Şimdi Ara

Sevgilinin eski ilişkileri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
23.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    pek inandırıcı gelmedi bana ilişkiye girmediğini söylemesi.
  • Senden yaş olarak küçük bir kardeşin olarak ve gayet de net olarak fikirlerimi beyan edeceğim üstad. Kesinlikle emin ve ısrarcı olarak söylüyorum bunları ki; aksini yaparsan ileride elinde patladığında haklı olduğumu ancak anlarsın. Dediklerimi lütfen ciddiye al. Bizzat yaşadıklarım paralelinde sana tavsiyede bulunacağım.

    Merak insanın en doğal içgüdüsüdür. Destan yazmadan anlatıyorum, merak etme boyutun kesinlikle kızın senden önce spe.m banyosu yapıp yapmadığını öğrenmekle sınırlı olmalı. Temiz mi pis mi? Net! Kesinlikle daha ötesine gidersen kendini düşürürsün. Karizmayı çizdirirsin. Hayatına giren çıkanların sayısının zerre kadar önemi yok.

    10 tane sevgilisi olup da hiçbirisiyle yatağa girmemiş ama her türlü pisliği yapmış kız ile, 1 tane olmuş ama sonuna kadar gitmiş kız karşılaştırması vs. vs. bunlar çok kasan konular. Vallaha bayar adamı. Tamam merak... Acaba ne oldu ne bitti, acaba arada onlar aklına geliyor mu, acaba onlar daha mı yakışıklıydı, acaba arada benim haberim olmadan onları stalklıyor mu vs. vs. vs. yemin ediyorum hiçbir faydası yok.

    Dediklerinden yola çıkar isek bir kere geçmişinden bahsetmemesi olumlu bir karakter işareti. Ağzında sakız gibi eskilerle olan anılarını çiğneyebilirdi. Başıma geldiğinden dolayı söylüyorum bunu. Ayrıca geçmişini zaten sorup öğrenmişsin. Sana anlatırken "boyu posu devrilsin, ş.refsizin tekiydi..." gibi ifadelerle anlatmamışsa da bu da +9856798425768 kere olumlu işaretlerdendir. Lütfen daha öteye taşıma.

    3 tane olmuş işte. En kötü senaryoyu hesaba katma. En olumlu senaryoyu da düşünme. Sadece düşünme!

    Ve sakın! rica ederim bundan sonraki konuşmalarında eski sevgili meselelerini ağzına alıp da geçmişe dair sorular sorma ve sorduğun soruyu da "sana dair herşeyi bilmek zorundayım, bu konu da en temel bilmem gerekenlerden birisiydi, öğrendim. Ve bir daha hatırlamamak üzere ikimiz de unutuyoruz" algısını ona yerleştir ki silik, ezik ve güçsüz bir karakter imajı oluşmasın. Sadece empati yapıp partnerinin yerine kendini koyarak bile olayı bundan daha öteye taşımanın seni nasıl yerin dibine geçireceğini görebilirsin. Denemesi bedava.

    Umarım mutlu olursunuz.




  • Sana gerek olanı öğrendiysen ve bu içini rahatlatıyorsa fazlasını öğrenmeye çalışmak mutlu etmez. Çok bilen çok mutlu olmuyor maalesef.
  • Bir kızın veya erkeğin geçmiş ilişkileri sorulmaz. Sorulursa iki tarafta bozulur, tamiri çok zor sonuçlar doğurabilir. Erkek yapınca iyi, bayan yapınca oouw modu sizinki.

    Kimseye de körü körüne bağlanmayın. 37 yaşındayım, gençliğimde yaptıklarımı şimdiki kafam olsa yapmam. İnsan olgunlaştıkça öğreniyor. Sırf kıza iyi görüneyim diye extra bir şeyler yapmayın, almayın da. Kendiniz olun. Ben mesela odun adamımdır. Kabul eden öyle eder. Etti de
  • kız arkadaşın başka biriyle yakınlaştı mı?
    evetse, bu niçin önemli? örneğin "bir erkekle yakınlaşmış bir kız, gelecekte bunu tekrar edebilir." fikri mi canını sıkıyor?
    ya da "bir erkekle yakınlaşmış bir kız, benleyken farkında olmadan başka bir erkekle tatlı tatlı konuşur, o erkekte bununla yakınlaşır, bu da çok çirkin olur." düşüncesi mi?

    farz et ki kız arkadaşın, şu andan itibaren kesin olarak yalnızca seni sevecek ve oldukça ölçülü bir yaşantı sürecek. bu durum %100 kesinlikte; öyleyse halen geçmiş aklına takılmayı sürdürür müydü? ya da iç huzursuzluğun bir ölçüde diner miydi?
  • Hocam geçmiş geçmiş diye düşünmek lazım. Fazla kurcalayıp geçmişe takılıp anın kıymetini unutmamak lazım. Sen yanındaki insanın gerçekten iyi bir insan oluğuna emin ol, iyice tanıdığına emin ol. Mutluysan gerisi boş.
  • Şayet sevgiliniz bir veya birçok kişiyle beraber olduğunu açıkça,siz sormadan gelip kendisi anlatacak kadar dürüst birisi değilse,evlenme niyetindekiler şu gerçekleri gözönüne almalı.Birkaç kişi diyorlarsa siz sayının yanına bir sıfır eklemeyi,bakire dahi olsa bekaretini kaybetmeden yapılabilecek her tür aktiviteyi denemiş olmalarını,söz nişan döneminde dahi köprüyü geçmeden son denemelerde bulunabileceklerini,evliyken dahi 5 dakika arkanızı dönmenin aldatmaya yetebileceğini,bakire olup evlendikten sonra bekaret sorunu çözüldüğü için eski sevgililerini deneyen bile var,var oğlu var,gözönüne alın.Kesin kural eğer aşırı şüpheci biri olmadığınız halde ufak bir şüphe uyanıyorsa muhtemelen o şüphe gerçektir.Bir defa evlenirken bunları kabullenerek evlenin,kadınların "benim kocam yapmaz anlayışıyla" benim nişanlım vs. yapmaz,yapmamıştır kafası aynı kafadır.Peki bütün bunlar kabullenerek nasıl evlenilir? Bir defa kafaya takmam demek boş,en ufak bir şüphede veya aksiyonda takamayacağınız kadar çok şeyi kafaya takar hale gelirsiniz.Formül basit,evliliğinizi iyi idare etmeyi bileceksiniz,gözünüzü hep açık tutacaksınız,körü körüne aşka kaptırmayacaksınız,körü körüne güvenmeyeceksiniz.Bir sebepten biterse canınız yanmayacak,kendinize yeni hayat kurabilecek şekilde kendinizi şekillendirip hayatınızı kuracaksınız.




  • 3 tanemi x10 yaz sen ona. Şeytan yiyiyor seni ;)
  • Maalesef bu dönemde evlilik gerçekten çok zor hele belli bir yaşa geldikten sonra hala kafanda soru işaretleri varsa yada ben bazı şeyleri kaçırdım takıntısı varsa evlilikten uzan durun. Artık kızların erkeklerden bir farkı kalmadı. Onlarda 30 yaşına kadar yaşayacağını yaşıyor. Hem fiziksel hemde duygusal olarak belli bir noktaya geliyorlar. Sizin için hangisi önemli-önemsiz? Fiziksel yıkıntı mı duygusal yıkıntı mı? Açıkcası ben bir kızda travmatik ve duygusal yıkıntı olmamasını tercih ederim. Sizi sevecek ve huzur verecek bir kız seçmek daha mantıklı değilmi? Hayat deneyimi sıfır ve bakire olan bir kız da sizi yoracaktır hatta aranızda dağlar kadar tecrübe farkı olacağı zamanla erken boşanmaya yada ilişki yıpranmaya gidecektir. O yüzden gerçekten bende aynı durumda olup yaşım ilerlediği için bazen evlilik benden geçti gitti diyebiliyorum. Yani tek düşünebileceğim dost edinmek ve sizi anlayacak insanlar tanımak ve birliktelik kurmaktır. Onun dışında bu dünyada yaşamak zor.




  • geçmişe bakarsan önünü göremezsin 18 yaşında kız değil ki bu ilk sevgilisi olasın 30 yaşında insan illaki geçmişi olucak bu saatten sonra dürüstlük sadakat sevgi saygı bunlara bakıcaksın he kafana takılan sorular varsa alıcan karşına sorucan oda delikanlı gibi cevap vericek tertemiz devam edicen
  • 30-35 yaşına gelmiş bir erkek veya kadının birşeyler yaşamış olması çok normal. Eğer tek gecelik ve grup seks geçmişi yoksa oyna devam.
  • Hiç girmeyin o konulara.Hiç hiç üzülürsünüz kafayı yersiniz.

    Cahillik mutluluktur.Bu saatten sonra ilk ilişkim gibi geçmişi temiz bir ilişki bulacağımı sanmıyorum çünkü yaşım artık geçti.Bu durumu nasıl aşarım bilmiyorum neyse yaşayıp göreceğiz.

    30 yaşındasınız artık çok zor o yüzden kafaya takmadan yaşayın.Hayata bir kere geldik temiz kalamadık insanlar kötü napacaksın yalnız da geçmez ömür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 16 Mart 2020; 15:6:25 >
  • hiçbir insan neden karşı cinste belli fiziksel görünümleri özellikle talep ettiğini ve belli fiziksel görünümlerdeki karşı cinslerle kesinlikle yakınlaşmayacak olduğunu "mantıki olarak" izah edemez.

    insan mantık ile çalışan bir matematik fonksiyonu değildir. insan davranışlarının hareket ettirici gücü insanın kendi içgüdüleri ve hormonlarıdır. tüm insanlarda bu böyledir.

    tüm insanlar hayatları boyunca kendi hormonlarının talep ettiği ama mantık ile açıklanamayacak ihtiyaçları tatmin etmek için uğraşıp dururlar ve bu hep böyle olmuştur. hiçbir insan buna istisna değildir.

    bu yüzden: "mantıki olarak kızın zarının sizin için önemi ne?" gibi sorular geçersizdir.

    açıklayıcı olması açısından, "geçersiz" olan başka bir soru örneği de vereyim size:

    - formula 1 motorlarında kullanılan bataryanın iyonik olmasının insanlar arası sevgiye ne zararı var?

    mesela bu soru sorulabilir. sorulmasında bir mahsur yok. ama, bu soru geçersizdir. bu soruya verilecek cevap şudur:

    - hiçbir zararı yok. çünkü otomobil bataryasının kimyasal türü ile insanlar arası ilişkinin bir alakası yok.

    ama siz bu soru-cevap ikilisinden şöyle bir sonuç elde edemezsiniz:

    - madem zararı yok, madem alakası yok, o zaman otomobillrde iyonik batarya kullanmanın bir zararı da yok.

    elde edilen bu sonuç sadece "yanlış" ve "anlamsız" değil aynı zamanda da: "geçersiz" bir sonuçtur, çünkü bu sonucu elde etmek için kullanılan yöntem tamamen geçersizdir. siz otomobildeki kimyasal, elektriksel ve mekanik ile alakalı bir soruya çözüm bulmak için tamamen alakasız şeyleri baz alamazsınız.

    mesela: "üçgenin iç açılarının toplamı 180 derecedir çünkü ben annemi seviyorum, ben kendi annemi sevmiyor olsaydım 180 derece olmazdı" demek ne kadar geçersiz bir yargı ise, şu da aynı derecede geçersiz bir yargıdır: "kızı zarının varlığının ya da yokluğunun mantıken sizin hayatınıza hiçbir etkisi yok, kızın geçmişi geçmişte kalmıştır, geleceğe bak, beynini kullan, senin yaşamına faydasız ilkel erkeklik saçmalıklarından kurtul"


    bu yargıyı veren arkadaşlar insanların taleplerinin mantık ile belirlendiğini falan mı düşünüyorlar? eğer öyle düşünüyorlarsa, kendileri poposu, memesi büyük, teni çekici, saçları yumuşak, burnu büyük olmayan, çenesi köşeli olmayan kızlara neden ilgi duyduklarını mantıksal olarak gelip anlatsınlar hadi bana.

    eğer işe mantıksal olarak yaklaşacaksak, toplumdaki fiziksel olarak çirkin gördükleri kızlarla evlenmeleri mantıki açıdan bu arkadaşların daha faydasına olacaktır ama kendileri bunu asla yapmazlar.

    insan ne istediğini, neyi hedeflediğini seçemez. sizin hormonlarınız, genleriniz, sizin adınıza sizin ne istediğinize (yani varmanız gereken hedef noktasına) karar verirler ve bu karar aşamasında mantık yoktur. güzel kızları isteriz ve bunun mantığı yoktur.

    kızı en pis yerlerini emmeyi hedefleriz ve bunun mantığı yoktur. gen böyle ister, içgüdü böyle ister.

    ancak, genlerimizin belirledikleri hedeflere ulaşmak için mantığımızı kullanırız.

    mesela, kadınlık içgüdüsü kadına bir hedef koyar: "çocuk yetiştirebilmen için ömür boyu yanında olacak sadık bir erkek bulmalısın" kadının hedefi budur, ve kadın bu hedefi kendi mantığını kullanarak seçmemiştir, genleri gereği otomatik olarak belirmenmiş bir hedeftir bu. ama, bu hedefe ulaşmak için yapılması gereken şeyler vardır ve kadın yapılması gereken bu şeyleri mantığı ile belirler. kendisi geçmişte başka erkeklerle seks yaptığı halde nikah kıydırmak istediği erkeğe: "nikah kıymadan seks olmazzz" demesi gerektiğini mantıği ile belirler.

    yani mantığımızı kulanırız. ama, mantığımızı: "ne istediğimizi seçmekte" kullanmayız. isteklerimiz ilkel devirden beri aynıdır ve hiç değişmedi. mantığımızı sadece bu ilkel isteklere ulaşabilmek için kullanırız.

    mesela kadının ilkel içgüdüsünün kadına koyduğu hedef noktası şudur: "etrafındaki kaliteli dölleri al, ve çocuk yapıp büyüt". ancak, kaliteli döle sahip erkek dölü verse bile çocuk bakıcılığı yapmaz. bu durumda kadın ilkel içgüdüsünü gerçekleitirebilmek için mantığını kullanır, ve kaliteli döle sahip erkekten dölü zevkle alır, sonra da çocuk bakıcılığını kabul edecek başka bir erkek bulup ona yanaşıp çocuk büyütür. böylece ilkel içgüdüsü gerçekleşir. ilkel içgüdünün gerçekleşmesi için yalan mubahtır. ilkel içgüdü hiç değişmemiştir. yüzyıllar içerisinde matematik ve mantık ilerledi, çok ilerledi, ama, bu ilkel içgüdüler zerre kadar değişmedi. sadece, devir değişti, şartlar değişti, ve ilkel içgüdüye giden yollar değişti. ama, varılan hedef hiç değişmedi.

    kadınlar kendi ilkel-yabani içgüdülerini gerçekleştirebilmek için son senelerde öyle ilerleme kaydettiler ki, devletlere inanılmaz kanunları kabul ettirdiler. mesela; bugün İngiltere, ABD gibi ülkelerde evli erkeğin farklı bir kadınla en ufak bir sözlü ilişkisi bile aldatma sayılır ve erkeğin ağzına edilir kanun ile, ama, bu ülkelerde evli kadının herhangi farklı bir erkek ile her türlü ilişkiyi yaşaması serbesttir, hatta, evli kadının başka bir erkekten çocuk yapması bile suç değildir. başka erkekten çocuk yapıldığında bile bu durum boşanma nedeni sayılmıyor, kusur sayılmıyor, aldatıldığı kanıtlanan koca boşanmak isterse bu durumda aldatılmış koca kendisinden olmayan çocuğa ömür boyu nafaka ödüyor. böyle inanılmaz bir ilkellik işte. ama bu ilkellik bugün İngiltere, ABD gibi ülkelerde kanunlaştı. buyrun mantık ile izah edin bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Mart 2020; 15:58:53 >




  • Bu konularda kızın dürüstlüğü ve samimiyeti önemli.Siz herşeyi anlattı sanırsınız herşeyi anlatmamamış da olabilir işine geldiği gibi de anlatmış olabilir. Yani kız dürüst değilse biz aslında hiçbir şeyi öğrenemeyiz. Kızların çoğunun da geçmiş ilişkilerini anlatırken dürüst olduklarını sanmıyorum. Hiç bir kız kolay kolay öpüştük, sarıldık, seviştik demez. Senin ilişkine gelince kızı seviyorsan ve güveniyorsan, geçmişte yaşadıklarını evlilikte kafaya takmayacakcan evlenebilirsin. Ama evlilikte geçmişi aklına gelirse yada bunla ilgili konuşmak istersen evliliğinde sıkıntı yaşarsın. Umarım mutlu olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 16 Mart 2020; 15:53:32 >
  • Burada bazı yorumlara katılmıyorum.Evleneceğiz insanın geçmişi nasıl evlenmeyi düşünenen erkeği ilgilendirmez oluyor. Geçmişte kucaktan kucağa gezsin her türlü ilişkiyi, rezilliği yaşasın ama geçmişte kaldı denemez.Bu iş o kadar basit değil. Böyle biri nasıl eş olur ? nasıl çocuklarına anne olur ? ben böyle birini kabul etmezdim.Benim için geçmişte önemli.Geçmişi öenmli değil diyenler böyle kızlarla evlenebilir bu da onların tercihidir.
  • Armudun sapı üzümün çöpü derken zaten ikimizde bu yasa gelmisiniz. Bu saatten sonra bence seciciligi bırakıp karaktere odaklanin. Yoksa daha çok ovalarda keklik var kovalasana , suramda sertlik var ovalasana sarkisini söyler söyler durursun.
  • herkes yaş söylemiş bende söyliyim bari 35 yaşındayım ne demek istediğini iyi anlıyorum benimde birlikte oldğum insanlar oldu bende merak ettim. Ama bilmen gereken birşey var herkesin bi geçmişi var ve inan ki en yobazından en aydınına gizli yada rahat birşeyler yaşıyor.Buna engel olamayız sana sorsam sende en az 5 kişi sayarsın takıldığın. Zaten bu mevzular olmasa ileriki ilişkilerimizde doğru insanı bulamayız ve doğru davranamayız. Dediğim gibi herkesin yaşanmışlığı var.Eğer sevgilinin hiç sevgilisi olmasaydı çok büyük ihtimal bu derece kapanmış biriyle tanışamazdın bile. Hepimizin doğası bu. Dürüstlük olduğu sürece ben rahatsız olmuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 16 Mart 2020; 22:52:47 >
  • Ben geçmişimi anlatmamayı seçiyorum. Çünkü anlatınca karşı tarafta soru işaretleri oluşuyor. Karşı tarafında geçmişini merak etmiyorum şahsen. Ha ciddi düşünürsem illa ki merak ederim
  • Geçmişte olan geçmişte kaldı Şu an ne yaptığınız önemli. Ha cinsel ilişkiye girmiş ha öpüşmüş, ne farkı var? 30 Sene hiçbir şey yapmadan durması için hormonlarında bir sıkıntı olması gerek. Bunu öğrenince hayatında hiçbir şey değişmeyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 17 Mart 2020; 0:39:19 >
  • Aklınızı hep kurcalaycak ayrıca sizi terslemesi geçmişinde birşeyler yaşamış olabileceği hissini uyandırdı bende , sakın şu an evlenmeyi düşünmeyin, toplumumuz böyle soru işaretleriyle evlenip boşananlarla dolu, bir ömğr boyu çocuğa ayrı , eşinize ayrı nafakada ödemek istemessiniz herhalde,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.