Şimdi Ara

Serverı açsam kimler bizimle oynamak ister?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok merak ettim ve sizlere danışmak istedim rus serverları veya korece onda bunda takılan arkadaşlar var ve oyunu bilmeyen arkadaşlar CCR oyunu taşıyamadı birkaç türk pravite açıldı fakat parasızlıktan kapattılar.


    Şimdi şöyle bir düşüncem var türk telekom'da çalışıyorum ve elimde süresiz aktif olarak 2 tane local host bulunuyor bunları portlarının dişari açılımı yasak fakat biz teknik servis elemanlarına başka bir bağlantı veriyorlar 100mbit sabit bir hizmet kotasız burdan port açıp sunucuyuda local hostta tutabilir ve serverı açabilirim. Kimlerin başlayabileceğini görmek istedim server hiç bir şekilde level kasması zor olmayacak orjinaldende çok uzak olmayacak tabiki Pvp PVE garantili oynamak istermisiniz merak ettim.


    Bu konu altında cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. RF Server kurulum işlerinden anlayan 1-2 de yetkili almayıda planlıyorum.



  • güzel bi düşünce ama gerek offical gerek acılıp kapanan 2 türk server'i milleti bu oyundan baya soğuttu , zahmetine deyeceğini düşünmüyorum kardeş. ..
  • iyide sunucu için çok fazla makine gerekiyor. Biz kurdugumuzda 24 sunucu kullanmıştık 2000 kişilik kapasite için. Bağlantı zaten 30 mbit çok çok fazla geliyor oyun için ama sunucular çok önemli kaç makinen var elinde ?
  • Treth senin görmediğin makinelerden bu kardeşim evden açmıyorum serveri upload sadece 64mbit bağlantılı ve makineye bakmaz bu internetine bakar 8milyar ödenekli bir bağlantı havuz bağlantıda değil tek local network olarak çalışıyor. makinede sıkıntı yok offical düzeyinde açmayı planlıyorum zaten eski kitle varmı diye merak ediyordum sadece bunun için ekipte kurabilir aynı zamanda ofiste açmayıda düşünüyordum. Ama kendi genel playerı oynamıyorsa yeni geleceklerde çok az olur eskilerin hepsi başlamasa bile %70 i geri geldiğini düşünerek yapmaya karar vermiştim. enaz 100.000 oyuncu kitlesi yakalıyabilirdim yani kitle için makineden bahsediyorum alt yapı sağlam.
  • Açarsan Level 47'ye kadar hızlı kasılsın. Sonrasında EXP rate normal olsun yada direk 47'den başlasın millet. Class'a göre int 47 item ve kutu silah ile actiona başlasınlar derim. Öbür türlü bu saatten sonra bayar.
  • Merhabalar oncelikle

    RF oynamayı düşünmüyorum açıkcası oyunda benı cezbeden hiç bir unsur kalmadı bu kadar grind uzerine kurulu hıkayesı olmayan bı oyunda gormedım pvp yonu guzel ancak haritaları ufak ve bellı bı sayıda player ısteyen bır oyun. PVE yonu sadece grindden olustugu için benı cezbetmiyor acıkcası. Ancak exp rate ve drop ratesı ıyı bıserver kurarsaan gunde 1-2 saat burdakı eskı dostlar hatrına gırıp oynarım.

    Genel anlamda MMO fikrimi soracaksanız hiç bir F2P oyun oynamıyorum. Lakın ne yaparsan yap herzaman bırazdaha fazla para yatıranın ıyı oldugu oyun duzeniylekurulu bu tarz oyunların alayı.

    SCFİ olarak Eve Online oynuyorum ve çokta mutluyum sadece oyuna başlerken 2 ay 12 dolar ödedim sonra zaten oyun parası ile satılan plex(30gun oyun suresı veren) yada paraya cevrıle bilen item ile oyunumu devam ettirdim.

    Hangi oyunda var soylermıısnız hıc bır aracın gerecın NPC tarafından satılmadıgı sadece player elınden uretılip satıldıgı bı market sıstemı. Ve hangı oyun bukadar devasa yapabılecegın mılyon farklı secenek olan bı oyundaha görmedım. hıcbır hılenın botun vs nın olmadıgı ortlama yas grubunun 30 oldugu ve oynayan oyuncuların hayattların bellı bı karıyerlerının oldugu boş beleş ınsanlar olmadıgı bır ortam var oyunda. PVP ye gelecekler olursan 1000 lerce allıancenın kurulu oldugu evrende pvp yapmanın nedemek oldugunu ınanın kelımelerle anlatamam bıraz zaman ayırıp youtubeden ızlersenız. benı anlayacaksınız. hangı oyunun clan ında bu oyunda corparation lar var onun yerıne ayda bır vent toplantıları duzenlendıgı ve baglı olunan allianceye yonelık politik ve stratezık kararlar alınıp takım ıcınde uygulandıgı.

    Gercek bir oyun oynamak ıstersenız ben ve şirketimin kapısı bu forumdakı tum arkadaşlarıma acıktır başlangıc için 21 gunluk trial suresı veren davetıyeyı yolaya bılır devam edecek oyunculara gelecek plex parasının yarısından cogunu gerı veririm.

    oyuna birkac kez youtube den bakın ve oynamayı dusunursenız cekınmeden bana ulaşın burdan yada msn den

    c1ner1@hotmail.com

    burdakı hıc bır arkadasımın f2p gıbı gozuken oyunlara para kaptırmasına gonlum razı olmadıgından yazdım bunları konuyu acan arkadastan ozurdılerım




  • Caydım zaten kitle yoksa emek harcamayada gerek yok para harcamıyorum parada istemem zaten en fazla exp hapları veya rubbyler için bir satış sistemi koymayı planlıyordum oda oyundaki hiç bir şekle karışacak özellikte item değil. Oyuna emek harcayıp zamanını bossları keserek bir klan düzeyinde oynayan kişiler buna ihtiyaçta duymazdı Drop rate offical olarak x10 exp rate 50 levele kadar en fazla 48 saatlik oynamayla yapılacaktı. Hero itemleri ucuz yollu olacak ve serverda item akışı sağlanacaktı herhangi birine diğer pravite türk serverı sahibinin yaptığı ... . . şeyliği yapmamaya karar verdim kendim bile kasacaktım yani ayrıca rus serverından aldığım bir patch var ve bu patchde özel itemler mevcut her classın pvpsini eğlendirebilecek 55 itemleri mevcuttu bu setler toplandığında ekstra bonus vereceklerdi hero itemler gibi ve + basmalı değil rank olarak geliştiriliyor rank 10 full itemli birinin atack 7000-10000 arası değişiyor böylece sadece pvp olacaktı ve milletle muhattab olmama bile gerek kalmayacaktı.


    Nese yapacak birşeyimiz yok madem gelen yok serverda yok o halde ne diyim :)




  • Sen bi aç belki gelen olur. :)
  • walla eskiden koyu bir rf online oyuncusuydum nerde yeni servermi açilmiş dalardm hemen
    türk serverimi kapanana kdr oynardm :)
    ama o kdr çok kapandıki :D
    artık codemastermiş ccrmiş yok games bilmemneymiş bunları geçtim oyundan soğudum resmen ve başka oyunlara yöneldim oyuna desem daha dogru olur..
    AioN Online :)
    vaktinizi asla ve asla boşa harcamazsnz emin olun rf artık ölü bir yatırım..
    Forumlardaki kullanıcı sayısına yorum zzmanlarına baksan anlarsın 4-5 gün sonra bi cevap gelior.. anlatabildimmi :)
    daha soluklu ve fanı daha çok oyun bulun derimki yaptığınız emeğe değsin...
  • Rf onlinenin tanıtımı yüzünden birşey olmadı ama dosyalarını bulabilirsem üzerinde ne kadar oynama yapabildiğimi kontrol etmek istiyorum zaten amaç pvp serverı olmasından doğacak ve en güzel yanıda biz türklerin bir serverı olacak şuanda elimde çok iyi bir makine var ve bununla başlayabilirim diyecektim ama dosyaları bulamadım.
  • Dosyaları buldum ve kurulumlara başladım localde kontrol işlemlerini gerçekleştirdikten sonra neler yapabildiğimi kontrol etmek istiyorum cheat yüzünden bi antichat hazırlamamda gerekiyor bakalım ne yapabiliriz. Yeni konumuzdan devam ederiz inş.
  • Bunlar direk register.php sayfasına girince geliyor.

    Notice: Undefined index: login in C:\AppServ\www\register.php on line 73 

    Notice: Undefined index: mail in C:\AppServ\www\register.php on line 91


    Buda direk olarak hesabı açmaya çalışırken geliyor.

    Fatal error: Call to undefined function mssql_connect() in C:\AppServ\www\register.php on line 110




    bunlar neyin hataları olabilir yardımcı olabilirmisiniz? kendi localımde kullanıyorum bunları Birde şöyle veriyor.
    Yardımlarınız için teşekkürler.Hesap açmaya çalışıyorumda açamadım gitti.
  • Geç de olsa kurma oynanmaz.
  • geç kalmisim galiba cevap vermekte ama bence ac kardesim. ne olursa olsun saglam bi duyuru yapildiginda Rf online oynanır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.