Şimdi Ara

Servis sağlayıcı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Amastrine kullanıcısına yanıt
    Altyapınız neyi destekliyorsa o hizmeti veriyorlar diye biliyorum. VDSL almak istedim ilk başta sizin alt yapınız fiber adsl ve vdsl çalışması mümkün değil dediler.

    Siz nasıl DSL'e geçiş yapacaksınız Fiber'den?

    Ya beni ya da sizi yanlış bilgilendirdikleri bir şey var sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturduğunuz yerde fiber altyapı yoksa Telekom harici firmalarla hiç uğraşmayın derim. Söyledikleri hızların yakınından bile geçemiyorlar. Ya da benim gibi ne olacak denemiş olurum ne de olsa taahhüt yok derseniz firmaların pişkinliklerinden sinirlerinizin tavan yapması muhtemel. Ben uğraştım ve şu an yine taahhüt vererek Telekom'dayım. Sizin yerinizde olsam komşu Kablonet kullanıcılarının görüşlerini alır memnunlarsa Kablonet bağlatırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herdem09

    Oturduğunuz yerde fiber altyapı yoksa Telekom harici firmalarla hiç uğraşmayın derim. Söyledikleri hızların yakınından bile geçemiyorlar. Ya da benim gibi ne olacak denemiş olurum ne de olsa taahhüt yok derseniz firmaların pişkinliklerinden sinirlerinizin tavan yapması muhtemel. Ben uğraştım ve şu an yine taahhüt vererek Telekom'dayım. Sizin yerinizde olsam komşu Kablonet kullanıcılarının görüşlerini alır memnunlarsa Kablonet bağlatırdım.
    Tam da ttnetten başka sağlayıca geçmeyi düşünürken aynı benden bahsettişsiniz fiber altyapı yok vdsl var neden başka sağlayıcı tavsiye etmiyorsunuz?
  • herdem09 kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsanız ben de kablo net bağlat Mak istiyorum ama ellerinde modem olmaması ve gelen teknik servisten modem satın alacak olmak biraz zoruma gidiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese Merhaba
    Desteğiniz için teşekkür ederim
    Millenicom ile dün yaptığımız görüşmelerde gün içinde gelmelerini rica etmiştim, gelmediler
    Bende kablonet e yaptığım başvuruyu devam ettirdim
    200 TL ye modemi satın aldım ve 10 dk içinde internet açıldı. Kullanmaya başladım şimdilik fen değil gibi
    İyi forumlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çünkü tecrübelerime ve internette okuduğum diğer yorumlara göre Türk Telekom ve TT altyapısı kullanan diğer firmalar arasında danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Benim durumumda, aynı TT altyapısında Turk.net 2mbps, TT'nin kendisi ise tam hız verebiliyor. Bu durumu Turk.net'e söylediğimde problemin kesinlikle bina içi tesisatta olduğunda diretti Turk.net. Halbuki yapmaları gereken kendilerine gönderdiğim bina girişinden yaptığım ölçüm sonuçlarını kullanarak problemin kesinlikle TT altyapısında olduğunu TT'a kabul ettirerek problemi çözdürmeleriydi. Fakat gönderdiğim ölçüm değerlerinin görür görmez 5 dk içinde problemin çözüldüğünü söyleyerek teknik arıza bildirimini çözüldü olarak işaretleyip kapattılar. Bu tecrübeme dayanarak, Turk.net gibi firmaların TT'nin sorunlu portlarını bir şekilde "aman efendim çözeceğiz" vs. yöntemleriyle kazanca dönüştürmek için kullanılan aracı şirketler olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • herdem09 kullanıcısına yanıt
    Buradaki sorun TT'nin ama... TT yasal olarak iş emri geldiğinde olayı kontrol edip çözmek veya çok büyük problemse çözüm tarihi vermek zorunda. TT iş emrinde Türknet, millenicom vs gibi firmadan para tahsil ediyor. Bende 6 defa iş emri oluşmasına rağmen ankastredeki hattı etiketleyip daireye bağlamadılar. En son ben gidip gecenin köründe bağladım. Buradaki teşeron firma değişince yeni ekip en fazla 2 günde çözüyorlar. Türknette böyle durumlarda destek ekibi üst kademeye bildiriyor onlarda TT'deki kurumsal müşterilere iletiyorlar, onlar bunu müdürlüğe iletiyor, müdürlük santrale soruyor. Her adımda dil yumuşadığından olay kulaktan kulağa oyununa döüyor. En iyisi santrale gidip kardeş siz bizi neden sallamıyorsunuz demek.
  • Amastrine kullanıcısına yanıt
    Türksat varken alayı yalan 4-5 yıl kullandım aynı gün içinde arıza ekibi gelen ben İSS görmedim ve 100 mbps hızın 2-3 mbps kayıplı olarak 97 mbps alabiliyorsunuz o derece iyi diğer İSS'lere kesinlikle geçmeyin hemde uygundur %85'ini denedim hem İSS hemde alternatif olarak en iyisi türksat diğerleri yalan.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Tam tersi sorun tamamen Turk.net'te. Cunku kanitlanmis TT altyapisi kaynakli bir sorunu kabul edip TT'ye bildirmek yerine, sorunun bina ici altyapisinda oldugunu soyleyip durdu Turk.net. Acilan teknik ariza kaydini da sorunun bina ile ilgili olmadigini gosteren kanit kendilerine yollanir yollanmaz cozuldugunu iddia ederek kapattilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.