Şimdi Ara

serhat uluerene sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • alıntıdır.

    1) fenerbahçe trabzon'a 250 bin dolar göndermiş iddiası var. fakat galatasaray'ın maçı kazandığı için bu para verilmediği programda söylendi. yani teşvik primi verme olayı yok.

    2) cihan oskay samsun'a para gönderildi diye hiç bir şey söylemedi. sadece mustafa çebi'den yardım istedikleri, mustafa çebi'nin de samsun teknik direktörünün babasının borçlarını ödediğini söyledi. daha sonra da 150 bin dolar istendiğini fakat aziz yıldırım'ın maç sonunda bu parayı vermediğini ifade etti. cihan oskay, çebi'nin samsunspor teknik direktörü yücel uğur'un babasına verildiğini iddia ettiği parayla ilgili hiç bir kanıt getirmedi. samsun teknik direktörünün istediğini iddia ettiği paranın da verilmediğini kendisi söyledi. yani ortada söylendiği gibi bir şike olduğunu kanıtlayan hiç bir şey yok.

    3) konuşmalarda fenerbahçe samsun maçı günü galatasaray tarafından bülent ünder'in de samsun'a geldiği söylendi. ama hiç kimse sormadı, bülent ünder oraya niçin gelmişti?

    şimdi gelelim işin asıl çirkin tarafına. koskoca bir program yapıyorsun kanıtsa kanıt, belgeyse belge diyorsun, sonra ortaya hiçbirşey koymuyorsun. öyle bir hava yaratıyorsun ki sanki aziz yıldırım'ın ses kaydı var. ama hiç bir fenerbahçeli yönetici veya futbolcuyla ilgili ses kaydı getirmiyorsun.

    buraya kadar yapılan yayının günahı veya sevabı programın yöneticilerine ait. fakat bu programı sen ne zaman yapıyorsun? program öncesinde bir haftadır süren anonsların tam da ne zaman yayınlanıyor? fenerbahçe palermo, trabzon, celta vigo ve galatasaray ile oynayacakken yapıyorsun. avrupa'da başarı hani önemliydi. bu mudur senin vatanseverliğin? bu mudur bir türk takımı kendisi için en önemli yabancı maçlara çıkarken verdiğin destek? sen bu yayınla türk futboluna mı hizmet ettin şimdi?

    fenerbahçe düşmanlığı insanların gözünü kör etmiş. amaç yüzüncü yılında fenerbahçe'yi şampiyon yapmayarak aziz yıldırım'dan kurtulmak. bunu da kesinlikle bir odak yapmıyor. her yerden hayasızca saldırılıyor fenerbahçe'ye. kanıtı olmayan iddiaların bir sonucu tabii olmayacak. ama yönetimi ile camiası ile bu tür suçlamalara hedef olan fenerbahçe'nin konsantrasyonunu kim sağlayacak. celta vigo maçına iki gün kalmışken fenerbahçe'ye verilen bu zararın hesabını kim ödeyecek.







  • size bişi diyeyimmi onların fb gs bjk umrunda değil ceplerini doldurdu işte aydın doğan efendi ve serhat efendi proğramın sonundada fb lilere yaranmak için 20yıl önceki gs nin teşvik olayını açtı yazık çok yazık ama artık 20 milyon kanlısı var
  • şimdi de bu adam hakkında kendi düşüncelerim. ben diyorum ki madem böyle iddialarla ortaya çıktı kendisi, yargı olaya müdahale etsin. ciddi bir şekilde hangi takım olursa olsun bu tip ilişkiler varsa ortaya çıkarılsın. yoksa serhat uluerenin mesleğini yapma hakkı mesleğini kötü kullanmak ve habercilikte tarafsızlık ilkesini bir kez daha ihlal etmiş olmasından dolayı elinden alınsın, böylece herkes kurtulmuş olur bu adamdan. ve iddialar asılsız çıkarsa yargı tarafından ispatlanamazsa zaten aziz yıldırım tüm fenerbahçelilere uluereni dava etmesi için davet etmiş, kulüp olarak da yapacakları buymuş zaten. kabus gibi adam resmen nerden türediler anlamadım ki.
  • avrupada maç kazanmamızı isteyn kim,koyu gslı ulusoyun uşağı serhatmı?adnan aybabamı?haluk ulusoymu hangisi..hepsi fbnin yenilmesini bekleyip dalga geçmek için zemin arayan insanlar..kanıt belge diye bağırdıklarına bak birde..
  • avrupada başarı kazanmamızı istememelerini anlarım. ben de bu tip gs liler etrafımda çok olduğundan garipsemiyorum, ve onların avrupa başarısızlıklarına aynı şekilde ben de gülüyorum, bunu da hiç saklamadım. konu gs-fb konusu değil, ne alakası var diye düşünenler de var eminim, ama benim gözümde ulueren gs nin başarı için her türlü çirkinliği yapma kapasitesine sahip taraftar kitlesini temsil ediyor. bu tip olaylar yaşanmıştır, yaşanmamıştır, hiçbir türk kulübü için olumlu veya olumsuz bir iddiada bulunamam. ama ulueren sahadışı çirkin oyunlar yapabilecek bir konumda olduğundan ne yazıkki, kendi açısından çok iyi bir zamanlamayla camiayı töhmet altına sokma cesaretini gösterebilmiştir. şu anda kim celta vigo maçını konuşuyor? kim gs maçını konuşuyor? gündem değişti, işler bizim açımızdan iyi giderken bunalım yarattı adam.

    camia olarak bu kesim gs taraftarına verilecek en iyi cevap önce iddiaların çürütülmesi, sonra iddia tarafının cezalandırılması(para cezası koymaz bunlara, hapis ve hak mahrumiyeti cezası şart), ve haftasonu da gs yi 6 kasımı mumla aratacak bir futbol ve skorla hezimete uğratmaktır. tabi ki bunlar içimden gelenler, olur veya olmaz....




  • Ya zaten yaptığı haberleride ellerine yüzlerine bulaştırdılar,hepsi sus pus oldu,serhat ulueren sert kayaya çarptı bu sefer...
  • Serhat ulueren ve adnan aybabanın o programda işi olmamalı bence.Adamların futbol ile ilgisi yok özellikle de serhat uluerenin komplo teorileri üzerinde master yapmıs birisi gibi durması beni çileden cıkarıyor.
  • Bundan böyle Fenerbahaçeli STAR TV İZLEMEZ İZLETTİRMEZ!!!!!!!!!!!!
  • serhat ulueren i tebrik ederim.böyle bir program yaptığı için.taraftarların neyi izlediğini biliyor. reytingi ve parayı kapıyor.geçenlerde bunları rtük seviyeli program yapın diye toplamıştı birde.aferin.dersine iyi çalışmış.
    serhat uluereni diğer yandan kınıyorum.para uğruna böyle iğrenç program yaptığı için.
    geyik yapan tüm spor programlarınıda kınıyorum.tüm izleyicileride tebrik ediyorum bu programları izledikleri için.sakın kaçırmayın.
  • yaw herşey bi tarafa,Adnan Aybaba'nın ilk defa bu kadar ciddi şekilde konuyu derinlemesine incelediğini
    gördüm...Aklı sıra Fenerbahçe'yi köşeye sıkıştırdığını zannediyo ya...O itirafçı adama nasıl da iltifatlar ediyo...

    ''Sen boşver bu borç iddialarını abi,onlar ne derlerse desinler...sen anlat anlat Fenerbahçe neler yaptı anlat...'' diye adamın ağzının içine bakıyo...''Bu mesele çok ciddi abi,ispatlar var..'' diye kükrüyo orda...
    Hangi ispattan bahsediyo anlamadım....

    Adnan Aybaba'nın Fenerbahçe düşmanlığı adına yapmayacağı iş yoktur....cihan oskay denen itirafçı şahiyetin tek yoldaşı olmaya meraklı heralde....tam birbirlerini tamamlıyolar...Düşünce fukarası ikisi de...
  • Adnan Aybaba zaten baska bir olay adamı kendi taraftarları bile tınlamıyor

    Serhat Ulueren yine nasıl bir adam oldugunu kanıtladı.Ortada belge yok birsey yok kafalarına gore yazıyorlar ciziyorlar Mahmut Uslu bir aradı Serhat Ulueren'de ses yok sindi kosesine.Fener gibi bir camiaya boyle basit sekilde iftira atmak neymis hepsi gorucek.
  • quote:

    Merhaba Renkdaslar
    RTUK unhttp://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx sayfasından gondermek bizim gorevimiz olmalıdır.

    Sayın Yetkili

    27/11/2006 tarihinde Star Televizyonunda yayınlanan “Telegol” isimli programda Kurulunuz mevzuatında yer alan bazı maddelerin ihlali gerçekleşmiştir. Bu maddeler aşağıda belirtilmiş olup her maddenin altında ihlalin kısaca özeti yer almaktadır.
    Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim

    YAYIN İLKELERİ Madde 4-B
    Toplumu şiddete, teröre, etnik ayrımcılığa sevk eden veya halkı sınıf, ırk, dil, din, mezhep ve bölge farkı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik eden veya toplumda nefret duyguları oluşturan yayınlara imkân verilmemesi.

    Üç spor kulübü (Fenerbahçe, Samsunspor, Trabzonspor) hakkında yapılan ve herhangi bir resmi belge ile açıklanmayan şike iddiaları bireysel ya da toplu olarak bu 3 spor kulübü taraftarlarını şiddete yöneltecek derecede tahrik unsurları barındırmaktadır.

    YAYIN İLKELERİ Madde 4-I
    Kişilerin manevî şahsiyetlerine eleştiri sınırları ötesinde saldırıda bulunulmaması, cevap ve düzeltme haklarına saygılı olunması, soruşturulması basın meslek ilkeleri çerçevesinde mümkün olan haberlerin soruşturulmaksızın veya doğruluğuna emin olunmaksızın yayınlanmaması, saklı kalması kaydıyla verilen bilgilerin kamu yararı ciddî bir biçimde gerektirmedikçe yayınlanmaması.

    Programda adı geçen spor kulüplerinin başkanlarıyla bağlantıya geçilmemiş ve cevap ve düzeltme hakları kullandırılmamıştır. Ayrıca programda belirtilen iddiaların ispatının program süresince yapılmamış olması program yapımcılarının ve ilgili televizyon kanalının program hazırlık süresinde bu maddede öngörülen “haberlerin soruşturulmaksızın veya doğruluğundan emin olunmaksızın” kısmına aykırı hareket edildiğinin göstergesidir.

    YAYIN İLKELERİ Madde 4-J
    Yayıncılığın haksız bir amaç ve çıkara alet edilmemesi ve haksız rekabete yol açılmaması, ilân ve reklam niteliğindeki yayınların bu niteliklerinin şüpheye yer bırakmayacak şekilde açıklanması, bir basın organının özel çabalarla yarattığı ürünün kendi ürünüymüş gibi sunulmaması, ajanslardan veya başka bir medya kaynağından alınan haberlerin kaynağının belirtilmesine özen gösterilmesi.

    Program tanıtımlarında programda iddia edilenlerin program yapımcıları tarafından “ortaya çıkarıldığı” gibi lanse edilmesi, bu iddiaları ortaya sunan kişinin iddiaları olduğunun belirtilmemesi, programda yayınlanan video görüntülerinin kaynağının belirtilmemesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinden Sayın Mahmut USLU’nun ilgili video görüntülerinin ilgili kişinin telefon bağlantısı yapması üzerine kaynağının açıklanması yukarıdaki maddenin öngördüğü ilkelerin ihlal edildiğinin göstergesidir.

    YAYIN İLKELERİ Madde 4-L

    Haberlerin yayınlanmasında tarafsızlık, gerçeklik ve doğruluk ilkelerine bağlı olunması; özgürce kanaat oluşumunun engellenmemesi; haber kaynaklarının kamuoyunun yanıltılmasının amaçlandığı haller dışında gizliliğinin korunması.

    Bir iddiayı gündeme getirdiğin belirten program yapımcıları iddiaları sunan kişinin dediklerini onaylayarak ve hatta savunarak tarafsızlık, gerçeklik ve doğruluk ilkelerinin dışına çıkmışlardır. Daha öncede belirtildiği gibi; iddialarla suçlu gibi gösterilen kişilerden kimse programa davet edilmemiş sadece birkaç kişiyle telefon bağlantısı kurulmuştur. Bu toplumun özgürce kanaat oluşumunu engellemektedir.




  • Serhat Uluereni kınıyorum böle temiz bi başkanı karaladığı için..

     serhat uluerene sorular
  • yaa bu adamın yaptıklarından gına geldi hergün yeni bir haber sandığı mahalle dedikodusu ile geliyor,ve kimse birşey yapmıyor sonra da adam biz bunları gazetecilik için yapıyoruz yapmayalım mı diyor,birgün birisi şuna haddini bildirecek ama bakalım ne zaman? yalanla program yapıyorlar ve yurdumun hiçbir gazetecisi buna birşey demiyor yazıklar olsun....
  • Açıkça söyleyeyim son programla ilgisi yok ben Serhat uluerenin programını hiçbir zaman izlemem ne onun ne Adnan Aybabanın(futbolla ve hitap yeteneğiyle ilgili)yorumlarınıda dikkate almam...Son programıda fenerbahçeyi karalayacaklarını tahmin ettiğim için izledim.Serhat uluerenin futbol bilgisi ve program yönetme yeteneği malum...birkaç sene önceye kadar galatasaray-fener maçlarına saçına vs.iddiaya giren bir adamdı...
    Programa başlarken Cihan oskaya burada neler açıklayacağınızı tam olarak bizde bilmiyoruz ilk defa burda duyacağız dedi!Merak ettiğim ilk konu elimde belge var açıklama yapacağım diyen her adama canlı yayında açıklama yapma hakkını veriyorlarmı?Programın içinde (işin içine istemediği isimlerinde karışacağını sezerek)oskaya detaya girmeyelim diyen ulueren konu Aziz Yıldırıma gelince detay verelim dedi..Hatta oskay bile detay vereyimmi?vermeyeyimmi?diyerek patladı...Tamamen ön yargılı olarak yapılan yayına Şekip mosturaoğlu katılıp sert bir rüzgar estirince uluerenin ve oskayın suratları değişti?Programa hemen ara verilerek yeni stratejiler geliştirildi vs.Malesef tek taraflı ve tamamen dayanaksız bir programdı.Belgeler vs.söylendi gece 2'ye kadar fenerbahçe ve Aziz yıldırımı bağlayan herhangi bir belge bekledim hepsi boş...Sadece restaurant açılışı,samsundan birileri vs.bunların hangisi kesin kanıt acaba?Bence star sporu seyretmeyerek onlara enbüyük cezayı vermeliyiz...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cahill


    Serhat Uluereni kınıyorum böle temiz bi başkanı karaladığı için..

     serhat uluerene sorular







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.