Şimdi Ara

Sessiz Elektrik Süpürgesi Aranıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
53.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • miele nin sessiz olduğunu duymuştum. pahalı olmayan uygun fiyatlı bir modelini düşünebilirsiniz. tavsiyem hangisi olursa olsun mağazalarda çalıştırtıp sesini dinlemeniz.
  • tarihe bakmadan cevaplamışım. herhalde almış. foruma aylardır uğramadığına göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KirPiX

    Arkadaşlar evde kocaman aura süpergelerden var (çeyizle geldi.) bide küçük var ama portatif değil ve çok ses çıkarıyor. Bide bebeğimiz var 6 aylık. Artık her zaman evi süpürmek gerekiyor. Ama ses çıkacak diye ne küçüğü ne de büyüğü kullanabiliyoruz.

    Her gün kullanmak için çok sessiz, portatif ve güçlü bir süpürge aranıyor. Bütçe limit 400tl civarındadır.

    Şimdiden vereceğiniz tavsiyelere teşekkür ederim.


    Henüz almadıysanız, Philips Silent Star 1250 Watt HD motor ve 400 Watt emiş gücü ile tam bir canavar.
    Üstelik çok sessiz. En düşükte 56 db sesi var. Kullanıyorum ve tavsiye ederim. (Hepsiburada.com'dan almıştım.)




  • Arkadaşlar. Bende sessiz süpürge arıyorum. Ve hepa filtreli olsun istiyorum.Şu aralar hangi marka iyi acaba? Elektrolüx gördüm 68 decibel veriyor. Daha düşüğü var mı acaba? teşekkürler.
  • Electrolux Ultra Silencer inanılmaz sessiz, hepa13 filtreli ve youtube'da toz filtreleme testi var, tesste başarılı, çekiş gücü gayet iyi ve Darty fiyatı 399 TL.
  • 200 lira civarına ne var arkadaşlar?
  • ben hala almadım süpürgeyi çünkü eşim istemedi. :D zaten haftada bir genel temizlik yapıyoruz onda da yardım ediyorum. dolayısıyla şimdiye kadar idare ettik. şimdi bizim bebek büyüdü artık 2 yaşında. şuna bak zaman ne çabuk geçmiş. sessiz ve pratik bir süpürge bulursam alacağım. yakındada askere gidiyorum arkada kalanlara kolaylık olsun diye bugün tekrar araştırayım dedim. şimdiye kadar cevap vermiş olanlara geri dönmediğim için kusura bakmayın. bi ara baktığımda 3. sayfaya düşmüştü artık ölmüş bu sayfa demiştim. baktım bugün dirilmiş tekrar. uzattım.

    herkese teşekkür.




  • Ben electrolux kullanıyorum arkadaşımın tavsiyesiyle aldım çekim gücü oldukça fazla annem orta seviyede kullanıyor çünkü maximum güçte halıdan ayrılmıyo nerdeyse 10 üzerinden 9 bence http://www.hepsiburada.com/Liste/electrolux-ultra-silencer-zus-3970-p-1800-watt-elektrikli-supurge/ProductDetails.aspx?productId=eveleczus970p&categoryId=155123
  • Sessizlikten ne kadarını kastediyorsunuz bilemiyorum ama gördüğüm kadarıyla ne sessiz çamaşır makinesi ne de sessiz buzdolabı yoktur.Mutlaka ses çıkarıyorlar ve ne kadar çıkarırlarsa çıkarsınlar bize fazla geliyor.
    Bana göre iyi çalışan ürün az çok ses çıkarır ama çıkardığı sesin şekli önemlidir.

    Mesela elektirik süpürgesi rrrrrrrrrrrrrrrr rırrrrrrrrrrr rurrrrrrrrrrrr diye ses çıkarıyorsa bence olunmsuzdur,üfleme çekme sesi olan fffffffffffffffffff diye ses çıkarıyorsa bu normaldir,çünkü bir iş yapıyor çalışıyor.

    İnsanoğlu bile ses çıkarmadan duramaz,kuruyu yedikten sonra sesten durulmaz.

    Buzdolabı-çamaşır makinesi-elektirik süpürgesi gibi cihazlarda ses konusunda fazla mükemmeli istememek lazım,imkansızı istememek lazım.

    Öncelikle süpürme,çekme işini iyi yapmıyormu bakmak lazım,birde rrrrr yerine ffffffffffff diye ses çıkararark çalışıyorsa ve iyi çekiyorsa ürün memnuniyet verir.

    Philips-Fakir marka süpürgeleri öneririm ama markalar bazen strateji değiştirebiliyor kalite ve pazarlama konusunda.Şimdiye kadar philips iyidir ama bundan sonra kötü ürünler üretebilir.

    Aslında ürüne baktığımızda,boruyu,kabloları, makineyi incelediğimizde az çok ön bilgiye sahip olabiliriz.




  • dünyanın tartısmasız tek ve ilk en sesiz markası ve dahada onu gecen yok elektro lux....bilmeyen varmı diyordum ama varmış demekki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meymendi

    dünyanın tartısmasız tek ve ilk en sesiz markası ve dahada onu gecen yok elektro lux....bilmeyen varmı diyordum ama varmış demekki


    hangi modeli sessizve kaça? hepsi sessiz değildir herhalde!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meymendi

    dünyanın tartısmasız tek ve ilk en sesiz markası ve dahada onu gecen yok elektro lux....bilmeyen varmı diyordum ama varmış demekki


    Yanlış bir iddia bence.Bu forumda bilenler çok emin ol.
  • Bosch'un öncenden "Silence" adlı süpürgeleri vardı. Gerçektende sessiz çalışıyordu yalnız biraz büyüktüler. Motor sesi eski AEGleri andırıyordu ama son derece düşüktü. Şimdiki süpürgeler "tıssss" diye çalışıyor.
  • Birşeyi unutuyoruz,Sessiz çalışma özelliğini ararken acaba performansından vazmı geçiyoruz.Evet bir süpürge çok sessiz olabilir ama iyi çekiyor mu?Çok sessizlik isteniyorsa,elektrik süpürgesi alma,kullanma ev sessiz olsun.Demek istediğim sessiz süpürge üretmek zor değil,iyi performanslı süpürge üretmek zor.Bu kadar talep varken sessiz süpürgeye firmalar neden sessiz süpürge üretmesin ki.Bize kötülük mü yapmak istiyorlar ki.
    Sessiz süpürge alıyoruz derken sakın işe yaramayan süpürgeler almayın.Performans ile sessizlik arasında denge kurulmalı.
  • nilfisk extreme x300 aldım...inanın bu kadar iyi olabileceği aklıma gelmemişti. turbo başlığını halılarda kullanırken, emiş gücünü düşürmek zorunda kalıyorum. 3 büyük başlık (turbo, sert yüzey, kombi) 3 de küçük başlık (koltuk, ucu dar ve uzun başlık, toz almak için ucu tüylü başlık) ve ayarlanabilir teleskobik borusu ve kaliteli duruşu ile hakikaten çok hoşuma gitti. verdiğim her kuruşa değdi. sesi de beni rahatsız etmiyor. en azından ctesi sabahı 9da komşulardan çekinmeden süpürge yapabildim :) ama sakın çok çok sessiz diye düşünmeyin. kılavuzunda 71 db şiddetinde olduğu yazılı. makinenin emiş gücü bu arada boru ucunda 400 w, motor ucunda 600 w (kılavuzda yine w yazılı ama bence bunlar aw-airwatt olsa gerek), motor gücü de 2100 w.
    makine herşeyiyle ben kaliteliyim diyor bence...markayı duymmaış olanlar için de, 1900lü yılların başında kuruşan bir Danimarka firması. işi sadece elektrikli-akülü temizlik ekipmanları üretmek. otel ve hastanelrde sıklıkla görürsünüz bu markanın süpürgelerini.benim aldığım türkiyedeki en üst modeli idi...bu kadarına ihtiyacım yok derseniz, daha uygyn fiyatlı ürünleri de var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    nilfisk extreme x300 aldım...inanın bu kadar iyi olabileceği aklıma gelmemişti. turbo başlığını halılarda kullanırken, emiş gücünü düşürmek zorunda kalıyorum. 3 büyük başlık (turbo, sert yüzey, kombi) 3 de küçük başlık (koltuk, ucu dar ve uzun başlık, toz almak için ucu tüylü başlık) ve ayarlanabilir teleskobik borusu ve kaliteli duruşu ile hakikaten çok hoşuma gitti. verdiğim her kuruşa değdi. sesi de beni rahatsız etmiyor. en azından ctesi sabahı 9da komşulardan çekinmeden süpürge yapabildim :) ama sakın çok çok sessiz diye düşünmeyin. kılavuzunda 71 db şiddetinde olduğu yazılı. makinenin emiş gücü bu arada boru ucunda 400 w, motor ucunda 600 w (kılavuzda yine w yazılı ama bence bunlar aw-airwatt olsa gerek), motor gücü de 2100 w.
    makine herşeyiyle ben kaliteliyim diyor bence...markayı duymmaış olanlar için de, 1900lü yılların başında kuruşan bir Danimarka firması. işi sadece elektrikli-akülü temizlik ekipmanları üretmek. otel ve hastanelrde sıklıkla görürsünüz bu markanın süpürgelerini.benim aldığım türkiyedeki en üst modeli idi...bu kadarına ihtiyacım yok derseniz, daha uygyn fiyatlı ürünleri de var.


    Bizdeki de neredeyse en alt modeli sayılır ama son derece memnunum.




  • Rowentaların silent force mu ne iki modeli var biri 2100 biri 2200W motor gücü ve büyük olan büyüğe ait olacak şekilde 500W ve 450W emiş güçlerine sahipler ama hepa 13 mü ne öyle bi filtreleri yokmuş onu da sağlayan bir model varmış sanırım 650 lira demişlerdi metro grossmarkette.. Dün bakmıştık... nilfisk'i duymamıştm sanırım bize hitab eden ürünleri yeni yeni gelmeye başladı, miele bu konuda iyi diye biliyorum electrolux şimdi en sessizi mi oluyor? Ve tabi atlamamak lazım gürültülü de olsa Dyson var bir de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnnn

    Rowentaların silent force mu ne iki modeli var biri 2100 biri 2200W motor gücü ve büyük olan büyüğe ait olacak şekilde 500W ve 450W emiş güçlerine sahipler ama hepa 13 mü ne öyle bi filtreleri yokmuş onu da sağlayan bir model varmış sanırım 650 lira demişlerdi metro grossmarkette.. Dün bakmıştık... nilfisk'i duymamıştm sanırım bize hitab eden ürünleri yeni yeni gelmeye başladı, miele bu konuda iyi diye biliyorum electrolux şimdi en sessizi mi oluyor? Ve tabi atlamamak lazım gürültülü de olsa Dyson var bir de


    Evet, 1-2 dB farkla da olsa en sessiz Electrolux.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.