Şimdi Ara

Sen bu oyunun hastasımısın??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
7.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wow bagımlılık yapıyor dienlere inanmıyorum ben yıllardır oynuyorum
  • haahhaa ya tüm fakenickler burda gerçek nickleri ile yazmıyorlar Utanıyormusunuz nedir?
  • karıştırma
  • Warriora Nerf yüzünden oyundan sogudum , Bir süre bıraktım Şimdi Grim Batolda warlock açtım , Quelwitch ismi varsa arkadaşlar eklesinler sohbet ederiz (:
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bluescomes

    00FF00

    Ya Yapmayın valla bi alemsiniz aklı başında olarka oynarsanız hiç birşey olmuyo ( Test Edilmiştir )

    Tek püf nokta şu pc başından ne zaman kalkman gerektigini bil ve yaşamsal faliyetlerini erteleme ama pc başındaykende kendini kaybet ve öyle oyna yani gırtlagını kesseler bile hissetmeyecek kadar kaptır kendini.

    Mesela Ben yanlız yaşıyorum ev temizligi yapmam lazım , yemek yapmam lazım ve ders çalışmam lazım. Ben daha çok PvP yaparım ama PvE yaptıgımda oldu uzun zaman. PvP yaptıgım zamanlarda ilk önce sabah kalkar kalkmaz oyuna girerim ( Haftasonralı ) yada okuldan gelince direk oyuna atlarım 2 saat boyunca deli gib BG yaparım ( yanıma alarmlı bi saat koydum 2 saate ayarlıyorum ve çalıyor bu kadar basit ) zaten 2 saat boyunca Bg yapınca bi bıkkınlık geliyor sonrasında gider işlerimi hallederim 1 saatligine pc başından kalkıp. eğer işim bitmişse yatana kadar oynamya deevam bitmemişse bir 2 saat daha oyun ve sonrasında 1 saat daha yaşamsal faliyet

    PvE yaptıgım zamanlarda ( raidler her guildte gecelri olur ) raid zamanına kadar işlerimi hallederim geri kalan zaman varsa BG yaparım yada internette TV seyredip surf yaparım raid zamanıda guildte listesinde online olarak kendimi gödteririm.

    Abi yapması çok mu zor ? Allah aşkına Allah'ın size vermiş oldugu şu omuzlarınızın üstündeki kemik yığının içinde bulunan et parçasını biraz çalıştırın ben mi yanlışım ? yoksa siz mi?

    Sevgilim var o da oyun oynuyor benimle beraber ( yani düşün kardeşim o kadar hastasıyım ki bu oyunun sevgilime bile oynattırabildim ) ve Vent satın aldım kendime özel hem muhabbet yapıyoruz hem oyun oynuyoruz. ama baştan söyledim meseal raid olursa yada duel veya BGde combatta olursa telefona yada vent'den cevap veremem diye anlaştık aynı şey onun içinde geçerli bi problem çıkmıyor


    Yakında kitap yazıcam valla WoW nasıl oynanır diye



    Dostum kusura bakma ama sen tipik bir bağımlılık örneğini,normal bir yaşantı sürüyormuşsun da arada wow'a da bakıyormuşsun gibi anlatmışsın.Yazından özetle ;temizlik yapman(çok göreceli.Gelip beyaz çorapla gezmek lazım :) ) ve yemek hazırlaman(bu daha da karışık.Yumurta kırmak,makarna haşlamak vs vs )dışında tüm zamanını wow'a ayırdığını anlıyorum.


    Buyur gel 1 hafta benimle yaşa derim o zaman ne diyeyim daha + ben bağımlı değilim demedim bağımlıyım tamam ama işlerimide yaparım eğer akıl olarak bi dengesizligin yoksa eğer sevdiğin şeyleri sıraya koymayı bilirsin ve işinide yaparsın.




  • yaa Benim anlamadiğim Bu Konuya Verilen Ters Cevaplar Yaa işte yoo oyle bişi alcehmy kasiyom şunu yapiyom allah wow oynuyan kızlar versin ben gayet kendimdeyim bırakiyorum ama neden hala burdasin? geri geliyorumm. Arkadas Zararlı yonlerini açiklamis ama Biz turkler hep boyleyiz işte.. =) Hep kendimizi daha iyi biliyoruz sanariz ama oyle değiliz I love this game, oyle olabilirde Ama istesen Bırakilabilinir Yeterki iste. =)
  • Tamam Bende oynuyorum bu oyunu ama Şoyle bi Derinden Baktiğinizda Çoğu şeyi anlayabilirsiniz ve Blizzard ın Yaptiği Saçma sapan şeyleride, Burning Crusade Gider, Morning Crusader gelir ama Realy Okul iş ve Bu Hayat Geri Gelmez... =)
  • Ya allah aşkına ztn bu dünya gelip geçici değil mi ? e tmm işte zevk aldıgımız şeyi yapıyoruz ne gerek var tartışmaya
    birisi çıkıp dışarda gezmekten hoşlanır diğeri 1 ay eve kapanıp pc başında wow oynamayıo sever zevk meselesi bence bu
    ki ben TBC çıktıgında 25 gün eve kapanmıştım tüm stokları yapıp sadece çöp atmak için dışarı çıkıyordum gayette mutluydum iyikide yapmışım bak şimdi 70lvlım :P
  • Çıktığından beridir oynuyom bwl açıldığı gün askere gittim 15 ay içinde sadece 15 günde bir oynama şansım oldu şansa izmire düştüm her çarşı iznimde kesinlikle wow oynadım:) hiç bir çarşı iznimi wowsuz gecirmedim biri hariç ondada sayfa açılmadı aylık parayı yatıramadım saat 5 de anca açıldı 30 dakika oynayıp birliğime gittim çok zoruma gitmişdi.Halen oynuyorum ve hiç rahatszılık duymuyorum çünkü evdeyim oraya buraya takılmıyorum 30 gün oldu sigarayı bırakdım bu oyun sayesinde ingilizcemi bayağı geliştirdim arkadaşlarımdan kopmadım hepsi wowcu:)
  • postu yeni okuma fırsatım oldu..


    @ PhP

    kardeşim hissettiklerini mükemmel şekilde dile getirmişsin..Tebrik ederim...Oyunu bırakmadım ama, bırakırsam aynı şeyleri yaşıyacamı düşünüyorum...ayrıcada bırakmak istiyorum ama olmuyo bi türlü XD
  • Mesajı yazdığımdan beri 2 sene olmuş nerede ise,10 aydır wow oynamıyorum,mutluyum huzurluyum,size kolay gelsin beyler,en iyi item lar size nasip olsun emi.






    Not:Özlemedim dersem yalan olur geberiyorum.....
  • kim oyunun hastası bilmem ama konuyu hortlatanın hasta olduğu kesin
  • 1 yıldır wow oynamıyorum ama psikolojim bozuluyor yavaş yavaş üniversite yurtları belli olsun net durumu nasıl tekrar başlıcam bu oyuna asosyal olmak istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikozg -- 24 Ağustos 2009; 14:06:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cluberrr

    Mesajı yazdığımdan beri 2 sene olmuş nerede ise,10 aydır wow oynamıyorum,mutluyum huzurluyum,size kolay gelsin beyler,en iyi item lar size nasip olsun emi.






    Not:Özlemedim dersem yalan olur geberiyorum.....

    Bende 1 yıl önce bıraktım ama catactlsym başlamam için içine çekiyor.
  • bende depresyona girdim zannediyordum megersem wowmus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunabil55

    Bende sadece gözlerde aşırı kanlanma ve bel ağrısı var gerisi yok fen lisesini kazandım bu sene 1 senedir gunde 10 saat oynuyorum wowu :p



    Bende de ya annem sürekli oğlum gözlerin kanlanmış diyo oysa ben o kadar fazla abartmıyorum 6 7 saat ve ben de sanırım genetikten gelen bir düşüklük var gözlerimde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kertemeyenkele


    quote:

    Orijinalden alıntı: tunabil55

    Bende sadece gözlerde aşırı kanlanma ve bel ağrısı var gerisi yok fen lisesini kazandım bu sene 1 senedir gunde 10 saat oynuyorum wowu :p



    Bende de ya annem sürekli oğlum gözlerin kanlanmış diyo oysa ben o kadar fazla abartmıyorum 6 7 saat ve ben de sanırım genetikten gelen bir düşüklük var gözlerimde

    Yaş kaçtı senin? Küçük olduğun belli bünyen alışık değildir senin o 6-7 saate
  • Bu oyunu çıktığından beri oynuyorum tabi ara verdiğim dönemler baya bir oldu şu son 2 aydır yine iyice bağladım 12 de kalkıp gece yarısı 4 kadar başındayım zamanı siz hesaplayın hayattan kopmuş durumdayım 2 aydan beri inş bu ay bırakıcam bir süre ve devam etmiyecem. Çünkü bu oyun zevkten çok sıkıntı veriyor sabah kalkıyorum ne yapıcaklarımı tasarlıyorum aynı işe gider gibi sonra onları yapıyorum ve böyle böyle gidiyor o kafamdakileri yapmayınca içimde bir sıkıntı oluyor bundan kurtulmanın en iyi yolu oyunu bırakma
  • 1.5 senede 1 derece bozulan gözler... (Yok valla gözlerim gayet iyi satılık ev bakarken bnm gözlerimi kullanıyolar :D yani camlara asıyolar ya telefon no falan )
    Parçalanma tehlikesi atlatan 2 tane klavye... (Hayır klavyem sapa sağlam ama eskidiği için deiştirdim :D kablosuz aldım ve muhteşem şu anda)
    Evde aile içi yaşantı sarsılması (odaya kapanma durumundan) (odaya kapanma yok her zaman oyunun en heycanlı yerinde bile olsa canım istediği zaman gider salona oturup sohbet ederim)
    Karşı cinse vakit ayıramama... (bu çok zor işte :D)
    Arkadaşlık ilişkilerinde zayıflama bazılarında kopma... (asla ve asla :D böyle bişey olmadı ilkokul arkadaşlarımla hala görüşüyorum :) )
    Bazen bunun sadece bir oyun olduğunu unutup, seni kesen adam yanında olsa gırtlaklamak istemek... (bak bu oluyo işte :D ilk öldürdüğünde olmuyo ama spirit healerin oraya pusup doğduğumuz anda öldürünce oluyor :D)
    Binbir güçlükle kazandığın üniversiteyi bitirememe tehlikesi (Ben allahtan bitirdim,ama hakkaten 2-3 sene uzatan arkadaşlarım var bu oyun yüzünden) (problem yok) :D
    Bel,boyun,göz,bilek ve baş ağrıları... (hayır hiçde ağırmıyor :D doğru söylüyorum)
    PvP nin en kritik yerinde lag spike olması ve o an telekom hakkındaki düşüncelerin (Cem yılmazın reklamdaki gülüşü)... (bizim internet türk telekom olmadığı için no problem)
    Uykusuzluk... (hayır gayet iyi uyuyorum :D)
    Ironforge un ortasında t5 veya t6 player görüp küçükken arabaların kadranlarına baktığımız gibi bakmak... (böyle bir şey olcak bnde ooo imkansız :D)
    Ve ne yaparsan yap (no job.no life,no woman prensibi dışında) bu itemlere sahip olamayacağını bilip bunun için üzülmek... (hayır tabiki giderim instant 80 servera al işte sana meslek item :D )
    Kahve veya bira tüketiminde artış,buna bağlı olarak sigara tüketiminin tavan yapması... (2sinide kullanmadığım için problem yok)
    Bilimum fastfood ürünleri ile dengesiz bir şekilde beslenme ve maddi anlamda yıpranma... (oyuna para ödemem :D ve halis mulis annemin ev yemekleri dururken fast foodda neymiş :D )
    Raid var diye milli maçları bile izleyememe durumu(dün raid vardı) (milli maçı asla kaçırmam mutlaka izlerim...)
    Senden çok daha kötü oynadığını bildiğin birinin bile sende lag olduğu için senden daha iyi oyuncu olduğunu iddaa etmesi ve bunu ispatlayamamanın verdiği çaresizlik... (gel bi daha duel atalm derim lag olmadığı bi ana denk gelirse al sana kanıt :D)
    Annenin arasıra başına gelip ne anlıyosun bundan bu yaşta hala oyunmu oynuyosun pc de demesi (sanki microsoft ta çalışıyorumda program yazacam) (yok valla evde kimse bnm oynuma karşıamaz :D)
    En kötü hesapla 2 senede cebinden toplam oyun için 1000 ytl para çıkması...(Netten gold falan almadıysan) (oyuna para ödemem demiştim :D)
    Binbir güçlükle 70 lvl yaptığın mage inle düşmana doğru koşarken ''Blink'' yapıp olduğun yerden geride çıkar ve blizzard tarihine altın harflerle yazılırsan ve bu durum karşısında yine telekom hakkında aklından yorumlar yapmaya başlarsan (o zaman cem yılmaz ın reklamları başlamamıştı) (telekom kullanmadığımız için yine no problem :) )





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goldthwait

    İnsanın içini rahatlatan tek şey yalnız olmadığın.. En azından benim gibi 8 milyon manyak daha var diye düşünüyorum


    Her koyun kendi bacağından asılır diye bi söz var bu yoruma çok uydu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.