Şimdi Ara

Sessiz Olan İnsan Niye Küçük Düşer ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
7
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Susmak büyük bir erdemdir. Ama senin konuştuğun zamanda diğerlerini susturmayı bileceksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

    Susmak büyük bir erdemdir. Ama senin konuştuğun zamanda diğerlerini susturmayı bileceksin.


    Haklısınız..
  • İçinden geldiği gibi davran hep. Susmak için kasma, konuşmak için de kasma.

    Niye ".." kullanıyorsun? Ya tek kullan ya üç nokta. Gıcık kaptım da söyleyeyim dedim.
  • quad açtığın konuları beğendim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the enemy

    efendi insanların sevildiği söylensede bu kesinlikle yalandır, göze batan her lafa atlayan saçmalayan sululuk yapan insan her zaman daha çok sevilir bunu unutma


    Size bu konuda çok katıldığımı belirtmek istiyorum. Beni halalarım amcalarım hiç sevmezler halam evimize 2 ayda bir gelir hiç yeğenlerim nasıl falan demez. Konuşmadığımdan sanırım bilmiyorum ama kuzenler arasında da hep eziliyorum. Sivri dilli kuzenlerim benden daha çok seviliyor nasıl oluyorsa!?
  • Şişman insan zayıflamak ister, zayıf olan ise şişmanlamak.
    Saçı düz olan dalgalı veya kıvırcık saç ister, düz olmayan ise düz olmasını.
    Boyu uzun olan çok uzun olmaktan şikayet eder, kısa olan ise uzayamamaktan.


    İnsanlar böyledir. Memnuniyet nedir bilmezler, açgözlülerdir.


    Sessiz bir insan her zaman küçük düşecek diye bir şey yok. Az ama öz konuşuyorsa, çok konuşan insandan kat kat daha güçlü bir duruşu olur.

    Ezme konusuna gelince, sessiz olan kendini ezdirmedikçe ezilmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.


    quote:

    Orijinalden alıntı: michael j fox


    quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Örnek vermek istiyorum.. Sessiz insanla herhangi biri sıkılır fakat çok konuşanda sıkılmıyor ve insan arkadaş olrak çok konuşanı seçiyor.. Niye böyle bir durum vardır ?

    kendini tanıtamamış olabilirsin. benim durumum da sana yakın.


    Pek konuşmayı sevmem.. Allah'a şükür elim yüzüm düzgün.. Fakat iş konuşmaya gelince sessiz kalıyorum.. Bu sessizliğim yüzümden hayatımda gerçekten sevdiğim insanı kaybettim.. Oda sessiz biriydi fakat konuşmuyorduk , konuşamıyorduk.. Konuşmayı bilmediğim için kaybettim , sessizliğimden.. Fakat sessiz olduğumdan dolayı ise öğretmenlerim , arkadaşlarım beni sevmişlerdir.. Hiç konuşmadığım insan bile beni tanır ve sessiz , çok iyi çocuk diye yorumlar.. Hem kazançlıyım , hemde zarardayım..

    Beni anlattın sanki,inanamıyorum şuan




  • Etkili bir sima ve sessizlik karşısında cahil diye nitelenenler dahi ricada bulunmaktan çekinir. Sonuç olarak karşınızdaki insan simanızın etkisi ile beraber sessizliğinizin tanımını yaparak eylemlerini gerçekleştirir.
  • Merhaba Dost.

     Sessiz Olan İnsan Niye Küçük Düşer ?


    Böyle senin gibi sessiz insanları hep gizemli bulmuşumdur, içlerinde gizli bir güç olduğuna veya diğer insanlardan daha zeki olduklarına inanırım..
  • @BaRo55 Nickini değiştirip düzeltmişsin kendini sanırım.

    Seni zamanında 54 tane kızla çıktım dediğin günleri biliyorum.Daha birsürü şeyin var şu anda aklımda hepsinede gülüyorum zamanında ne yalanlar söylerdin forumda rezil ederdin kendini.İnşallah bir daha bozmazsın kendini yeni bir sayfa açarsın forumda kendine.
  • sen hiç üzülme. gün ola o çok sesli gördüklerinden birinin karşısına senin dediğin gibi az sesi çıkan ama parayla asil olmuş ve kendine güvenen biri çıkar.
    iki cümle kurar ona etrafındakilere rezil olur. sonra yemek yemesi bile değişir.. (emme basma tulumba misali)

    bu tepedeki de epey büyük bir put' a benziyor. tek avucunu göstermiş sanki işler idare eder tarzında.. yardım gelse fena olmaz der gibi..
  • konuyu okunca benden bahsediliyor sandım Bende hep çevremde sessiz biri olarak tanınmışımdır. Akrabalarım, öğretmenlerim, arkadaşlarım beni hep böyle bilirler küçüklüğümden beri. Ama bu ne kadar sorun oldu derseniz, evet bazen sorun oldu özellikle ilkokulda çocuksu dönemlerde dalga geçenler ezmeye çalışanlar vardı ama sanırım biraz üstlerine gidince bırakıyorlar.(Allah tan güçlüydüm ve elim ayağım düzgün yoksa yandıydık) Ama çoğu zaman bu başkalarının gözünde küçümsemeden çok hayranlığa sebep oluyor. belki arkadaşınız olmayabilirler samimi olmaktan kaçınırlar ama arkanızdan konuşulduğunda "o eleman boş değil, akıllı adam" tarzı sözler geçer ve insanlar kafalarına takılan bi konu olduğunda size danışabilirler. Tabi bu birazda sizin elinizde. Sessiz olabilirsiniz ama insanlardan farkınız sessiz olmaktan fazla olmalı Mesela kendinize hobiler edinin satranç oynayın, basketbol futbol tarzı oyunları deneyin oynayabiliyorsanız üstüne gidin, origami falan öğrenin okulda kimse böyle bir şey bilmezken sizin origami hayvanları çiçeği falan yapmanız insanların ilgisini çekecektir. Okulunuzda masatenisi falan varsa gidin oynamaya çalışın. Boş kağıtlara şekiller çizmeye çalışın(bunu derste yapmayın hele ki alışkanlık olursa bütün dersiniz gider). Bence vaktiniz varsa ve maddi durumunuz da varsa dövüşe, spor salonuna gidin. En önemlisi de biri sizi ezmeye çalışırsa ilk takmayın hatta sizde gülün edin dayanamazsanız dayaktan falan korkmayın üstüne gidin. Biraz uzun oldu ama kendi fikirlerimi vermeye çalıştım. çoğunun işe yaradığını kendimde gördüm. okuyanlar fikirlerini verirse sevinirim.




  • Yeri geldiğinde cevabını vermeyi bileceksin. .. Arada seni ezmeye kalkanlar olacaktır onları herkesin içinde sessizliğini bozarak ve rezil ederek g.t edebilirsin hemde cool görünürsün.... Kızları da bu gizemli tavırlarınla etkilersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the enemy

    efendi insanların sevildiği söylensede bu kesinlikle yalandır, göze batan her lafa atlayan saçmalayan sululuk yapan insan her zaman daha çok sevilir bunu unutma

    +∞

    Deveye diken, insana .iken yaranırmış
  • Konu harika, aşağılarda kalmaması gerekir. O yüzden

    barış için...insanlık için...HORRRT!

    ilk hortlatmam. allaam çok heycanlıyım, inşala ban yimem, dinimiz amin.
  • Tamam,susuyorsun .Ama konuştuğunda,sözlerin ne kadar sağlam oluyor?Bi boş olduğun için susmak var birde bildiğin halde susmak var.
  • Sessiz kaldığım zamanlar nedense insanlar bana saygı duymuyor
  • Konu dışında gördüğüm en ciddi konu (ciddiyim) !! Cevabı bulan varsa paylaşsın.
  • Sessiz olan insan küçük falan düşmez.Küçük düşürmeye çalışanlar olabilir ama sen onları umursamayan bir tavır sergilersen küçük düşmezsin.Ama onların dediklerini dikkate alıp ezildiğini düşünürsen o an ezilmişsindir.
    Eğer birisi seni küçük düşürmek adına hakkında konuşuyor ve o ortamda bulunan diğer kişilerde buna destek oluyor , gülüyorsa o ortamdan uzaklaşmalısın.Öyle seviyesiz insanların olduğu ortamda sende seviyeyi düşüreceksin.Onların seviyelerine inemem diyorsanda seviyene uygun ortamlarda takılacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Şubat 2013; 2:14:07 >
  • sen eşittir ben dostum sıkıntı yok bizi seven böyle sevsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.