Şimdi Ara

Senetsiz sağlam bir rent a car arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşım 20
    Ehliyetimin 1 yıl olmasına sadece birkaç gün kaldı
    Senet istemeyen kurumsal sağlam bir firma arıyorum arkadaşlar. Bu birkaç günü sıkıntı yapmayacak bir firma olur mu?
    Trabzondan kiralayacağım aracı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Net bir cevap almak için bence kurumsal rent a car firmalarını arayıp sormanız daha iyi olur. Ehliyet alma tarihinizi iletirseniz onlar size kiralama yapıp yapamayacağınız söylerler. Bunun için çağrı merkezlerini değil de Trabzon da ki şubelerini arayın, okey alırsanız görüştüğünüz kişinin ismini alın, kiralamayı yaptıktan sonra araç teslim almaya gidince sorun yaşarsanız o kişinin ismini verin.



    Kurumsal olmayan bir yerden zaten kiralamayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayıp telefonda sorabilirsiniz senet olup olmadığını. Senetli ve merdiven altı firmalardan uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurumsal kiralama firmalarının sitelerinde asgari kriterler yazılıdır (ekonomi grubu araç için 1 yıllık ehliyet, üst segment 3 yıllık ehliyet vs.). Bir yıl kriteri olmayan firma pek yoktur ama.
  • Genelde 2 senelik ehliyet isteniyor budgette felan ayrıca genç sürücü paketi alıyorsun 18 lira olması lazım otomatik 500 lira hasar paketi ekliyor genç sürücü için . Ayrıca kredi kartı gerekir adına ve provizyon ücreti alınıyor sırf bu sebeplerden geçen haftasonu kiralayamadık ordan araç hatta 74 liraya benzinli Linea vardı ona bile okeydim daha sonra mecbur merdiven altı yerden kiraladık bir günde 300 km yapacaktık şehir dışı ondan araç 180 lirayken HGS artı fazla kilometre girince işin içine 250 lira oldu .

    Bende asla merdiven altından kiralamazdim ama araç lazımdı, aracın her yerini videoya çektim Allah'tan adam çizik bile yok dedi 4 lastik yeni dedi aracın sol arka çamurluk ve ön tampon altı vuruk lastikler en az 60 bin km yapmış çıktı . Ayrıca dükkana girer girmez biz adam vurmaktan sıkıldık bilmem ne kafası ben bilgili çıkınca hiç hoşlanmadı benden ama işte dayanamadı tabi normalden fazla kiralama parası olunca bakalım haftaya alicaz seneti ama bir daha Tövbe . Sözün özü kredi kartın varsa kurumsaldan kirala yoksa rent a car vs asla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.