Şimdi Ara

Ses sistemi için önerileriniz ve görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 33 yaşında İstanbul da yaşıyorum. Şu anda babamın aracını kullanıyorum 2012 model Fulence. 2 seneye kadar da kendi arabamı alıyorum ne olur bilmiyorum 15.000tl civarında corsa b filan düşünüyorum.
    Eski arabamıza sistem kurmuştuk ama babam çok memnun kalmamıştı onun için sistemle satıp bunu aldık. Şu anda sadece bagaja bir bas düşünüyorum orjinal teypten dönüştürücü filan oluyormuş. Hem beni yormadan taksitlerini bitiririm hemde yavaştan tekrardan sistemimi toplamış olurum diyorum.
    Bütçen toplamda işçilik ve kablolar hariç 1000-1500 tl civarı.
    Öyle sabiler gibi orayı burayı inletirim aman 10.000.000 wht benim tesisatım diyen biri değilim aksine birilerini rahatsız ekmekten oldukça kaçınırım. Genç kardeşlerim de bu lafıma alınmasın.
    Dinlediğim müzik tarzı genelde memleket havaları (kemençe, Tulum) yabancı filanda dinlerim ama çok fazla değil arada. Daha çok akustik müzik diyelim.
    Şimdi Sormak istediğim bir iki de soru var size. iki amfi yapmakla (4 kanal mid takımları için, bir de mono amfi subwoofer için), tek amfi 5 kanal amfi arasında fark olur mu? artıları eksileri nelerdir bu iki sistemin?







  • Küçük sistem kuracaksan yani markaların giriş seviyedeki cihazlarından 1 veya 2 takım kompenant ve 1 adet'de 200 veya 300 rms aralığında subwoofer kullanırsan 5 kanal yeterli olur.Tabi amfinin gücüne ve kalitesine göre değişiklik gösterebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.