Şimdi Ara

Servisten Gelen S6 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *** IMEI numaralı SM-G920FZKATUR model cihazım 24.11.2015 tarihinde kameranın orta kısmında leke ve ara sıra bekleme konumundayken kapanıp şarja taktığımda bile tepki göstermemesi, 1-2 saat bekledikten sonra anca o zaman açılabilmesi sorunu ile istanbul destech servis merkezine ulaştı. 25.11.2015 tarihinde ise Kamera değişip cihaz bakımları yapılıp servis merkezinden çıktı.
    Fakat gelen üründe sol alt arka kasada açılma olduğu ve alındığı ilk günden beri arka camda dahi jelatinle kullanılan cihazın arka camında kılcal çizikler ve berelenme olduğunu gördüğüm için garantiye tekrardan yolladım ve o gün cihazı Bimeks mağazasında görevli ile şarj etmeye çalıştık ve cihaz 1-2 saatte şarj almadı, tepki göstermedi ve bu sorunları tekrar yazarak servise 16.12.2015'de tekrardan ulaştı. 18.12.2015 tarihinde arka kapak değişip, yazılım yüklenerek servis merkezinden çıkış yapan cihaz elime ulaştığında arka kasada halen açılma olduğu ve şarj almama sorunu VİDEOYA alınıp servis merkezinize bu sefer değişim formu talebi ile 12.24.2015'de tekrardan yollandı,
    05.01.2016 tarihinde ise ''ŞARJ VE CİHAZ AKIM DEĞERLERİ NORMAL SEVİYEDE ÖLÇÜLMÜŞTÜR. YAPILAN AKTİF TESTLER VE KONTROLLER SONUCUNDA CİHAZIN NORMAL STANDARTLARDA ÇALIŞTIĞI VE SORUN OLMADIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR.'' cevabını aldım. Cihaz her servise gittiğinde aldığım ilk günden beri kılıf ile kullandığım cihazı, kamera lens kenarlarında çizikler ile görmeye başladım, cihazın akım değerlerinde sıkıntı olmadığını bende bilmekteyim fakat cihaz cebimde birden kapanıyor şarja taksam bile tepki göstermiyor bunu videoya almama rağmen ve bu videoyu servise götürmeme rağmen değişim formu talebim onaylanmadı, ve serviste cihazın kamera camının altı çizik ve renk atması oluşmuş özenle koruduğum cihazın böyle sıkıntılarla karşılaşması beni memnun etmedi, 2500 liraya aldığım ürün için sürekli servisle uğraşmaktan ve cihazı 50-60 gün süre kullanamamak canımı sıkıyor,
    Cihazım 50-60 gün süre serviste beklediğinden pilin 1 buçuk saat gitmediği servise yollarken belirtmiştim, ancak cihazın pilinde ciddi sıkıntılar var.
     Servisten Gelen S6 Hakkında
    23 saniye sonra pil %3’e geri çıktı Ve 4 saat çalışan cihaz için ekran kullanımım yanlızca 1 saat 48 dakika.. Ve cihazı yeniden başlattığımda %80 olan şarjım %40a düştüğünü gördüm. Arka camında oluşan açıklığın dikkatli incelendiğinde halen olduğunu belirtmek istiyorum. Cihazı sürekli garantiye vermekten sıkıldım.
    Bugün 4. gidişinde cihaz garanti şartlarında incelenmiş ve sıkıntı olmadığı yazıyor. Telefonumu okadar severken artık kullanmak istemiyorum. Tüketici hakları hakkında ne yapmam gerektiğini açıklama şansınız var mı?
     Servisten Gelen S6 Hakkında







  • Sana tek kelime soyluyorum; Samsung servisin eline dustuysen Allah yardimcin olsun. Maddi ve manevi olarak en az zararla atlatirsin umarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMREEYMN

    Sana tek kelime soyluyorum; Samsung servisin eline dustuysen Allah yardimcin olsun. Maddi ve manevi olarak en az zararla atlatirsin umarim.

    Gerçekten bende anladım maalesef, ne yapmam konusunda hiçbir şey bilmiyorum
  • Ben 1 kez dustum ellerine ama neyseki cihaz 1 haftalik oldugu icin para iadesi istedim, eger tamir falan olsaydi sifir gibi verdigim cihazin cizik, darbeli veya baska biyeri bozulmus olarak geleceginden emindim. Adamlar iadeyi bile 2 ay 4 gun icinde yaptilar. Sana simdi ne desek bos. Tuketici haklari falan bilmiyorum islemez bunlara. HE BAK BU COK ONEMLI : BEN 1 HAFTALIK CIHAZ VERDIMYA BUNLARA, CIHAZI SANA SIFIR DIYE SATSAM YERDIN O DERECE, KUTUSUNDAN CIKTIGINDAN NOKTA FARK YOKTU. AMA PIS HERIFLER TESLIM ALDIKLARINA DAIR BANA VERDIKLERI RAPORA CIHAZDA DARBELER VE CIZIKLER VAR YAZMISLAR.NEDEN? CUNKU TAMIRE GIRDIGINDE ANASINI AGLATIP TESLIM EDICEKLERYA ISTE O ZAMAN HIC BI HAK TALEP EDEME, ZATEN CIZIKLI HASARLI VERDIM DIYE IMZA ATTIRIYOLAR EN BASTAN KI O YAZIYIDA COK COK SONRA FARKETMISTIM. BUNLAR BU KADAR SAHTEKAR VE AHLAKSIZ IS YAPIYOLAR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMREEYMN

    Ben 1 kez dustum ellerine ama neyseki cihaz 1 haftalik oldugu icin para iadesi istedim, eger tamir falan olsaydi sifir gibi verdigim cihazin cizik, darbeli veya baska biyeri bozulmus olarak geleceginden emindim. Adamlar iadeyi bile 2 ay 4 gun icinde yaptilar. Sana simdi ne desek bos. Tuketici haklari falan bilmiyorum islemez bunlara. HE BAK BU COK ONEMLI : BEN 1 HAFTALIK CIHAZ VERDIMYA BUNLARA, CIHAZI SANA SIFIR DIYE SATSAM YERDIN O DERECE, KUTUSUNDAN CIKTIGINDAN NOKTA FARK YOKTU. AMA PIS HERIFLER TESLIM ALDIKLARINA DAIR BANA VERDIKLERI RAPORA CIHAZDA DARBELER VE CIZIKLER VAR YAZMISLAR.NEDEN? CUNKU TAMIRE GIRDIGINDE ANASINI AGLATIP TESLIM EDICEKLERYA ISTE O ZAMAN HIC BI HAK TALEP EDEME, ZATEN CIZIKLI HASARLI VERDIM DIYE IMZA ATTIRIYOLAR EN BASTAN KI O YAZIYIDA COK COK SONRA FARKETMISTIM. BUNLAR BU KADAR SAHTEKAR VE AHLAKSIZ IS YAPIYOLAR.

    ilk aldığım s6 ekran hasarlı çıkmıştı 29 gün kullandım para iadesi istedim 15 günde aldım iademi sonra aptallık edip tekrardan s6 aldım maalesef ki...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.