Şimdi Ara

Senin Bankan Avantajları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
16
Favori
52.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Döviz alım satımı için en iyisi Seninbankan doğru ancak vadeli hesap konusunda en kötüsü enpara. İster gecelik vade ister süreli vade olsun. Örneğin Denizbank'ta vadesiz hesapta para tutmadan bir ay 21.5'a Fibabanka, Teb ve Odeabank'ta 21 gibi oranlardan vadesiz hesapta para tutma şartıyla gecelik faiz hesabı (vadesiz payı oranlayınca 19.3'e denk gelir) açabilirsin. Enpara'nın oranı 17.75 şuan. Her şekilde mantıksız. Aylık vade için de her zaman en iyisi Burgan Bank'tır adamlar hoşgeldin değil hiç gitme faizi yapıyor. Her zaman hoşgeldin faizi oranından normal vade yapıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgardaaa

    Sorunu tam olarak anlamadım ama altına fiziki olarak ihtiyacın yoksa uygulamada bulunan kıymetli maden bölümünden alman bana daha mantıklı geliyor. Ek olarak oradaki altınını da şubeden teslim alabilirsin. Hatta Kuveyt'in atm'leri bile altın veriyor. İster gram ister çeyrek altını atm'den alabiliyorsun. Altın günü ne oluyor tam fikrim yok, altın katılma hesabı diyorsan tl katılmadan hiçbir farkı yok.
    klavye otomatik düzeltmiş

    Hocam kısaca benim hem senin bankan hemde şube hesabım var ikisinde de altın hesabım var.
    Ben gitti gidiyor yada hepsi burada sitelerinden. Gram altın alıyorum.

    Benim elime gram altınlar ulaştığında şubede hesabıma yatabilirmiyim.

    Kuveyt Türk te yatırmamın amacı kuyumcular düşükten bozuyor ben banka hesabımdan bozacam. Az fark var diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı değerinde kabul ederler. İster hesabına geçirir ister bozarlar şubeden de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgardaaa

    Aynı değerinde kabul ederler. İster hesabına geçirir ister bozarlar şubeden de.
    24 ayar 995.
    Giseden kabul ederler mi hemen yoksa altın günü için bekletir ler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın günü gibi bir zorunluluk yok. İsterseniz 444 0 123'ü arayın daha iyi yardımcı olurlar. 7/24 açık numara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgardaaa

    Altın günü gibi bir zorunluluk yok. İsterseniz 444 0 123'ü arayın daha iyi yardımcı olurlar. 7/24 açık numara.
    Anladım çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne internet sitesinden ne de mobil uygulamasından müşteri olamadım hata veriyor. Kıçımın Yeni Nesil Dijital Bankacılığı.
  • aynen bende 6 ayı geçti, hala hesap açamadım. Kurye hata yapmış. 3 seferde hata halledilemedi. Yeniden hesap açmak istediğimde zaten hesabınız var diyor. Müşteri temsilcisini aradığımde evraklarınız eksik diyorlar. O zaman hesabı kapatın yeniden açalım diyorlar. Yarım saat telefonda bir sürü soru soruyorlar. Tamam şimdi yeniden hesap açabilirsiniz diyorlar.
    Maalesef gine aynı problem . Hesabı nız var diyor sistem. Vallahi vaz geçtim. Bu nasıl bir şey
  • Ben de aynı sorunu Burgan Bank'ta yaşamıştım sonra telefonla aradım oradan kaydımı alıp kurye gönderdiler ve sorun halloldu. Kuveyt'in de aynı şekilde sorunu çözebileceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaptan aldığımız dövizleri atm'den ücretsiz çekebiliyor muyuz?
  • Kuveyt Türkte banjamatikten usd veya euro da çekilebiliyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende senin bankan için internetten ve mobilden başvuru yaptım fakat kimlik bilgileri doğrulanamadı hatası aldım. Bunun üzerine şubeye giderek normal kuveyt hesabı açtım. Müşteri hizmetlerini aradım ve senin bankan hesabı açılmasını istedim. Hesabı açtıklarını gördüm. Fakat kurlar avantajlı değildi. Sonrasında müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Normal kuveyti kapatmamı söylediler. Bende kapattım şu anda sadece senin bankan var. Uygulamada bunu nasıl anlarım ? Kurlar avantajlımı değilmi? Birde normal olarak senin bankana başvurmuş olsaydım, bankamatik felan gönderiyorlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu çok duyabilirsiniz:

    -Senin Bankan'a internetten başvuru
    -Senin Bankan telefon ile başvuru sorgulama sonucu herhangi bir başvuru yok.
    -Tekrar başvuru denemesi ve zaten başvurunuz var demesi. (Hanginiz doğru söylüyor?)
    -Senin Bankan müşteri hizmetlerine bağlanma çabası sonucu telesekreterin içinde kaybolma. (Şu tuşa basın demesine ve sizin o tuşa basmanıza rağmen tekrar aynı menüyü seslendirip durma)
    -Lanet okuyup koşarak kaçma.
  • 1 haftadan kısa sürede elime ulaştı. Ertesi gün kullanıma açılacakmış. Yarını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah başvuru yaptım akşam kart elime ulaştı diğergün kullanıma açılacaktır dediler bakalım insallah kullanım sırasındada bu kadar işine sadık kalırlar
  • dünyanın en saçma kartı sanırım. geçen ilk defa kullanayaım dedim aliexpressde geçmedi. bkm express e kaydedeyim dedim kaydolmadı. yeni kart isteyeyim o şekilde kaydederim dedim aradım 15 gün sonra kart gelecek dendi, 1 aydan fazla zaman geçti aradım hani kart dedi, beyfendi şubemize gelin şubeden verelim artık burdan veremiyoruz dedi.
    ne saçma kart bu ya. öyle cüzdanda duruyor kart. belki lazım olur diye almıştım. aktif olarak enpara ve cepteteb kullanıyorum ziraat katılım da var o da yatıyor cüzdanda :
  • KuveytTürk hesabım var Senin Bankan'a geçiş yapmayı düşünüyorum ama aklımda 2 soru var.

    1) Senin Bankan da Sanal kart kullanabilmek için ekstra mı veriyorlar yoksa aynı karttan mı kullanıyoruz.

    2) KuveytTürk Mü? Senin Bankan Mı? Açıkcası Sanal Kart Kullanmak için geçiş yapmayı planlıyorum tavsiyeleriniz nelerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arvelo

    dünyanın en saçma kartı sanırım. geçen ilk defa kullanayaım dedim aliexpressde geçmedi. bkm express e kaydedeyim dedim kaydolmadı. yeni kart isteyeyim o şekilde kaydederim dedim aradım 15 gün sonra kart gelecek dendi, 1 aydan fazla zaman geçti aradım hani kart dedi, beyfendi şubemize gelin şubeden verelim artık burdan veremiyoruz dedi.
    ne saçma kart bu ya. öyle cüzdanda duruyor kart. belki lazım olur diye almıştım. aktif olarak enpara ve cepteteb kullanıyorum ziraat katılım da var o da yatıyor cüzdanda :
    Ben de BKM Express'e kaydedememiştim geçen bir daha denedim oldu bu sefer sonra alışveriş de yaptım sıkıntı olmadı. Ben internette geçmeyen yere rastlamadım daha ama aliexpressten de alışveriş yapmadım şu ana kadar :D Siz internet alışverişine açık olup olmadığını kontrol edin bence mobil şubeden veya internet şubeden. Bazen onay gelip açılmadığı oluyor kartlarda.




  • RmX78 R kullanıcısına yanıt
    Sorunuzu sadece şu şekilde cevaplayabilirim;
    Şubeyi kullanacak olursanız ve sadece Senin Bankan hesabınız varsa hiçbir şekilde ayrıcalıklı değilsiniz sizden sonra gelen çoğu kuveyttürk müşterisi sizden önce işlem yapar. Kart istediğinizde 1 ayda yada hiç gelmeyebilir. Benim kartım kayıp mesela şu an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.