Şimdi Ara

Sen olsan ne yapardın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oldukça nahoş bir gün sonucu bilgisayarımın başına geçip bu mesajı foruma yazma ihtiyacı hissettim. Aynı zamanda da siz ne hissederdiniz bu durumda merak ediyorum.

    Kardeşimin doğum gününde arkadaşlarıyla rahat eğlenebilmesi için öğlen saatlerinde evden ayrılmam gerekti. Bir arkadaşımla sözleştim buluşmak için dışarı çıktım. Bunaltıcı bir yaz sıcağı altında minübüs beklemeye başladım. Cumartesi günü paso bomboş geçen minübüs(ler) sıra bana geldiğinde tıklım tıklım dolu şekilde durakta durdu. Tek bir boş yer vardı. O da arkadaki beşinci kişinin oturacağı koltuk. Arkayı beşledik yola koyulduk. Azami para peşinde koşan şoför efendinin minübüsü yığma usulü dolduması uzun sürmedi. Yaşlı amcaya yer verip sıcak ve yakın temas içinde ineceğim yere kadar geldik. Neyse sonunda arkadaşımla buluşabildim. Gezdik eğlendik vs. Bilgisayarıma linux kurmak istiyordum evde indirmek zor olacağı için bizim evin yakınındaki bir cafeye gidip indirdik. Kısa sürede indirdik ve yazdırmak için cafeciye derdimizi anlattık. Gerzek cafecinin gerzekçe bir sözü sinirlerimi bozmaya yetti de arttı bile. Cafedeki müzik sesi ve adamın yanındaki kız sebebiyle sustum ve kendisine esaslı bir ayar vermeden cd'yi alıp çıktım. Burayı iyi okuyun cafeci arkadaşlar. Müşterinin cebindeki parayı kazanmaktan çok saygısını kazanmayı yeğleyin. Her neyse bunu da fazla önemsemedim ve arkadaşımla ayrılık vaktimiz geldi. Akşam sularında ayrılma yerimizin orada vedalaşırken karşı yoldan eski bir bayan arkadaşın geçtiğini gördüm. Evvel zaman içinde yaklaşık iki yıllık sevimli bir dostluğumuz olmuştu fakat sonra nedenini dahi hatırlamadığım -ki onun da hatırlamadığından eminim- bir sebepten dolayı konuşmamaya başlamıştık. Aynı arkadaşı kısa süre önce girdiğim bir sınavda da görmüştüm. Göz göze geldik fakat sınav telaşı içerisinde gidip sohbet etmenin anlamsız olacağını düşündüm ve sınıfımı aradım. Yolda takıldım peşine, beni farketmedi. Telefonu elinde konuşarak gidiyor. Bir süre arkasından usulca takip ettim. Sonra yanına gittim gülümsedim telefon görüşmesini bitirsin diye sessizce yanından devam ettim. Beraber yürüyoruz, yürüyoruz. Sohbeti devam ediyor. Yaklaşık on dakika daha böyle devam ettik. Telefonda edilen sohbette evlere şenlik. Yirmili yaşlarda artık ergenlikten çıkmış, liseden çıkmış bir kız telefondaki erkeğe "sen ne duymak istediğini söyle ona göre söyleyeyim ben" "ben aslında sana yolluyum sen de bana ama niye söyleyemiyoruz da lafı dolandırıyoruz" muhabbeti gibi gerzekçe konuşmalar. Acaba hata mı ettim bununla yanyana gelmekle diye düşünmeye başladım. On dakika geçti geçmedi, evinin önüne geldik karşı kaldırıma geçmek için yolu kontrol ederken, elini hafif kaldırdı, gülümsedi "iyi akşamlar" dedi, ben de "peki" dedim, O karşıya geçti ben düz adım evime doğru yürümeye devam ettim. O anki sinirimi kelimelerle anlatmam çok güç. "İnsan bu kadar mı öküz olur" diye birkaç defa tekrarladım. 1Bir arkadaşımla konuşmam gerek beni beş dakika sonra arayabilir misin?1 diyerek kibarca telefonunu kapatamıyor musun? Niyetim şuydu esasen; eski dostluk hatırına durumu nasıl, neler yapıyor gibi birkaç ayaküstü soru sormaktı. Bu da mümkün olmadı.

    O sinirle evime geldim. Vefakar, bana güzel hizmetler vermiş cdrom' um dahi bir süredir bana düşmandı, bu gece de düşman kesildi. Keyfine göre cd okuma mikropluğunu göstererek, pardus cd mi okumadı. Cd' yi de çıkartıp attım bir köşeye.

    Berbat bir gündü, çok çok berbat. Eve geldim geleli tek güzel olay; kardeşimin pastasını kolamla beraber yemem oldu. Gece nelere gebe bilemiyorum. Ama o insanın(!) yaptığı hareketi de sittin sene geçse unutmam, affetmem.

    Yazıp rahatlamak istedim arkadaşlar, site karalama defteri değil ama bazen yazıp paylaşma ihtiyacı hissediyor insan. Sizin de başınızdan böyle bir olay geçti mi? Ya da bu davranışı nasıl yorumluyorsunuz? Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockWoman -- 9 Haziran 2007; 23:13:11 >







  • RAhatladıysan sorun yok hocam
  • Ünlü bir düşünürümüzün de dediği gibi;

    Nasıl olsa yeni bir gün doğacak!
  • günlüğe yazar gibi samimi
  • kim o düşünür.müslüm gürses'mi
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 9 Haziran 2007; 23:39:11 >
  • oluo bazen ya insanın keyfini biraz olsun yerine getirecek hiçbirşey olmuo.. olmadığı gibi kötü hissetmen için ne gerekiosa gerçekleşio.. Böyle bi gun gecmis iste seninde
  • arkdaşım yer izmirmi hikayede geçen dolmuş olayı bugün benim bindiğim dolmuştada geçti karekterler ve durum biribiriyle birebir aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.