Şimdi Ara

Sessiz Bir Yer - A Quiet Place 2 (20 Mart 2020) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gayet başarılıydı. İzleyin.

  • Pek beğenmedim. Hollywood'un orijinal film eksikliği sebebiyle suyunu çıkarmak istediği bir seriye dönüşecek gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: devmanetihad

    saka gibi.. DIZI BOLUMU YAPMISLAR !! BILDIGINIZ DIZI BOLUMUNU FILM DIYE YUTTURMAYA CALISIYORLAR.

    Sessiz Bir Yer'in birincisi de aslında en önemli sahneleri bir araya getirilerek filmleştirilmiş tek sezonlu bir dizi gibiydi. Bu seri dizi değil film serisi olsa da genel anlamda tipik bir post-apokaliptik (kıyamet sonrası) Amerikan dizisi profili çiziyor. İkincisini henüz izlemedim ama dizi izlenimi edinmenizi hiç garipsemedim. İkincisi çekilmeliydi mi bence çekilmemeliydi çünkü birincisi zaten tek sezonlu bir diziymişçesine sonuca bağlanmış gibiydi. Anladığım kadarıyla ilk filmin etkisi ve ismi sömürülüyor.

  • Açıkçası ilk film izlememiştim 2. si çıkınca önce 1. sini ardından bunu izledim. Yukarıda yazılanlara katılmamak elde değil. Bende de dizi bölümlerini izlermiş gibi bir hava oluşturdu. Kötü mü kesinlikle değil. Ben çok gerilim sevmem korku izleyemem zaten. Ama beni bile kendine çektiğine göre kesinlikle kötü yapım olduğunu düşünmüyorum. Ama işte veriliş tarzından dolayı dizinin 3. bölümünü bekler gibiyim :)

  • Dizi bölümü yorumu haklı bir yorum bence. Filmin bu kadar tutacağından farkında değillerdi ve bunu seriye çevirmek istediler sanırım. İlk filmdeki tadı alamadım malesef. Aslında konu mükemmel. Yine de berbat değil, üst düzey netflix filmi :P

  • Bence gayet basarili bir film olmuş. Bu sefer gerilimin yanında aksiyonada yer verilmiş olmasıda iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü değil ama 2.filmde bitirilmeliydi.Gişe için seriye bağlanacak bağlandıkça da tadı kaçacak.

  • Atmosferi başarılı her türlü izlettiriyor 7.5/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 çok iyiydi 2 kötü diyemem ama 1. Filme oranla kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmler ve Filimleryoutube
    Tuttu devamını çekelim adlı yapımın ikincisinin eleştirel parodisi sizlerle... İyi seyirler ve iyi eğlenceler canlar. Seviliyorsunuz... ►►AGARTA STEAM SAYFASI: https://store.steampowered.com/app/1696670/Agarta/ F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join →→ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR→→ ►Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler ☎Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=lc8NbS1oAF4
  • Bakalım 3.'sü ne zaman çıkacak. İlk 2 film gayet güzeldi

  • Kötü haber.

    3. Film için vizyon tarihi 2025 deniyor. Spinoffta olacakmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.