Şimdi Ara

Servis sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 3 gün önce aracımı fiat yetkili servise debriyaj dan ses gelmesi sorunu için bıraktım ve şanzuman inecek vites kutu difransiyel falan filan değişecek dediler bende okey dedim ve totol maliyet 1465 tl tuttu ve yaptırdım araçı aldım ve gayet herşey süper araç 0 gibi olmuş. Taki 5 vitese atana kadar araç 5 vitese boşa düşüyor bugün bu sorunu dile getirmek için aracı aynı yere görürdüm ve 500 tl masraf çıkardılar bende yine yaptırıyorum fakat hiç olmayan bir sorun servise bıraktıktan sonra sorun olmaya başladı bı durumda hakkımı nasıl aramam gerek bilirkişi raporu tüketici halem heyetlerinemi gitmem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler Saygılat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Özellikle Yetkili Servislerin işi gücü parça değiştirmektir bunu unutmayın. Çok basit bile olsa tamir yolunu pek seçmezler. Maksat şişkin fiyattan yedek parça satmaktır.
    Birde size çok mühim gelen bir sorun için "normal, bu modellerde böyle" derler.
    Mevcut durum için yapacak fazla birşey yok, onarımın bitmesini beklemeniz daha doğru olur. Fakat onarımı bedelsiz yapmaları gerekir. İlk gittiğinizde arıza tespit tutanağında böyle birşey yoksa sonradan olmuşsa ben olsam para vermem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.