Şimdi Ara

Ses kartı jack girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Asus m5a97 r2.0 anakartımın mic jack girişinde sıkıntı var. Kulaklık takılıyken kafamda unutup ayağa kalktım böyle olunca da giriş gitti elimle jacki bi yöne bastırınca mic çalışıyor ama bırakınca çalışmıyor. Bunu elle düzeltme imkanım var mı? Yani aklımdan bi kürdan ya da sert biseyle içine sokup zıt yöne itmek geciyor yoksa servise mi göndereyim. Diğer seçenek de yeni bir ses kartı mı alayım asus xonar ds 7.1. Anakartın ses kartı realtek alc 887. Daha iyi performans verir mi asusun ses kartı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • elinle bastırdığında çalışıp bırakınca gidiyorsa temassızlık sorunu var demektir. muhtemelen jackin ayağı veya lehiminde kopukluk oldu,pc nin içini açıp temas etmeyen bölgeyi tamir etmeyi deneyebilirsin gerekirse lehim falan.
    anlamam bu işlerden diyorsan bir tv tamircisine bile 2 dakkada tamir ettirebilirsin servise fahiş para bayılmana gerek yok
  • Jakın içinde metal parçalarda yamulma olmuş olabilir ve buna bağlı temassızlıktan dolayı bu problemi yaşıyorsunuz büyük ihtimalle, jakın içinde ki metal bacakları düzeltin ,iğne veya ince bir cisimle . Ayrıca metal bir cisimle yapacaksanız pc kapalı durumda olsun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.