Şimdi Ara

SES YALITIMI OLAN KASA TAVSİYESİ LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 750 gb hdd aldım 32 mb cachli, ancak çok titreşim yapıp rahatsız edici şekilde ses çıkarıyor, bana fiyatı uygun ve ses ve titreşim yalıtımı bulunan kasa tavsiye edebilirmisiniz, power supply'ım var, kasanın o yönünü dikkate almasanız da olur...

    tşkurler



  • Ses yalıtımlı cosmos var .Yanlız ben kullandım ses yalıtımı fena değil fakat kasa çok ısınıyor.Yüksek performanslı bileşenlerin varsa pek uygun değil .Ayrıca sana tavsiyem eğere harddisk titreşim yapıyorsa her kasada rzonansa girip uğultu yapacaktır. Yani kasa tınlar .Ben şöyle yapıyorum harddiski tamamen kasadan bağımsız misinaların üzerine oturtuyorum hiç titrşim olmuyor.Misina ile bir yatak yapıp üzerine koyuyorum .
  • Akasa infiniti var. Full tower hemde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CATBALCA

    Ses yalıtımlı cosmos var .Yanlız ben kullandım ses yalıtımı fena değil fakat kasa çok ısınıyor.Yüksek performanslı bileşenlerin varsa pek uygun değil .Ayrıca sana tavsiyem eğere harddisk titreşim yapıyorsa her kasada rzonansa girip uğultu yapacaktır. Yani kasa tınlar .Ben şöyle yapıyorum harddiski tamamen kasadan bağımsız misinaların üzerine oturtuyorum hiç titrşim olmuyor.Misina ile bir yatak yapıp üzerine koyuyorum .


    misina işi dahice
  • HDD'leri takarken şu tip silikon yapılı ses emici bağlantı noktaları olan ürünleri tercih edebilirisniz:
    http://www.hepsiburada.com/akasa-aluminyum-hdd-sogutucusessizlestirici-5.25-yuvaya-takilir-ak-hd-03bk/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd999969

    veya misina çözümü her zaman var tabii




  • Sessizlik arıyorsanız öyle akasayı, thermaltake'i falan geçeceksiniz en başta. Eğer cosmos veya lian li kasaları pahalı gelecekse, gidip bir fan kontrolcüsü alın veya güç kaynağınızın fanı ses yapıyorsa, onu değiştirin. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.