Şimdi Ara

Sennheiser ie4 ve kulaklık amfisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • headbanger giris seviyesinde bir kulaklik amfisidir, ben kulaklik amfisi isindeki ilk zamanlarimda headbanger yapiyordum, evde kendiniz yapmak icin eglenceli bir deneyim olabilir ancak uyarayim, elektronik ile ilgili fazla deneyiminiz yoksa ortaya cazir cuzur igrenc sesler cikabilir (eger ses cikarmayi basardiysaniz tabii)

    Daha ust seviye bir amfi icinwww.ampli-fi.com adresine bakmanizi oneririm, Amerika'dan kutu ve entegreler ayin 12sinde gelecek, demek ki ay sonuna dogru yeni seri kulaklik amfileri hazir olacak,

    Bu arada, evde kendi headbangerini kendin yap kampanyasi yapmak isteyenlere baski devre ve gerekli parcalari iceren bir kit hazirlayip gonderebilirim,www.ampli-fi.com adresindeki iletisim bolumunden kontak kurabilirsiniz,

    Alper,




  • Evet bu headbanger beş para etmez amfinin tekidir.Atsan atılmaz satsan satılmaz,eğer gerçekten hevesli iseniz ya da sadece sesi yükseltmek istiyorsanız önden buyurun.Ses kalitesi arıyorum diyorsanız sizi anca yurt dışındaki amfiler paklar.
  • Evet açıkçası bende hayal kırıklığı oldu biraz. yani yükseltmesine yükseltiyorda sesi ses cayırdamaya başlıyo gibi geldi. bunu denedik şimdi daha iyi bişey yapmak lazım. zaten entegresi eski ve vasat bişey.
    quote:

    Orjinalden alıntı: soundchaser

    Evet bu headbanger beş para etmez amfinin tekidir.Atsan atılmaz satsan satılmaz,eğer gerçekten hevesli iseniz ya da sadece sesi yükseltmek istiyorsanız önden buyurun.Ses kalitesi arıyorum diyorsanız sizi anca yurt dışındaki amfiler paklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 6 Temmuz 2006; 2:25:02 >
  • bunun en guzelı yurt dısı. alıcaksın ama kulaklıgında guzel olmalıkı bır ıse yarasın 80$ ampli kargolya+bırde um1 alsan 109+35$kargo=224$ bu guzel bır sıstem ıcın. daha dusugu de olur ama verdıgın paraya degermı tartısılır tabı.
  • arkadaşlar elmayla armutu karıştırmayın cx 300 ile diğer in ear kulaklıklar aynı katagoride diildir fiyat performansda onlardan 3 kata daha ucuz olan bir ürün onlardan aldığınız sesin 3/2 verbilen bir kulaklık boşta takıldığında 10 db. bir yalıtımı var ürünün vede şunuda söyliyim kulaklığın ses kalitesi burn in diye bişey yok ama şöyle bir olayı var sizin ona alışmanız 1 ile 2 hafta arası olmakta ve kesinlikle bu kulaklığa göre eq. ayarı yapmanız gerekmekte nedeniyse kulağın kanal içine kadaar giren kulaklık size kayıtta ve sizin yanlış açtığıız freaknsları arada hiç kayıpsız verdiği için rahatsız olursunuz.o yüzden flatla başlayan sonra beğendiğiniz bir eq ayarına yakın bi ayarda bırakın derimve en önemlisi 2 hafta sonra denge ve kulaklığı kullanıma hazırladıktan sonra eski kulaklığınızı bi takın derim :) yeni bir teknoloji ve dinleme ve uyum zamna alıcak klasik bişey diil denediğiniz evrim aşamasında .ve size tafsiyem ürünü taksitle alın çok paranız yok ise yada peşin peşinde herzaman daha ucuz olucakmış gerçi ürün en istikrarlı elmasepetinde satılıyo diğerleri 24 saatde bile ürünü gönderemiyo bide elmasepeti ankarada düşünün yani metan istanbul istanbul meeşeli idefix hepsiburada ve diğerleri yaklaşık 5 ile 7 gün arasında gödneriyo ürünü o yüzden ben elmesepetini tercih ettim ertesi gün elimdeydi :) sordum nasıl oluyo diye anlattı bana ordaki kişiler ürünlewri stok tutup satıyolarmış o yüzden 24 saat olayı var anlıcanız.bu arada sizi tafsiyem yurt dışından almayın metan ve diğer bütün satıcılar kendilerinden alınmyan malı kesinlikle geri alma ve teknis servis konusunda hizmet vermiyo bilginize.




  • selam arkadaslar
    Bende cx300 metini cok duydum.Almak icin ufak bir arastirma yaptim.Elmasepeti.com diye bir site var, suan Turkiye 'de cx 300 sadece onlarin elinde bulunuyor ,almak isteyenlere duyrulur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cem2004_34

    arkadaslar SENNHEISER IE4 kulaklıgı ınternette hangı sıteden alabılırım. yada izmirde nerde satılıyordur bılgınız varmı acaba?


    elmasepeti.com'dan alabilirsiniz.
    http://www.elmasepeti.com/store/urungoster.php?id=5754
  • Evet ben tersine birşey soracagım :D Bu kulaklıktan bize herhangi bir ses gelmiyor süper :D Peki dışarıya ses gidiyor mu?? Yani otobüste son ses dinledigim de ki genelde hep son ses olur ( :D ) adamın biri evlat kıs sunu bütün otobüs dinliyo der mi ???

    Hadi bakalım :D
  • izolasyon denilen olgu çift yönlüdür dışarıdan ses almadığı gibi (cx300 için 10 db ,gerçek iem'ler westone , shure , ultimate ears 30 db)) dışarıyada ses vermez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcekmen -- 2 Şubat 2007; 2:26:03 >
  • Siz bu kulaklığı en kısa zamanda herhangi bir COWON'la deneyin.
  • Cowon A2 ile evde kullanmak için Philips SHP805 almıştım daha önce , gayet memnundum , fakat bu kulaklık dışarıda kullanmak için fazla büyük olduğundan ben de bir tane IE4 almaya karar verdim , daha önce Metan'a mail göndermiştim ürünü nereden ve nasıl temin edebilirim diye , iki-üç gün önce bana cevap yazdılar ve ürünün stoklarında olduğunu , hemen gelip alabileceğimi belirttiler . Ben de dün gidip aldım kdv dahil 105 YTL'ye . Almak isteyen arkadaşlar varsa fazladan para vermesinler ve gidip Metan'dan alsınlar , şu anda stoklarında çok sayıda IE4 var .
    quote:

    Orjinalden alıntı: tech_türk
    Siz bu kulaklığı en kısa zamanda herhangi bir COWON'la deneyin.

    Valla IE4 hakkında yazılanları ve kullananların tecrübelerini az çok okumuştum , ama kulaklığın bas yönünün bu kadar kuvvetli olduğunu tahmin etmiyordum , baslar asla patlama yapmıyor , sesi neredeyse sonuna kadar açabiliyorum . Tizler de iyi , fakat Philips'teki gibi ayrıntılı değil (sonuçta bunlar farklı sınıflardaki kulaklıklar , Philips'in de basları IE4'ünki gibi kuvvetli değil) Orta frekanslar ise eq ayarı gerektiriyor , kulaklık flat eq ile kullanıldığında orta frekanslar biraz sönük kalıyor , baslar ve tizler öne çıkıyor (başka bir cihazla denemedim , belki de bu cowon'la ilgili bir durumdur) Genel olarak kulaklığı oldukça başarılı buldum , kulaklık uçları son derece yumuşak , kulağı uzun süreli kullanımlarda bile rahatsız etmiyor , ayrıca eğer uçları kaybederseniz Metan'dan temin edebilirsiniz (tanesi 1 Euro'ymuş) .




  • ipod nano ile ekolayzırdan bası artır desem ve şarkıda da yüksek bas varsa bozulma olur mu acaba :)
    valla korkuyorum tekrar bi kulaklık almaya.philipse güvenip aldım ipodda işe yaramadı pek :)
    bi arkadaş ie4 için basları tatmin etmedi demiş ama genelde çok iyi denmiş kafam karıştı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mobilist

    ipod nano ile ekolayzırdan bası artır desem ve şarkıda da yüksek bas varsa bozulma olur mu acaba :)
    valla korkuyorum tekrar bi kulaklık almaya.philipse güvenip aldım ipodda işe yaramadı pek :)
    bi arkadaş ie4 için basları tatmin etmedi demiş ama genelde çok iyi denmiş kafam karıştı


    bass bakımından çok iyi bir kulaklık IE4.. tatmin olacağını düşünüyorum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Birdy Dizzy

    @osman_goksel

    mp3 çalarlar ile kulaklığın diyaframının patlaması mümkün değildir. onu ancak kuvvetli bir kulaklık anfisi yada normal anfi ile patlatabilirsiniz ki çok ufak bir ihtimaldir. ancak kuvvetli bir anfi ile hoparlör patlaması olabileceği gibi kulaklıkta diyafram patlaması da olanak dahilindedir. gerçek bir iem kulaklığın kulağa takılması ile ie4 ve benzeri kulaklıkların kulağa takılması arasındaki farkı ancak deneyerek bulabilirsiniz. iem kulaklığın en büyük avantajı izolasyondur. dışarıdaki müzik sesini en son seste dahi hiç birşey duymaz sizde çok yüksek sesler dışında hiçbirşey duymazsınız. ie4 ve benzeri kulaklıklarda böyle yüksek bir izolasyondan bahsetmek mümkün değildir.her kulakta üç ayrı yoldan ses veren iem kulaklıklar var. yani kulaklığı taktığınız zaman deyim yerinde ise altı ayrı hoparlörden ses çıkıyor. profesyonel iem ler işte bu kulaklıklardır. ie4 iem kulaklık değildir çünkü kulak kanalına yeteri kadar girmez yeterli izolasyonu da sağlamaz.


    Arkadaşım sen ne kadar çok kavramlara takılmışsın; yok kulağın yüzde 35 içine giren kanal tipidir, yok zara dayanan iem2'dir, neyse ne; okumaktan yoruldum gereksiz yorumlarını...




  • ahmet_hamdi kullanıcısına yanıt
    RİCA ETSEM MALZEME LİSTESİNİDE KOYARMISINIZ DEĞERLER OKUNMUYODA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.