Şimdi Ara

Sevgilim Oldu Çok Mutluyum :)))) [ AYRILDIK - 04.12.2019 ] [HAYATA DEVAM] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
25
Favori
96.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes sevdiği ile evlenecek diye bir şey yok ihtiyar. Burdan bak olaya.

    Kız zaten seni deli divane sevse ailesini karşısına alırdı. Yani düşündüğün kadar seni sevdiği falan yok. Üzülmeye değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela oto tamircisi olup ayda 5000 tl kazansan, aileler kizlarina damat olarak memur olup ayda 3000 tl kazanani tercih ederler. Memur kravat takar, temiz giyinir. Aile icin statüdür. Bizim kültürümüzde çocuklarına ev birakmaya calisir aileler. Avrupali 16 yaşında evden gönderir. Artik kendi ayaklarının üstünde dur der. O kültürde kimle evlendigine aile bakmaz. Zaten çocuğunu evden gönderiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke böyle olmasaydı, var herkesin içinde büyük bir dert yarası..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bak sana tecrübe ve yüksek tahminlerimce akıl vereyim bence istemeyen kızın babası değil kız. Sen böyle ferdi Tayfur filmlerinde ki gibi pembe bakınca olaya kızın gözünde basite kaçtın kız bu ne a. k dedi ve sıkıldı senden babasıyla iş birliği yaptılar eğer kız isteseydi ailesini ikna ederdi dostum kulağına küpe olsun bu olay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yak bi cigara
  • eski sevgili : mmmmmmmm, hmmmmmmm, hmmmmmmm, yavaşşşşş Berkeeeeeeee
  • aga be. parasızlıgın gözü kör olsun.
  • milletteki şaşa, itibar hastalığı hiç son bulmaz. şerefsiz, ukala, beş para etmez biri olacaksın, ama çok paran olacak. insanlar için gerçek mutluluk bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Mesela oto tamircisi olup ayda 5000 tl kazansan, aileler kizlarina damat olarak memur olup ayda 3000 tl kazanani tercih ederler. Memur kravat takar, temiz giyinir. Aile icin statüdür. Bizim kültürümüzde çocuklarına ev birakmaya calisir aileler. Avrupali 16 yaşında evden gönderir. Artik kendi ayaklarının üstünde dur der. O kültürde kimle evlendigine aile bakmaz. Zaten çocuğunu evden gönderiyor.
    Yok be sorun olursa maaşı garanti o yüzden veriyorlar sanki memurlar örnek insan herkesin gözünde yapmayın ne statüsü garanti maaş esas nokta garanti maaş.Ayrılırsa bile tak diye alır nafakayı düzenli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben söylüyorum abi size bu kız milletine değer vermeyin eşya gözüyle bakın, takılın geçin diye. Ama bunu söyleyince hemen linç yiyorum. Sen kalk tertemiz duygularla seven bir adamı yüksek beklentiye sok, kendini onun hayatının merkezine koydur, belki de onu hayata tutan hayallerin parçası ol, sonra o hayalleri bir çırpıda yık git. Ve bunu yaparken kılın kıpırdamasın. Böyle kızlar gerçekten insan gibi yaşatılmayı hak etmiyor. Bu adamın hissettiklerini düşünebiliyor musunuz? Yıkılmışlık, bitmişlik, hayattan bezmişlik ne ararsanız vardır muhtemelen. Kız gerçekten seviyor olsaydı babası falan umrunda olmazdı. Kız içten pazarlıklıymış muhtemelen maddi olarak beni tatmin etmez düşündü ve babasının söyledikleri de kafasını bulandırdı. 25 yaş altı arkadaşlar için örnek olsun bu konu. Bu devirde bir kıza değer verip sevenin de hatta evlenenin de aklına edeyim. Açın gözünüzü artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 7 Aralık 2019; 15:20:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    öncelik para şekil şemal iş güç vs ise sevgiden aşktan hatta evlilikten bahsetmek hayaletmek bile yanlış çünki para biter aşkta biter :)
    insanlar hep gerçek sevgiden falan bahsediyor. yıl olmuş 2020 kim kimi gerçekten seviyor?
    herkes paraya bakıyor. bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı hatırlarmısın diyerek yola devam
    ama unuyma paran yoksa slm bile vermezler
    paran yoksa sevmeye hakkın yok ne de sevilmeye
    Neyzen Teyfiğin dediği gibi
    yapışmış bedenler hava geçmiyor aradan
    vermeyecek kız yoktur ( kalbini) sen haber ver paradan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 30 Ocak 2020; 14:24:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm lan harbiden. Ne kadar burada troll falan da yapsak böyle konuları görünce üzülüyorum.
    Umarım karşına çok daha iyisi çıkar hocam ne diyim.
  • Çok iyi olmuş. Kızın babası dobra tavrıyla sana iyilik yapmış. Kızın babası gibi bir insan olmadığını varsaysak bile ailesi seni hep rahatsız edecekti. Yalnız da yaşanır. Üzülme. Kendine yatırım yapmaya devam et.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KURDUĞUM YENİ HAYATIM (02.03.2020): Merhaba arkadaşlar. Ayrılık sonrası kısa süreli bir depresyona girmiştim. Biraz duygusal ve içine kapalı biri olduğum için bu süreç biraz uzadı. Üzüntüm kızın ayrılması değil babasının bana çirkin laflar etmesi. Buraya yazamayacağım kadar kötü sözler bile sarf etti yüzüme karşı, ama ben büyüktür deyip eyvallah diyerek konuyu uzatmadım başka biri olsa kesinlikle ağız burun dalardı. Olsun dedim bunu da bir sınav olarak anılarıma yazmış oldum. Sonu kötü bir sınav ama olsun...Hala hayattayım ve şu an eskisine göre çok daha iyi durumdayım.
    Memleketteki arkadaşlarımın yanına gittim. Biraz onlarla kafa dağıttım. Doğa yürüyüşü, trafiğin olmadığı, koşuşturmacanın yaşanmadığı, temiz havada kendime geldim. 1 aya yakın köyde kaldım. Bu süre zarfında Kız bana birkaç kez mesaj attı ama cevap vermedim, engellemedim, görüldü yapıp kapattım. Köy hayatıma devam ettim. Köydeki hayvanlarla ilgilendim, biraz bahçe işlerine giriştim, biraz köy işlerine odaklandım derken şu anki halime ulaştım. Çok kötü değildim ama şu an gerçekten iyi durumdayım.
    Eskişehir'den temelli olarak ayrılıp köyüme yerleştim. Önce geçici olarak gitmiştim 1 aylığına ama sonra her şeyimi toplayıp köydeki dedemin evine yerleştim. Dedem ve babaannem ile birlikte yaşıyor hem onlara yardım ediyor hemde onların ihtiyaçlarını karşılıyorum. Geçimimi yıllar önce ot bağlayan 2 dönümlük araziden karşılamayı planlıyorum. Buraya büyükbaş hayvan çiftliği kurmayı hedefliyorum. Arazi yetmezse yandaki arazileri de satın alacağım. Tüm alan bomboş durumda.
    Birkaç firma ile görüştüm ve aldığım teklifleri değerlendiriyorum. Devletten de destek alabilirsem benim için çok iyi olacak. Şu anlık kafamı tamamen bu çiftlik işine verdim.Sermaye olarak çok büyük bir şeyim yok ama az az başlayacağım önce, acelem yok :)

    Foruma daha sık girmeyi hedefliyorum. Artık sabit yaşadığım bir evim doğa ile iç içe bir yaşantım var.
    Yeni konu açmak istemedim. Sadece bu konudan Editleme şeklinde devam edeceğim ki anılarım taze kalsın ve bir vicdansızlığı asla unutmayayım.
    Herkese hayırlı günler dilerim




  • vay bee

    ne hayatlar varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden nereye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir olay :) inşallah istediğin başarıyı elde edersin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gibi yani.. Sevindim dostum senin adına. Köy hayatı gibisi yoktur inan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    Hocam hayvan çiftliği kurarken bol bol yazı ve fotoğraf koy. Benim de az çok merakım var da hayvancılıkta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersi dinleneyim tün yazıyu okudum, okurken hem sizin adınıza mutlu oldun hem üzüldüm. İnş her şey gönlünüzce olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.