Şimdi Ara

sepdesign | Uygun Fiyatlarla Kurumsal & Kişisel Web Tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  sepdesign | Uygun Fiyatlarla Kurumsal & Kişisel Web Tasarımı

    Sepulchure.com bir diğer deyişle Sepdesign 2012 yılının başlarında web sitesi ve tasarım geliştirme adına kurulmuş , kişisel bir web sitesidir.

    Sizlerin ihtiyaçlarınız doğrultusunda ucuz, hızlı ,kaliteli ve güvenilir hizmet sağlamaya çalışmaktayız. Her türlü soru, sorun ve şikayet sonrasında çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz, müşteri memnuniyeti bir numaralı temelimizdir.

    Yaptığımız sitelerde Kontrol Paneli (içerik yönetme sistemleri) kullanmaktayız ve sitenizi teslim almadan önce sizlerinde giriş yapabilmenizi sağlayarak , paneli kullanma ve kontrol etmeniz için bilgilendirme vermekteyiz. Site içi güncellemelerinizi , haberlerinizi, duyurularınızı ve iletişim bilgilerinizi bizlere ihtiyaç duymaksızın istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra 7/24 destek hattımız mevcut olup, bizlere soru ve sorunlarınızı bildirebilir, kısa yoldan çözüme kavuşturabilirsiniz.

    Sizler de hızlı , kaliteli ve güvenilir bir hizmet almak istiyorsanız Sepdesign'ı tercih etmek için geç kalmış sayılmazsınız!

    Siteye direkt giriş için tıklayınız!

    Paketlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayın!

    İletişime geçmek için tıklayın!







  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.