Şimdi Ara

SEO Açısından Rich Snippets Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google’da yapılan aramalar sonucu tıklanma oranlarınızın artması için yapılan çalışmalara SEO çalışması diyoruz. SEO çalışmasına yardımcı olan Rich Snippets web sitelerinin arama sonuçlarında ziyaretçilerinize yardımcı olan bir SEO işaretleme uygulamasıdır.

    Rich snippets uygulamasını şu şekilde özetleyelim. Sayfanızda yer alan ürünlerin, incelemelerin, kişilerin, etkinliklerin, video ve kitapların arama motorlarına ayrıntılı bir şekilde bir kod yapısıyla bildirilmesidir.

    Rich Snippets Yararları
    Google arama sonuç sayfalarında sayfanızın tıklanabilirliğini arttırmak ve dikkat çekmek için rich snippets çalışmalarına önem vermeliyiz. Peki neden önem vermeliyiz işte cevapları…

    1- Satışlarınızı Arttırabilirsiniz.
    Rich snippets ile ürünlerinize yönelik bir çalışma yapabilirsiniz. İkinci örnekte göreceğiniz Udemy’nin Excel video eğitimleri için rich snippets uygulamasını kullandığını görüyoruz. Bu şekilde ziyaretçilerin sitelerine daha rahat ulaşabilmelerini sağlayan Udemy, puanlama sistemini kullanmayan siteler karşısında bir sıfır öndedir. Aşağıdaki örnekte ise ürünün puanlandırılması, fiyatı ve durumunu ziyaretçiler görebiliyor. Buradan ürün sayfalarına yönelik kod yapısını inceleyebilirsiniz.

    Yazının devamı:https://www.ugurugurcan.com/seo-acisindan-rich-snippets-kullanimi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.