Şimdi Ara

Ses sistemine başka hoparlör eklemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben de eski bir SONY ses sistemi mevcut. 2 tane kabinli hoparlörü mevcut ve ben buna ekleme yapmak istiyorum. Boşa çıkan radyolu eski bir ses sistemi daha var henüz nasıl çıkışlara sahip olduğunu bilmiyorum. Benim şuan ki ses sistemimin kolonlarının öyle jakı falan mevcut değil, amfisinin arkasında ızgaralı sistem var ve kolonların kablolarını oraya sokuyorum. Öyle bilgisayarda kullanıyorum. Şimdi boşa çıkan ses sistemini bu amfiye bağlayarak nasıl ses alabilirim? Amfinin başka girişi yok bilgisayar üzerinde kullanabileceğim, acaba düşünüyorum her iki ses sisteminin kolonlarını birbirine bağlayıp sonra ızgaraya soksam ses alabilir miyim? veya ses alabilmem için ne yapabilirim? Ya da iki ses sistemini nasıl bilgisayar üzerinde kullanabilirim?



  • Müzik setinize ekstra hoparlör bağladığınızda sesi arttıramazsınız omaj farkı olacağından cihaz fazla dayanamayıp arıza verecektir.Ancak her iki seti birleştirip kullanabilirsiniz.3.5 mm Jak çoklayıcı ile iki seti aynı anda çalıştırabilirsiniz çok verimli olmasada aynı anda çalışır.Ses sistemine başka hoparlör eklemek istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 18hz

    Müzik setinize ekstra hoparlör bağladığınızda sesi arttıramazsınız omaj farkı olacağından cihaz fazla dayanamayıp arıza verecektir.Ancak her iki seti birleştirip kullanabilirsiniz.3.5 mm Jak çoklayıcı ile iki seti aynı anda çalıştırabilirsiniz çok verimli olmasada aynı anda çalışır.
    hocam bende kullandım tavsiye etmiyorum cızırtılı bir ses geliyor ve hoarlör'um bozulmuştu yine de siz bilirsiniz




  • hocam çoklayıcıyı nereden bulabilirim? denemek istiyorum
  • Tüm elektronikçilerde bulunur tv uydu tamircileri kumanda malzeme vs. dükkanlara bakınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.