Şimdi Ara

Ses Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aşağıda resmini ayrıntılı olarak eklediğim laptopumun uzun süredir sıkıntısını çözebilmiş değilim. Fikri olan varsa veya çözümü bilen varsa lütfen yardım edin.
    NOT: Lütfen yazılım güncelle diyerek cevap bırakmayın çünkü yazılımlarımı güncelledim. Eğer yeni yazılım var ise alternatif indirme linkini yollayın. Casper bozuntusunun bu gerizekalı dizüstü bilgisayarından bıktım usandım.

    Sorunum şu değerli arkadaşlarım: Bilgisayardan bir süreliğine dahili hoparlörlerinden ses alıyorum. 20-30 saniye kadar sonra ses kesiliyor. Daha sonra kulaklık girişine kulaklığı veya hoparlör girişini takıp çıkarttığımda tekrar ses geliyor ve 20-30 saniye kadar çalışıp tekrar gidiyor. Bu işlem sonsuz döngü şeklinde devam ediyor.

    Lütfen cevabı bilen arkadaşlar yardımda bulunsun. Şimdiden çok teşekkürler. Esen kalın..

     Ses Sorunu!







  • http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/Conexant/Conexant-SmartAudio-HD-Driver-8664351-for-Windows-10-64-bit.shtml hocam driver çok eski bu linkteki son çıkan indirip bi deneyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbl0000 -- 9 Eylül 2016; 8:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef hocam ''sisteminizde en son güncelleme mevcut'' diyor. Bu sürücü indirme sayfasındaki programın da setup dosyasını bulamadım. Arat-Yükle özelliğini kullandım. Bundan dolayı olabilir mi?
  • qloria kullanıcısına yanıt
    Hocam conexant smart audio hdnin daha günceli var sizde 2011 tarihlisi var 2016 çıktı çoktan driver booster gibi programlardan bi deneyin belki güncelleyebilir otomatik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeleri gerçekleştirdim hocam şimdi sağolasın fakat ses yine gidiyor . Bu meretin çöpe gitme zamanı geldi anlaşılan. Birdaha casper zübüğünün sakızı çıksa almam bu kadar netim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.