Şimdi Ara

Seneler sonra forumda konu açıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 sene evvel ne takılırdım konu dışında hey gidi günler Özellikle 2013-2017 arası...O zaman yaşın verdiği bir saçmalıkla her bir haltı konu açardım,kız terkederdi konu açardım,biriyle kavga ederdim konu açardım.Bir sürü DH hesabım vardı ve ban yiyince yenisini açardım hep :) Malum konu dışına telefon numarasız yazdırmadıklarından aileden birçok kişinin numarasıyla onay almışlığımda vardı o kadar bağımlıydım.Bir geçerdim konu dışının başına durmadan F5 yapardım yeni konuları görmek için.Eskiden belli başlı ikonik hesaplar vardı her açtığı konu,her yazdığı yorum güldürürdü ve trend olurdu şuan hala varlar mı bilmiyorum?Forumda takıldığım vakitler hep şu senede nasıl olacağız 10 sene sonra nasıl bir hayatımız olacak? gibi konular açılır,herkes bir umutla çalakalem yazardı hayallerini.Benim asla o zamanlardaki gibi hayal ettiğim bir hayatım olmadı,birtürlü nedense tam mutlu olamadım bu hayatta veya mutlu olmayı bilemedim.Tabiiki şükürler olsun ki umut herzaman var hayat devam ediyor,üniversiteyi bitirdim yaklaşık 1 ay kadar sonra askere gideceğim,askere gitmeden evvelde bi konu dışına girip eskileri yad edeyim dedim,fakat burasıda ıssızlaşmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi always strike -- 25 Kasım 2022; 3:21:27 >







  • Üniversite bitirdim, askerliği yaptım geldim, hayat askerlikten sonra başlıyor, dikkat et kendine, hayatın kendisi çok zor, ve askerliğin tadını doyasıya yaşa, görevden kaçma, 6 ay olsa bile yapacağın temizlik dahi değerli ve eğlenceli olsun, kimseyle işin olmasın, insanlarla uğraşma, kendi işini yap, geç yatağına yat hayaller kur.

  • Ategnatos kullanıcısına yanıt

    Askere gittim geldim,bu konuyu açtığımı bile unutmuşum öylesine foruma gireyimde bakayım dedim aylar sonra,bu dediklerine harfiyen %100 katılıyorum askerliğin değerini geldikten sonra anladım meğersem hiç tadını çıkartamamışım,askerdeyken askerliği özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi fakat o ortamı o heyecanı gizlice telefon kullandığım zamanları uykunun en güzel yerinde nöbete kalkmayı çok özledim esas hayat askerden sonra başlıyor askerlik hayata başlamadan önceki son durak kendini zorluklara alıştırma eğitimi bu konuyu açarken nasıl biter diye düşünüyordum bir şekilde bitiyormuş bu cevabını ilk okuduğumda öylesine okumuştum sadece fakat yaşayıp gördükten sonra okumak bir başka oluyormuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günler haftalar aylara aylar mevsimlere dönüşür geldik gidiyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaman sanki daha çabuk geçiyor artık. Bir bakıyorum pazartesi hoop hemen cuma olmuş. Ne zaman ne ara oldu hiç bilmiyorum.

  • Yine aynı saçmalıkta konu açmışsın pek değişmemişsin 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kuntt kullanıcısına yanıt

    Belli yaştan sonra zaman daha hızlı geçiyo:(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanovic38 H kullanıcısına yanıt

    Gerçekten öyle.. 18 yaşıma kadar zaman asla geçmezdi. Gün sayardım, sanki zaman dururdu. Şimdi ne ara 32 olduk anlamadım bile.

  • Kuntt kullanıcısına yanıt

    artık bazı şeylere üzülmek anlamsız geliyor en iyisi ahirete yönelmek bence kesin son yaklaşıyor büyük bir hızla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanovic38 -- 20 Mart 2024; 23:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında boş beleş girip hayatsız gibi günde 10 saat dh de takılırdım. önüme gelen her konuya yazıp milleti trollerdim. şimdi evlendik barklandık yaş oldu bilmem kaç, zaman su gibi akıp geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.