenler dahi olabiliyor.Tek koridordan bitiriyorlar.(Tavsiye etmiyorum bunu yalnız :D )

    Oyunda geçerli bir kaç takım kompozisyonu var şuan.

    -En çok tercih edilen 1 tank 1 sup 2 asassian (Tercihen biri melee biri burst damage) 1 de specialist.(Her oyun spec olmak zorunda değil bazı maplerde hiç gerek bile olmayabiliyor (mesela cursed hallow) veya koridorda spec'e karşı durabilecek bir assasian da tercih edilebilir.)

    -1 tank 2 sup (bir sup kısmen damage vurabilen tassadar ve tyrande olmak durumunda) 2 asassian (Veya hero damage vurabilen spec de olabilir sylvanas zagara gibi)

    -2 tank (biri dediğin gibi off tank tyrael anub gibi) 1 sup 2 assassian (Yine hero damage vurabilen spec olabilir)




  • hopelesscase kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler baya makbule geçti zaten öğrenme aşamasındayım oyunu.heroların skillerini öğrendikçe gelişir zaten oyun . dodge ve ya ben bunu alırım gibi şeyler gelir birde şu valla ya heryerde asasin yazılmış ama baya bi adc gibi kasılabiliyor yada ultisini kata gibi yapıp spelleri güçlendirirsen anca asasin oluyor aslında fena değil bu özellikleri oyunun da bireysellik çok az . yani bi faker bi easyhoon gibi epic hareketler yapan adam az çıkar gibime geldi.
  • Best Shaco TR kullanıcısına yanıt
    adc falan yok aslında oyunda. tank sup specialist ve assasian var.Yani lol deyimiyle ap herolar da (mesela jaina) assasian.Kısaca oyunda damage yükünü alıyorsan assassian oluyorsun.Bireysellik haklısın az ama tek başına 5 hero alanlar oluyor.Veya zeratul ile büyük dodge yapanlar olabiliyor.Tabi asıl şey takım kombosu bu oyunda.Youtubeda video serisi var.Oyundaki heroları ve skilleri öğrenince baya keyifli o video serisi."Heroes of the Storm Hottest Top 5 Plays of the Week" adı altında video serisi.
  • Öncelikle novayı assassin oynuyorum demişsin tank ya da sup oynanmıyor zaten nova oyunun ranked sistemini sormuşsun tek kelime ile 'berbat' sebebi ise yeterince oyuncu bulunmaması bu yüzden düşük ranklı kişilerle yüksekleri eşleştiriyor. rank konusunda su an beklemek en iyisi . Novayı doğru oynuyorsun roamlıyacaksın sürekli . Ap Ad vs şeyler söylemeyi de bırakn artık sorularının daha iyi cevaplanması açısından şu lol ağızlarını bırakmanız oyunun metasına gelince nova rankedda oynanacak bir hero değil . meta heroları şu şekilde
    Warrior: Anub'arak ,Muradin
    Assassin: Illidan ,Jaina, Keal'thas
    Support : Brightwing, Uther
    Specialist : Sylvanas
    koridora göre hero alımı yok.
    Oyun da geçerli bir takım dağılımı YOK genelde 1 warriro 1 sup 2 ass 1 spe
    ama bu demek değildir ki bu geçerli diye karşı takım picklerine ve mape göre 3 tank 3 sup rotasyonları da mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkürler bu gün de oyunu oynayarak yine birşeyler öğrendim.zaten bu tarz oyunlarda oynayarak öğreniyosun.öncelikle her heronun ne yaptığını bilmek lazım ki ne zaman ne yapman gerektiğini anla.
    ama şöyle bir şey var ki nova nın neden seçilmediğini anlamadım yani diğer heroları anlarım çünkü gerçekten de anub arak falan broken gördüğüm kadarıyla ama nova da öyle gibime geldi.early de biraz fark açtınızmı resmen asasinleri yok ediyosun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Best Shaco TR

    teşekkürler bu gün de oyunu oynayarak yine birşeyler öğrendim.zaten bu tarz oyunlarda oynayarak öğreniyosun.öncelikle her heronun ne yaptığını bilmek lazım ki ne zaman ne yapman gerektiğini anla.
    ama şöyle bir şey var ki nova nın neden seçilmediğini anlamadım yani diğer heroları anlarım çünkü gerçekten de anub arak falan broken gördüğüm kadarıyla ama nova da öyle gibime geldi.early de biraz fark açtınızmı resmen asasinleri yok ediyosun.

    rankedda nova ile pek fark açılmıyor. dikkatli bakınca görünmez heroları görebiliyorsun oyunda hafif parazitli gözüküyor mapte. direk eritiyolar novayı tf lerde de pek bir şeye yaramıyor.
    Tecrübeli oyuncular novaya kolay kolay ölmüyorlar zaten




  • Best Shaco TR kullanıcısına yanıt
    Nova metada çok yer bulamıyor arkadaş haklı.Ancak bazen öyle nova oyuncuları denk geliyor ki oyun taşıyorlar.Bence atıyorum bir sonyaya bir murky'ye göre daha meta içinde.Ama asıl sorun Zeratul gibi bir alternatifi mevcut.Mobilitesi ve rakibi durdurması yavaşlatması ve yanında novaya göre çok da az olmayan burst damage.Nova 0 mobilitedeyken zeratul mobilitesi ve rakip bozması nedeniyle daha iyi tercih kısacası.
  • hopelesscase kullanıcısına yanıt
    Zeratul kesinlikle novadan daha iyi, en azından teleportu var kaçmak için,tecrübeli oyuncular decoya kanmaz zaten. Ama murky de meta içinde, az oynanıyor , hiçte kötü konumda değil, oyun başında zayıf ama 20den sonra en iyi hero
  • Arkadaşlar hero önerisi yazmışlar fakat hiç diablo göremiyorum. Diablonun talentleri off tank diziliminde bence en op olan herodur. Q ile geri ittirmesi olsun, rakibi iki kez E ile geri atması olsun, W açtığında 6 saniye yakın hasar vermesi ve alevlerin giderken ve gelirken ayrı ayrı hasar vermesi ve 2k vuran ve her yöne döndürülebilen ve etkisi bozulamayan ultisi ile çok güçlü bir off tank. Ayrıca %300 health regen ve 7 k healthiylede savaşlarda kolay kolay yıkılmayacak bir tank oluyor kendileri. Şimdi diablo hero leaguete metada mı değil mi bilmiyorum ama herhangi bir metada rahatlıkla oynanabilir diye düşünüyorum.
  • Az oynanması zaten kısmen meta dışında olduğunun göstergesi.Asıl sıkıntısı tfde etkisiz.Oynayan oynar tabi ama benim gözümde tf'lerde murky olan takımın bir ekstra ya ihtiyacı var.Bir AoE damage ile arada kaynama ihtimali var aksi halde. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Briareus25

    Arkadaşlar hero önerisi yazmışlar fakat hiç diablo göremiyorum. Diablonun talentleri off tank diziliminde bence en op olan herodur. Q ile geri ittirmesi olsun, rakibi iki kez E ile geri atması olsun, W açtığında 6 saniye yakın hasar vermesi ve alevlerin giderken ve gelirken ayrı ayrı hasar vermesi ve 2k vuran ve her yöne döndürülebilen ve etkisi bozulamayan ultisi ile çok güçlü bir off tank. Ayrıca %300 health regen ve 7 k healthiylede savaşlarda kolay kolay yıkılmayacak bir tank oluyor kendileri. Şimdi diablo hero leaguete metada mı değil mi bilmiyorum ama herhangi bir metada rahatlıkla oynanabilir diye düşünüyorum.

    Şu an meta da değil diablo tf lerde etkisi yok alevin verdigi müthiş bir damage de yok diablo turnuvalarda banlanma gereği duyulmayan bir hero bir kaç ay önce iyi pickleniyordu şu an tercih edilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hopelesscase kullanıcısına yanıt
    Living the dream alırsan ve safety bubble'ı geliştirirsen valla,slyvanas,jaina vs.'yi 1v1de alırsın ,15 stack living the dream lazım ama
  • Tam olarak bahsettiğim ekstradan bahsetmişsin.Jaina'yı, Kael'i tek yakalaman lazım ki kısa sürede harca adamı.Ama tf'de bir şekilde Komboya başladın diyelim assassian bir heroya.Kısa sürede seni engelleyeceklerdir.
  • hopelesscase kullanıcısına yanıt
    Safety bubble cooldown düşürme ve healama talentlarına verceksin. E bascaksın canın yine dolcak. March of murlocsta rakip takımları baya dağıtıyor. Ama pufferfish octograb tfde atamazsın, çünkü octo grabı durdurmak çok kolay.
  • Benim şuana kadar attığım tüm oyunlarda murky Octo-Grab veriyordu.Şimdi hotslogsdan baktım oradaki buildlerde de diğer ulti gözükmüyor.Kendim bir kere denemiştim.Pek sarmamıştı o ultide içlerine girmen falan gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam delaylı atıyor bir de.Pek kullanılmıyor o ulti ee dediğin gibi diğer ulti de kolay bozuluyor.

    Yine de sen alışmışsındır rahat oynuyorsundur sorun yok.Aynı şey tüm herolar için geçerli.Herolar,metalar,heroların oyundaki durumu hepsi heroya alışmaktan sevmekten sonra geliyor.
  • Ben de lolden geldim, yeni başladım oyuna. Şu an etc free olduğu için onu oynuyorum. Şu anki durumu nasıl? Cc leri op gibi geldi bana ama diğer heroları pek bilmediğim için emin olamadım. Sizce iyi bir hero mu? Değilse ne önerirsiniz? Hasarı yüksek assasin de önerebilirseniz sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodox

    Ben de lolden geldim, yeni başladım oyuna. Şu an etc free olduğu için onu oynuyorum. Şu anki durumu nasıl? Cc leri op gibi geldi bana ama diğer heroları pek bilmediğim için emin olamadım. Sizce iyi bir hero mu? Değilse ne önerirsiniz? Hasarı yüksek assasin de önerebilirseniz sevinirim

    anubarak ve muradin in metaya girişinden sonra etc hızlı bir düşüş yaşadı stunnerlerdan dolayı ama hala iyi bir tank oynayabilirsin istersen mosh pitleri dikkatli ve düzgün atmak çok önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su easy lafiniza hastayim. Easy ne kolay mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolden insan gelmesin şu oyuna yemin ediyorum geriliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.