Şimdi Ara

Sennheiser CX200 e 2.5 kat fazla para vermeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce Creative EP-630 kullanıyordum bozulunca yeni kulaklık arayışına girdim. Daha çok rock, metal türü şarkılar dinlerdim. Bass çok önemli değil. EP-630 un fiyatları 2 sene öncesine göre bir hayli ucuzlamış. Şu an 30 tl ye orjinal Türkiye garantili var. CX 200 ise Türkiye garantili 80 TL ye buldum. Sizce aradaki para farkı kadar ses kalitesinde fark var mı? Aynı tür kulaklık olarak başka tavsiye edebilir misiniz.

    Teşekkürler



  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahmurat

    Daha önce Creative EP-630 kullanıyordum bozulunca yeni kulaklık arayışına girdim. Daha çok rock, metal türü şarkılar dinlerdim. Bass çok önemli değil. EP-630 un fiyatları 2 sene öncesine göre bir hayli ucuzlamış. Şu an 30 tl ye orjinal Türkiye garantili var. CX 200 ise Türkiye garantili 80 TL ye buldum. Sizce aradaki para farkı kadar ses kalitesinde fark var mı? Aynı tür kulaklık olarak başka tavsiye edebilir misiniz.

    Teşekkürler

    Rock ve metal müzikte ağırlıkla kullanılan davulun ve zillerin o ihtişamlı dansını daha iyi duyabilmek için bence verilir ki ben verdim.
  • 80e bulmuşsun işte daha ne olsun
  • bende rock ve metal dinliyorum paraya kıyıp cx500 aldım bence kulaklığın bass özelliği davulun sesini çok hoş bi hale getiriyor.senin soruna gelirsek bence değer düşünme derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.