Şimdi Ara

sempron 64 icin stabil bir anakart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilhami


    quote:

    Orjinalden alıntı: cesspool

    ben zaten o kartı yukarıda belirttim. ama sanırım 3000+ ve yukarısını destekliyormuş. ama net bilgim yok. topiclerden birinde rasgeldim. o yüzden net bilgisi olan var mı diye sorum...

    dostum eğer sempron64 alıyorsan bunu oc etmek isteyeceksindir. Ve msi ın 480 i overclock özürlü bir varlık. Alırsan pişmanlıktan depresyona girebilirsin. Yani ruh sağlığını seviyorsan alma.
    Eğer acelen yoksa biraz bekle soket939 sempron alırsın. Onlar için güzel bir anakart gelecekmiş, onboard ekran kartı idare edebilecek ve overclock özelliği olan. Eğer acelen varsa sana benim yeni aldığım pırıl pırıl epox 8kda3j(sempron642.8 le birlikte aldım)yi öneririm. Bir iki güne kadar da arkadaşla overclock yapacağız. Sonuçları bildiririm inşallah.


    ya zaten bu kartı ben kullanmıcam. kullanıcak olan öyle o/c flan bilmez. internette rahat gezmesini sağlasın. az çok ta oyun oynatsın. (pac man gibi :)) yeterde artar bile. ilerde bi de ekran kartı alır x550 felan ona uçak gibi gelir. eski makinesi 56k modem ile nete 15dakkada bağlanıyo çünkü:):):):) önemli olan stabil çalışması..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.