Şimdi Ara

Şenol Güneş Yüzünden Kaybedilen Maçlara Bir Yenisi Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maca nasil basladik nasil bitti gordunuz.
    Ben size iki oyun arasindaki farkin temel sebebini söyliycem
    -bu takim ilk yariya gol atmak icin cikti. Kendi oyununu oynadi. Topa hükmedip pas oyunuyla organize kaleye gitme oyunu. Nitekim fena sayilmayacak bir oyun oynayip 0-1 öne gecip devreye girdik.
    DEVRE ARASI NOLDU?
    Devre arasi Şenol güneş büyük ihtimalle taktiği uZun topa cevirdi. Bununda sebebi 0-1 öndeyiz maçı sakin rölantide götürün diyerek yaptığına eminim. Yani yasladi takimi geriye. Bizde uzun top oynayabilcek oyuncu yok. Talisca oğuzhan babel cenk hepsi pas oyunu oynayan oyuncular.
    Olympiakos maçını hatirlayin Piredeki maç,
    Maça rölantide ve sakin basladik yani basmadık. Çünkü senol günesin orda amacı oyunu 0-0a kitleyip maçı rölantide götürüp kaza bela bigol atıp istanbula dönmekti. Cambiasso golü attı devreye yenik girdik ondan sonra bambaska bi ikinci yari ver harika futbol.
    Yani Şenol günes bu takımı ne zaman geri yaslasa, takımın taktiğini pas oyunundan uzuntopa çevirse, oyunu rölantide tutmaya calissa, GOL YİYORUZ VE YENİLİYORUZ.
    Bugün gol bas bas bağırıyor geliyorum diye bu adam gitti 65.dkda oyuncu degistirdi. Üstelik sahada CENK gibi casper dururken gitti iyi kötü pas yapan oğuzhanı aldı oyundan (bakın oğuzhan iyi demiyorum, cenk oğuzhandan kötü diyorum)
    Hocamiz maalesef looser bi hoca ve korkuyor böyle maçlardan. Halbuki takım kendi oyununu oynasa bu maçı çok rahat kazanırdık en kötü 1-1 biterdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu kim la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necip'in girmesi dışında bütün değişiklikler anlamsızdı. 2. yarı tek kale oynadı adamlar. Bizim pas yapmamız lazımken Oğuzhan'ı oyundan alıyor Şenol hoca. Talisca dk 70'den sonra yürümeye başladı. Tolgay zaten ne zaman sonradan girdiği maçta iyi oynamış bilmiyorum.

    Belki golleri bireysel hatalardan yedik ama 45 dakika kapanacak takım değiliz biz. İleride Aboubakar Q7 olur kapanırsın anlarım da yavaş adamlarla yapabileceğin tek şey sürekli pas yapıp rakibi koşturmak. Elindeki en iyi pasörü oyundan aldın maçı verdin Şenol hoca.
  • 2. golde hiçbir teknik adam bir şey yapamaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun topa dönmese iyiydi resmen hediye etti maci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taliscayi cikarsa belki 1-0 bitmisti maç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos konusmayin ya. Senol gunes ne yapacak. Mukemmel taktik verdi mukemmel oyuncu degisiklikleri yapti. Istedigimizi aldik rovansta gorusecez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu maçı şenol güneş verdi ama taktiksel olarak değil

    Şenol güneş bu maçı trabzon maçında verdi beşiktaşta o kadar koşmasa yorulmasa o maçta bu maçta daha diri kalabilirdi son dakikalarda
  • Şenol Güneş 10 tane doğru iş yapıyorsa 10 tane yanlış yapan bir teknik direktör. Geçen sezon en başarılı zamanında da söylüyordum hala da eleştiririm. Elinde Gökhan İnler gibi bir oyuncu varken yedekten de olsa sezon boyunca kullanmamayı bana kimse açıklayamaz.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    g.inler koy lyonda ilk 11 oynar o kapasitede bizde olsa keşke adam 2 m yıllık alıyor ama 88 de maça giriyor ligte oynamıyor zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

    Şenol Güneş 10 tane doğru iş yapıyorsa 10 tane yanlış yapan bir teknik direktör. Geçen sezon en başarılı zamanında da söylüyordum hala da eleştiririm. Elinde Gökhan İnler gibi bir oyuncu varken yedekten de olsa sezon boyunca kullanmamayı bana kimse açıklayamaz.

    hangi durumlarda oyuna girmeli sizce ? futbolu bu kadar biliyorsunuz açıklayın madem.tolgay'daki tekniğin yarısı var mı ? veya necipteki atletizmin ?



    oyuna girsin pas yapsın diye alıyorsun yapamıyor yüz kere gördük,hem yavaş hem çevik değil.



    gökhan benfica maçı dışında hiçbir zaman kalitesini ortaya koyamadı.o maçtada mok attığın şenol güneşin taktiksel hamlesi olduğu için iyi gözüktü,alan daraltarak bizi kitleyen benficayı tek meziyeti uzun top atıp oyunu genişletmek olan gökhan inleri alarak kazandıki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lyon teknik ve top kontrolü çok yüksek bir takım. Maçta bunu net şekilde gördük. Rövanşta Marcelo yok. Lyon bu maçtaki gibi Beşiktaş'ı iter ve top oynatmazsa Lyon turu çok rahat geçer.

    Lyon un bu maçta Beşiktaş'a top oynatmadığını gördük. Çünkü top kontrolleri çok yüksek ve teknikler.

    2 topları direkten döndü ve Lacazette karşı karşıya kaldı.

    Lyon böyle oynarsa turu rahat geçer tek kale oynadılar ve bir penaltı var Lacazette in. Pozisyon ofsayttı.
  • Lyon farklı dedik Olympiakos a Benfica ya benzemez dedik dinletemedik. 2-1 kolay kurtuldunuz bence Beşiktaş ı çözdü Lyon buradaki maçta böyle top kontrolü yüksek oynarlarsa turu rahat geçerler.

    Marcelo yok rövanşta hatalar üst üste gelir çünkü Tosic Mitroviç e kaldı defans.

    Onların savunması Beşiktaş ın savunmasından iyi bir tek Diakhaby ağır uzun boylu olan.

    Teknik ve top kontrolü çok iyi olan oynatmayan bir takım Lyon.

    Rövanşta Lacazette in yıldızlaşacağını düşünüyorum. Bu maçta ruh gibiydi. Diğer oyuncular iyiydi.

    Valbuena 33 yaşında 18 lik oyuncular gibi hızlı
  • gsgökhan1986 kullanıcısına yanıt
    Ne 1-0 ı arkadaşım Lyon oynatmadı Beşiktaş ı kitledi. Topu çok iyi kontrol ediyorlar teknik oyuncu hepsi. Cenk kayboldu Marcelo Atiba Babel top oynadı gerisi boş.

    Lyon rövanşta böyle oynarsa bu sefer 3-4 gol atarlar. 2 topları direkten döndü Lacazette karşı karşıya yan ağlara vurdu.

    Lyon top oynatmıyor aynı senaryoyu rövanşta bekliyorum. Onlarda sağ bek Rafael yok onun yerine Jallet var daha tecrübeli.

    Tahminlerim Beşiktaş 1-3 Lyon yada Beşiktaş 1-4 Lyon

    Lyon V Man. UTD finali bekliyorum.




  • Bjk liler yoruldu diye oldu bence karşısı diriydi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maç 80'de bitseydi helal hoca aferin olucaktı



    Hoca bir şekilde risk aldı 1-1'lik skor bile avantajlıydı ama geçen seneler Tolga Zengin nasıl maçı katlettiyse Fabri de öyle katlettti o zaman hoca bu kadar konuşulmamıştıı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabri Ms1 oynamiş heralde top kaleye goturdu önünde bekledi topu kaptirdi ulan ne güldüm fabri hahah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhafız.

    2. golde hiçbir teknik adam bir şey yapamaz

    Utanın be volkan demirel bile yapmaz o hatayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne beyinsiz taraftarimiz var. senol gunesin oynattigi futbolu besiktas tarihinde oynamamistir hala kalkmis cok bilmislik yaparsiniz. nerde ipsiz hayatta bir boka tutunamis insan var buraya gelmis senol gunese laf atiyor soyle bakalim hayatta ne basarin var bu ulke icin ne urettin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK 65den sonra malesef bitti. İlk yarı hep sağdan gelen Lyon ikinci yarı sürekli soldan geldi. Valbuena takımı taşıdı. İlk yarı güzel pas arası yaptı BJK ama ikinci yarı takım yorulunca onu da yapamadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.