Şimdi Ara

ses kartı = direct x sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Zoltrix Nightingale pro 6 ses kartım var. Bu gün sabahtan beri bir acayipleşti. Winamp dosyalarını çalamıyorum, oyunlarda ses çıkmıyor. Ancak windows sesleri normal çalıyor. Direct x te hata olabileceğini düşünerek dxdiag komutu ile donanımı kontrol etmek istedim. Burada ses kartımı görmeme rağmen test edemedim. bana "dxdiag.exe bileşenin konumu bulunamıyor" başlıklı bir hata mesajı verdi. hata mesajı ise "ksuser.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir" şeklindeydi. direct x 9 u yeniden kurdum. aynı hatayı verdi. ayrıca "dxdiag error" başlığı altında "error:problem getting extra sound info , result code = 0x80070057 (invalid argument(s)) " şeklinde bir hata daha alıyorum. lütfen yardımcı olun.



  • Gorundugu kadari iLe probLemin Drect X'in icinde yer aLio.. diLersen Drect X'i makinandan kaLdir ve cd sinden deiLde microsoft'un sitesinden kurmayi bi dene. http://windowsupdate.microsoft.com/ sayet yine ayni dLL dosya eksikLigi iLe iLgiLi bi hata mesaji aLirsanhttp://www.drd.dyndns.org/index2.html adresinden soz konusu oLan "ksuser.dll" i bi arattir ve buLdugunda system kLosorunun icine kopyaLa baqaLim probLemin haLa devam ediyor oLacak mi.




  • Eğer yapabilirsen kasayı aç ve ekran kartına bak.www.driverguide.com adresinden indir. Yada nvidia detonator ve ati catalyst driverlerini indir.Zaten bu ikisinden biridir ekran kartın.
  • Yanlış cevap 2. Karıştırmışım da kullanıcıları.)) Cevap Dx i silmek pek mümkün değil.Eğer eski versiyon varsa 9.0b yi yükle zaten o yüklüyse yapabilecek bişey yok.Kaldırmayı dene ama zannetmiyorum.Format yolları gözüküyor gibi.En son ses kartı sürücülerini de bi yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.