Şimdi Ara

ses kasmak için kulakiçi kulaklık onerısı ve prof. nasıl hazırlanıyorlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cs go da ses kasmak için kulakiçi kulaklık alıcam amazonda 95$kadar bakıyem var burda pahalı amazondan alıcam amazonda 95$olan kulaklık burda 400 500tl bide prf. oyuncular nasıl hazırlanıyor navı falan kulakiçi kulaklık takıyolar bıdaha kulaklık takıyorlar bazıları mic için bıtane daha takıyo ıste omzunamı ne koyuyo sımdı kulakıcınden ses gelıyo pekı kafasına taktıgından ses gelıyomu dıgerının sadece mıcını kullanıyo onu bılıyorum ama kulakıcınden ses gelıyo oburunden ses gelıyomu? 2 kulaklıkdan ses gelınce ses kalıtelı gelır mı?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbattal

    cs go da ses kasmak için kulakiçi kulaklık alıcam amazonda 95$kadar bakıyem var burda pahalı amazondan alıcam amazonda 95$olan kulaklık burda 400 500tl bide prf. oyuncular nasıl hazırlanıyor navı falan kulakiçi kulaklık takıyolar bıdaha kulaklık takıyorlar bazıları mic için bıtane daha takıyo ıste omzunamı ne koyuyo sımdı kulakıcınden ses gelıyo pekı kafasına taktıgından ses gelıyomu dıgerının sadece mıcını kullanıyo onu bılıyorum ama kulakıcınden ses gelıyo oburunden ses gelıyomu? 2 kulaklıkdan ses gelınce ses kalıtelı gelır mı?

    Kulakiçi kulaklık takıyorlar, dışına 3M Ses izoleli kulaklık takıyorlar (tamamen dış sesi kesmek için), ilave olarak sadece mikrofunu için bir tane daha taç kulaklığı boyunlarına asıyorlar.
  • ses izoleli kulaklıkdan ses gelıyomu onu baglıyolar mı ?
  • 3 Kulaklık var.

    1.Kulak içi ses için
    2.Kafasına taktıkları dışardaki sesleri engellemek için
    3.Mic için diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbattal

    ses izoleli kulaklıkdan ses gelıyomu onu baglıyolar mı ?

    Sadece izolasyon amaçlı hocam herhangi bir yere bağlı değil.

    Link :http://catalogue.3m.eu/tr-TR/TR-PPE/Kulakl%C4%B1klar_ve_Kulak_T%C4%B1ka%C3%A7lar%C4%B1/Pasif_Kulakl%C4%B1klar/Peltor%E2%84%A2~Optime%E2%84%A2_III~Kulakl%C4%B1klar~nocode

    Pasif izole olarak geçiyor.




  • ben iyi ses kasmak istiyorum yaklasık 75 80$ amazondan ıyı kulakıcı kulaklık arıyorum bıde yaklasım senın paylstıgın ses ızalasyonu 70 80tl ıyılerı ondan da aldımmı sorun yok nedersın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbattal

    ben iyi ses kasmak istiyorum yaklasık 75 80$ amazondan ıyı kulakıcı kulaklık arıyorum bıde yaklasım senın paylstıgın ses ızalasyonu 70 80tl ıyılerı ondan da aldımmı sorun yok nedersın?

    Active Noise-Canceling özelliği olan herhangi bir kulaklığı alsan yeterli olur senin için. Ekstra izolasyona falan gerek olacağını sanmıyorum şayet ev ortamında isen. Yok ben dışarıda takılıcam, ses gelmesin diyorsan ortalama üstü bir kulaklık + izolasyonlu kulaklık alabilirsin. Bende g930 var, dışarının sesini içeriye almıyor, gayet yeterli. Gerçi ben pek ses kasan birisi değilim müzik açıyorum genelde.
  • pekı kulakiçi kulaklık ne onerırsın ses kasmak ıcın 70 80$ lık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbattal

    pekı kulakiçi kulaklık ne onerırsın ses kasmak ıcın 70 80$ lık

    Bende bu var;
    http://www.amazon.com/Razer-Hammerhead--Ear-Music-Headset/dp/B00E1U5TMY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1425590129&sr=8-1&keywords=razer+hammerhead
  • tamam saol pekı bunun ustune kulaklık alsam taksam 2sındende ses gelınce bı sorun olurmu dıger alıcagım kulaklıkda steelseries siberia v2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbattal -- 5 Mart 2015; 23:18:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbattal

    tamam saol pekı bunun ustune kulaklık alsam taksam 2sındende ses gelınce bı sorun olurmu dıger alıcagım kulaklıkda steelseries siberia v2

    Dış kulaklığın sesini duyamazsın, kaliteli kulakiçi kulaklığın olayı bu.
  • tamam saol konu guncel dıger arkadasların tavsıyelerını beklıyorum


    AKCROSSHAIR cok saol kardes cok yardımcı oldun.
  • Kulak içi kulaklı ? Active noise cancelation ? Birader şimdi kızmayın ama civic auditorium'da WCG'ye mi katılacaksın 20000 kişinin izlediği maçta ? Katowice'ye mi gidceksiniz ESL için gerek yok bunlara para harcamayın. Alın bir tane kulaklık oynayın.
  • hammerhead onermem asiri bass veriyor. Ben idmanlarda muzik dinlemek icin onu kullaniyorum.

    Onun yerine kesinlike
    http://www.amazon.com/dp/B000XP8DJC/ref=wl_it_dp_o_pC_S_ttl?_encoding=UTF8&colid=298FZAKDW6P5L&coliid=I1K3T9DNSVJ9UW&psc=1
    bunu oneririm. Muazzam ses kalitesi var, oyun icin asla sikayet etmezsin, cok iyi de ses kesiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_North_Face

    Kulak içi kulaklı ? Active noise cancelation ? Birader şimdi kızmayın ama civic auditorium'da WCG'ye mi katılacaksın 20000 kişinin izlediği maçta ? Katowice'ye mi gidceksiniz ESL için gerek yok bunlara para harcamayın. Alın bir tane kulaklık oynayın.

    :))) iyi güldüm.
  • Anlamadığım kulakiçi kulaklığı ne yapacaksınız ? Kendi evinizde oynuyorsunuz arkadaş normal bir kulaklık gelecek sesleri keser zaten. HyperX Cloud alın veya Razer Kraken Chroma gibi şeyler alın fazlasıyla yeterli. Kulakiçi alıp üstüne başka bir kulaklık takınca profesyonel falan olmayacaksınız. Aksine oynarken sürekli rahatsız edecek baş ağrısı, kulak ağrısı yapacak daha da kötü oynayacaksınız. Daha sonra "hammerhead aldım başımı ağırtıyor önermiyorum" gibi konular açacaksınız. Aksiyona hiç gerek yok.
  • G930

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair h2100

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.