Şimdi Ara

ses açma kapama aparatı koptu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar platoon 2+1 ses sistemim var.ses , sağ ve sol hoparlörler arasında kayıp duruyodu.ben de ugraşırken zaten bir kaç kere tamir görmüş , lehimlenmiş olan kabloları yanlışlıkla kopardım.yani hoparlörün ses açma kapama aparatı ile olan bağlantısı koptu.hoparlörlerden ses gelmiyor.kabloları yerine tekrar lehimleyebilirim ama ben ses açma kapama aparatını iptal etmek istiyorum böyle birşey mümkün mü ? yani hoparlörü ses açma kapama aparatı olmadan kullanmak istiyorum.böyle bir ihtimal var mı ? yoksa neden yok.hoparlör ses açma kapama aparatı olmadan bence çalışabilmeli.tamam sesi açıp kapatamıyalım ama neden ses açıp kapatma aparatı olmadan hoparlör çalışmasın ki ? sonuçta bu hoparlör kasaya ve prize bağlı.ses açma kapama aparatı olmasa da çalışması gerekmıyo mu ?

    ya da kardeşim saçmalama git kendine yeni hoparlör al icat çıkarma başımıza mı diye düşünüyosunuz yardımlarınızı beklıyorum...







  • açma kapama aparatı olmadıgı sürece hopörlörü basit bir şekilde kullanamassın.
    bence en iyisi sen yeni bir hopörlör al
  • Soru şeklin ofsayt

    İmkanı yok öyle kullanamazsın gidip bi elektronikçiye yaptır yada gidip bi potansiyometre yani direnç alıp kendin takabilirsin genelde reosta derler ondan alıp takıcaksın tabi eski reostanın arkasında yazılan numara koda göre alıcaksın yoksa olmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.