Şimdi Ara

Sese duyarlı Led Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir metrelik bir led var elimde bunu pc ye takıp sese duyarlı bir hale getirmek istiyorum bu önceden açılmış bir kaç konu var kendimiz yapmamız için benim istediğimse aparat gibi connector gibi satın alabileceğim bişey bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm.



  • çok fazla bir bilgim yanlışım varsa affola :) benimde bilgisayara bağlı olan hoporlorun + ve - uçlarına bağlı 1 metrelik led var sese duyarlı çalışıyor hiç bir aparat felanda kullanmıyorum eğer dediğin benımki gibiyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aknpolat

    çok fazla bir bilgim yanlışım varsa affola :) benimde bilgisayara bağlı olan hoporlorun + ve - uçlarına bağlı 1 metrelik led var sese duyarlı çalışıyor hiç bir aparat felanda kullanmıyorum eğer dediğin benımki gibiyse.

    eğer hoparlörün çalışıyorsa kendini şanslı bil bunu ancak sizin gibi elektronikten anlamayanlar yapar o yaptığınızla hoparlörün uçlarını kısa devre yaptırıyorsunuz ve ya ledlerin ömrünü kısaltıp hemen patlamasına yol açarsınız. ama genelde olan hoparlörün anfi çıkışı kısa devre olduğundan anfiyi yakarsınız bilginize...
  • 1mt serit led yaklasik 500-600ma akim harcar. tip31(bd241 de olur) transistor ile basit bi yontem var onu arastirip uygulyabilirsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.