Şimdi Ara

Seo Forumu Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.seo-turkey.com/forum/ adresinde Web sitenizi tanıtabilir, SEO hakkında bilgi alabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

    Web siteleriniz artık başarılı olacak. Bu zamana kadar web sitenizin başarılı olmasını, para kazanmasını umut ettiniz deği mi? seo çalışmalarınızı çeşitli kişi veya kurumlara yaptırdınız başarısız mı oldu? Artık başarısızlığı unutun. Size vereceğim sırlar İnternet aleminde yer almıyor. Seo uzmanlarının bu bilgileri vermekten kaçındığını görürsünüz. Mert, açık ve korkusuz şekilde SEO 'nun sırlarını yayınlıyoruz. Seo uzmanları işin püf noktalarını genelde web sayfaların da yayınlamazlar. Nedeni şudur: "İşini kayıp etmekten korkarlar". Biz korkmuyoruz. Herkes artık seo uzmanı olabilir. Alican karakterine seo'yu öğretiyoruz. Alican derslerini tamamladıktan sonra, ileri ki safhalar sürpriz şekilde SEO çalışması yapacak. Bu seo çalışmasını yapması için sizinde dersleri güncel olarak takip etmeniz gerekir. Çünkü her insanın projesi kendine göre büyüktür. SEO projeler görecelidir. Farklı olmanız gerekir...

    Seo Forumu Ne İşe Yarar?

    Seo Forumunda web sitenizin hit alabilmesi için sorular sorabilirsiniz. Çalışmalar hakkında fikir paylaşabilirsiniz. Seo derslerini güncel olarak takip ederek başarıya ulaşabilirsiniz. Backlink kaynakları, Sosyal imleme, En iyi ping servislerini forumda kısa sürede göreceksiniz. Artık başarısızlığı unutun. Site içinden, dışına kadar. Sosyal medya'dan, paravan blog'a kadar full seo öğrenecek ve kaynaklardan istifade edeceksiniz. Forumun amacı Türkiye'de en kaliteli sitelerin oluşması ve Google gibi dev arama motorlarını anlamak ve anlatmak için kuruldu.

    Alican'dan Biraz Bahsedelim. Alican Gibi SEO Öğrenmek İstiyorum.

    Alican web sitesi olan ve bugüne kadar SEO'da başarısız olmuş bir kişidir. Daha önce çok kaynak okudu hemen anlayabiliyor ama onu sıkmamak için indirgeyerek seo'yu ona anlatıyoruz. Benimle tanışana kadar web sektörüne sürekli olumsuz bakıyordu. Çünkü iyice anlamadan bir işi SEO çalışmalarını seo uzmanlarına vermiş. Şansından başarısız, program kullanan seo uzmanlarına rastlamış. Doğal seo tekniklerini bilmiyor. Alican'ın web sitelerini deneme tahtası yapmışlar.

    Alican SEO 'yu İyi Bilmen İle Bu İşi Yapacağın Anlamına Gelmez.

    Alican benimle tanıştıktan sonra ona bir sır verdim. Bu sır "Bir işi iyi bilmen, o işi yapacağın almanına gelmiyor". İşi başkalarına verirsin ama o işi iyi bildiğin için en iyi uzmanı bulabilirsiniz. İşini şansa bırakmaz hedefine dost doğru gidersin. Web sektöründen de para kazanmaya bu şekilde devam edebilirsin. Hatta kazancını katlarsın. Çünkü bilinçsizce çalışmak başarısızlığı getirir. İşini şansa bırakma! Alican sadece bu sır'dan dolayı bana hayran kaldı. Şimdi peşimi bırakmıyor. İlla SEO öğreneceğim diyor. Benimde işim bu öğretmek. SEO hizmeti müşteriye sunarken işi öğretiyorum. "Bizim işimiz balık vermek değildir. Balık tutmayı öğretmektir". Müşteri bana sürekli muhtaç kalsın tavuk gibi yolayım... mantığı etik bir davranış değildir. Bu düşünce ile hareket eden kişilerin zamanla başarısız olduğunu görürsünüz.

    Alican'ın günlük ve güncel olarak SEO öğrenmesini takip edebilir, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Artık Başarısızlığı unutun... Sizi Everest Tepesine çıkarıyor, ordan web sektörüne bakmanızı sağlıyoruz.

    Bol SEO'lu günler....







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.